Įkraunama...
Įkraunama...

Norwex šluostės ir kiti gaminiai

QUOTE(1RUGILE @ 2010 09 15, 12:38)
Turiu mėlyną pirštinę dulkių valymui.Ką galiu pasakyti-man patiko nerealiai.Tik va klausimukas nuvalius dulkes ir jas nupurčius ji lieka nelabai švari.Sakykit kaip ją plauti, ar paprastai su vandeniu, ūkišku muilu ir viskas.O dar sakykit jei sugalvočiau ja valyti drėgnu būdu kaži ar toks pat efektas geras būtų kitą kartą ja valant sausu būdu.Kažkaip čia tą paskutinį sakinį įdomiai suvarčiau, bet gal kuri mane suprasit.
Dar domina rinkinys grindų valymui.Rugsėjo mėnesio nuolaidose matau jog rinkinys kainuotų 150Lt bet ten rašo didelis.Nežinau ar pasiūlymas vertas dėmesio, nors jei pirkčiau viską atskirai kainuotų labai brangiai.Tai ką reikės daryti tarkim kai reikės pasikeisti plaušinę?Nes pardavime matau tik vidutines arba mažas.O gal būna didelių?Ir dar tas neaktibakterinė plaušinė drėgnam valymui, ką ji reiškia?Neantibakterinė.Kataloge iš vis tokios nerandu.Na ir dar pabaigai sakykit ar tas guminis šepetys būtinai reikalingas prie to grindų valymo komplekto?

plauti galite bet kuri norwex audini ir su ukisku muilu, ir su norwex indu plovikliu ar skysciu, milteliais skirtais skalbimui. taip pat tiks ir bet kurios kt. firmos ekologiskos plovimo, skalbimo priemones.
jei aprasyme audinys skirtas sausam valymui (dulkiu valymo sluostes yra statines-jos dulkes pritraukia), vadinas valant slapiai tokio pat efekto negausite. slapiam valymui yra kt. sluosciu, kurias galima pigiai isigyti ispardavimu metu.
Mano patirtis tokia, jog pusmecio begyje buvo parduoti trys grindu valymo rinkiniai ir visi trys buvo gan greit keisti i kt. naujus, nes luzo ivairiose vietose. Garantoja jiems yra, bet po tokiu patyrimu, sau asmeniskai as nepirksiu. Jusu teise rinktis. Sluostes galima laikui begant isigyti naujas, ju buna visokiu dydziu. Cia nebutu didele problema.

Papildyta:
QUOTE(gvilmina @ 2010 09 15, 13:03)
plauti galite bet kuri norwex audini ir su ukisku muilu, ir su norwex indu plovikliu ar skysciu, milteliais skirtais skalbimui. taip pat tiks ir bet kurios kt. firmos ekologiskos plovimo, skalbimo priemones.
jei aprasyme audinys skirtas sausam valymui (dulkiu valymo sluostes yra statines-jos dulkes pritraukia), vadinas valant slapiai tokio pat efekto negausite. slapiam valymui yra kt. sluosciu, kurias galima pigiai isigyti ispardavimu metu.
Mano patirtis tokia, jog pusmecio begyje buvo parduoti trys grindu valymo rinkiniai ir visi trys buvo gan greit keisti i kt. naujus, nes luzo ivairiose vietose. Garantija jiems yra, bet po tokiu patyrimu, sau asmeniskai as nepirksiu. Jusu teise rinktis. Sluostes galima laikui begant isigyti naujas, ju buna visokiu dydziu. Cia nebutu didele problema.
Atsakyti
matyt, Jums taip pasitaike... pirkau sau, brolienei, kolege pirko sau ir mamai - ne viena nesuluzo smile.gif
Atsakyti
dabar sluotu kotai patvaresni..ir man buvo pakliuves kotas, kuri teko keisti..cia buvo kakzokia nesekminga partija matyt smile.gif

db bandysiu nauja gamini- makiazui nusivalyti spec audinukus smile.gif
Atsakyti
mane tai sudomino pirstine pukams ir audinys darzovems valyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2010 09 15, 15:30)
mane tai sudomino pirstine pukams ir audinys darzovems valyti  ax.gif

jau isbandziau situos..pukams tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nylia @ 2010 09 15, 15:04)
dabar sluotu kotai patvaresni..ir man buvo pakliuves kotas, kuri teko keisti..cia buvo kakzokia nesekminga partija matyt smile.gif

db bandysiu nauja gamini- makiazui nusivalyti spec audinukus smile.gif

is pirktu tik vienas kotas buvo senos laidos, kt. du buvo nauji. suprantu, gal sutapo, bet tris kartus is eiles... zodziu, nuodabar nelinkusi as klientem siulyti ji isigyti.

o makiazo valymo sluosciu visad turiu namie rezerve pigiau, nes lb. populiarios ir nuolat kazkam reik: ar kaledu proga dovanele, ar sau palepint veiduka. sis produktas vertas pagiru smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ČIČI @ 2010 09 15, 15:30)
mane tai sudomino pirstine pukams ir audinys darzovems valyti  ax.gif

noreciau patikslint apie koki audini darzovems kalba?
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 09 15, 14:50)
o makiazo valymo sluosciu visad turiu namie rezerve pigiau, nes lb. populiarios ir nuolat kazkam reik: ar kaledu proga dovanele, ar sau palepint veiduka. sis produktas vertas pagiru  smile.gif
Papildyta:
noreciau patikslint apie koki audini darzovems kalba?

Dabar bus nauji, o ir darzovems - naujiena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2010 09 15, 12:38)
Sveikos.Na ką grįžtu pasigirti.Turiu mėlyną pirštinę dulkių valymui.Ką galiu pasakyti-man patiko nerealiai.Tik va klausimukas nuvalius dulkes ir jas nupurčius ji lieka nelabai švari.Sakykit kaip ją plauti, ar paprastai su vandeniu, ūkišku muilu ir viskas.O dar sakykit jei sugalvočiau ja valyti drėgnu būdu kaži ar toks pat efektas geras būtų kitą kartą ja valant sausu būdu.Kažkaip čia tą paskutinį sakinį įdomiai suvarčiau, bet gal kuri mane suprasit.
Dar domina rinkinys grindų valymui.Rugsėjo mėnesio nuolaidose matau jog rinkinys kainuotų 150Lt bet ten rašo didelis.Nežinau ar pasiūlymas vertas dėmesio, nors jei pirkčiau viską atskirai kainuotų labai brangiai.Tai ką reikės daryti tarkim kai reikės pasikeisti plaušinę?Nes pardavime matau tik vidutines arba mažas.O gal būna didelių?Ir dar tas neaktibakterinė plaušinė drėgnam valymui, ką ji reiškia?Neantibakterinė.Kataloge iš vis tokios nerandu.Na ir dar pabaigai sakykit ar tas guminis šepetys būtinai reikalingas prie to grindų valymo komplekto?

labiau isigilinau ir galiu atsakyti, jog kokybiskas valymas pirstines pagalba nesikeis, kitaip sakant nebus prastesnis ja isplovus smile.gif . ir as dabar priraizgiau.
o guminis sepetys nera butinas isigijant komplekta grindu valymui. sluoste galima bus ir kt. jums patogiu budu isvalyti nuo apkibusiu siuksliu ar kt.
Neantibakterinis audeklas ta ir reiskia, kad neveikia antibakteriskai. Valo pavirsiu ar ka kt. bet nekovoja su bakterijomis.
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 09 15, 18:11)
labiau isigilinau ir galiu atsakyti, jog kokybiskas valymas pirstines pagalba nesikeis, kitaip sakant nebus prastesnis ja isplovus  smile.gif . ir as dabar priraizgiau.
o guminis sepetys nera butinas isigijant komplekta grindu valymui. sluoste galima bus ir kt. jums patogiu budu isvalyti nuo apkibusiu siuksliu ar kt.
Neantibakterinis audeklas ta ir reiskia, kad neveikia antibakteriskai. Valo pavirsiu ar ka kt. bet nekovoja su bakterijomis.

Šiaip tai ir antibakterinė šluostė nekovoja su bakterijomis mirksiukas.gif Kai audinys antibakterinis, tai reiškia, kad į jį įaustas sidabrinis siūlas ir jame nesidaugina bakterijos (sidabras neleidžia). O mikropluoštas valant nuvalo bakterijas nuo paviršių ir nesvarbu antibakterinis audinys ar ne.
Atsakyti
QUOTE(svarelis @ 2010 09 19, 22:31)
Šiaip tai ir antibakterinė šluostė nekovoja su bakterijomis  mirksiukas.gif Kai audinys antibakterinis, tai reiškia, kad į jį įaustas sidabrinis siūlas ir jame nesidaugina bakterijos (sidabras neleidžia). O mikropluoštas valant nuvalo bakterijas nuo paviršių ir nesvarbu antibakterinis audinys ar ne.

sidabras naikina bakterijas, jo deka susidaro neigiami jonai (kontaktuojant sluostei su vandeniu vyksta reakcija). taip, kova su bakterijomis ir kt. mikroorganizmais vyksta sluostes viduje nuvalius pavirsiu, o ne ant pvz. stalo. tokiu budu sluoste saugi naudojant daug kartu, nes issivalo pati, o su neantibakterine paprasto mikropluosto sluoste tai nevyksta. nera kalbama apie tai, kad kazkuri ju dulkiu neisvalys. kalba apie ju skirtumus. si informacija pasiekiama bet kam internete, spaudoje arba siaip besidominciam naujovemis.
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Labai noriu sluostes grindims, bet jei tokia perki, tai reikia ir kota pirkt? nes kaip kitaip su ta sluoste "darbuotis"? ar yra ir visas komplektas iskart? kokia kaina kazi?
ir dar poliravimo domina.. turim spinta, is plokstes, nes matosi pirstu antspaudai.. bandziau su Fairy ir vandenuku valyt, paskui sluosciau su Norwex stiklo sluoste, tebera visi pirstukai ant spintos.. Tai gal cia gelbetu poliravimo sluoste? g.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2010 10 01, 01:43)
Sveiki smile.gif

Labai noriu sluostes grindims, bet jei tokia perki, tai reikia ir kota pirkt? nes kaip kitaip su ta sluoste "darbuotis"? ar yra ir visas komplektas iskart? kokia kaina kazi?
ir dar poliravimo domina.. turim spinta, is plokstes, nes matosi pirstu antspaudai.. bandziau su Fairy ir vandenuku valyt, paskui sluosciau su Norwex stiklo sluoste, tebera visi pirstukai ant spintos.. Tai gal cia gelbetu poliravimo sluoste? g.gif

Vidutinis komplektas kainuoja 232,- Mazas - 185,- Si menesi nera sluotoms nuolaidu. Kartais buna ir pigiau.
Polirvimo sluostes dar nebandziau.
Atsakyti