Įkraunama...
Įkraunama...

Norwex šluostės ir kiti gaminiai

QUOTE(1RUGILE @ 2010 09 06, 16:46)
Vakare-tyla ačiū už žinutę.O sakykit pačias dulkes ar ji sutraukia, ar ten sausu būdu su ja valot.Pas mus baldai šviesūs, miegamasis baltas, dabar galvoju gal todėl tų pirštų antspaudų ir nesimato?Man akyse tos dulkės stovi dulkės dulkės................
Gal kas paie pirštinę dar parašys.Gal ją kas naudoja.

žinokite, apie pirštinę nieko nežinau, nes nebandžiau. Man viską puikiai nuvalo žaliukė thumbup.gif Kadangi, turime mažą pilietį, patikėkite kiek darbo su juo... plius, darželyje naudoju. Bet aš ją tik šlapią naudoju ax.gif Bandžiau su stiklo šluoste valyti, nea..netinka pirštukams. Vat, dėl šunelio- taip pat nežinau ar surinks plaukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2010 09 06, 14:11)
Sveikos merginos.Gal kuri galėtumėt patarti kokią šluostę pirkti dulkių valymui.Ni...

Vienareikšmiškai- pirštinę 4u.gif Ji ir skirta būtent dulkėms mirksiukas.gif Surenka viską į save, veikia kaip antistatikas, dulkių nemeta žemėn, o sutraukia į save.
Apie katiną sunku komentuoti, nes nesu turėjusi, nelabai žinau kaip ten su jo pūkavimųsi ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Will @ 2010 09 06, 20:37)
Vienareikšmiškai- pirštinę  4u.gif  Ji ir skirta būtent dulkėms  mirksiukas.gif  Surenka viską į save, veikia kaip antistatikas, dulkių nemeta žemėn, o sutraukia į save.
Apie katiną sunku komentuoti, nes nesu turėjusi, nelabai žinau kaip ten su jo pūkavimųsi  ax.gif

drinks_cheers.gif

labiausiai patiko tai, kad dulkes pritraukia, as ja naudoju sausa
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2010 09 07, 12:25)
drinks_cheers.gif 

labiausiai patiko tai, kad dulkes pritraukia, as ja naudoju sausa

Jus apie kuria pirstine bigsmile.gif man jau idomu. Noriu ir as jos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2010 09 07, 19:13)
Jus apie kuria pirstine bigsmile.gif  man jau idomu. Noriu ir as jos thumbup.gif

Melsva tokia, skirta sausam valymui. O aš su ja nesusidraugauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2010 09 08, 08:56)
Melsva tokia, skirta sausam valymui. O aš su ja nesusidraugauju  biggrin.gif

bereikalo mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai labai ačiū mergaitės už mintis ir patarimus. Galvoju kad kol pati nieko neišbandysiu tol nieko nebus.Jūsų dėka nusprendžiau nusipirkti ir pirštinę ir žaliukę (poliravimo).Kaip seksis būtinai parašysiu.
Atsakyti
Kad jau pradėjau klausinėti ir radau čia daug atsakymų, norėčiau dar vieno patarimo.Sakykit ar aš gerai suprantu apie guminį šepetį.Ar tiktų jis man šluojant laiptus, gyvenam nuosavam name.Nes su šepečiu jų niekaip nenuvalysi,valau rankomis, keliais pritūpus, o paskaičiau kataloge jog jis tinkamas tokiems dalykams.Gal kas turit, pabandėt.Ar ten juo valant dulkės neskraido aplinkui, nes kažkaip galvoju jei sausu būdu juo valyti tai ar nebus dulių pernešimas iš vienos vietos į kitą.Ačiū.
Atsakyti
Guminis sepetys dulkes sutraukia i save, bet laiptu nebandziau valyti g.gif as valau minkstus baldus, rubus nuo gyvuno plauku, kilima...
Atsakyti
sveikos 4u.gif

iki siol naudojau trend sluostes thumbup.gif dabar galvoju gal pabandyti ir norwex g.gif gal atsiras konsultante is Klp kuri galetu atsiusti visa asortimenta su kainom. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.Na ką grįžtu pasigirti.Turiu mėlyną pirštinę dulkių valymui.Ką galiu pasakyti-man patiko nerealiai.Tik va klausimukas nuvalius dulkes ir jas nupurčius ji lieka nelabai švari.Sakykit kaip ją plauti, ar paprastai su vandeniu, ūkišku muilu ir viskas.O dar sakykit jei sugalvočiau ja valyti drėgnu būdu kaži ar toks pat efektas geras būtų kitą kartą ja valant sausu būdu.Kažkaip čia tą paskutinį sakinį įdomiai suvarčiau, bet gal kuri mane suprasit.
Dar domina rinkinys grindų valymui.Rugsėjo mėnesio nuolaidose matau jog rinkinys kainuotų 150Lt bet ten rašo didelis.Nežinau ar pasiūlymas vertas dėmesio, nors jei pirkčiau viską atskirai kainuotų labai brangiai.Tai ką reikės daryti tarkim kai reikės pasikeisti plaušinę?Nes pardavime matau tik vidutines arba mažas.O gal būna didelių?Ir dar tas neaktibakterinė plaušinė drėgnam valymui, ką ji reiškia?Neantibakterinė.Kataloge iš vis tokios nerandu.Na ir dar pabaigai sakykit ar tas guminis šepetys būtinai reikalingas prie to grindų valymo komplekto?
Atsakyti
Melyna pirstine as gerai ispurtau ir kiekviena karta pasluoscius neplaunu. Kataloge raso, kad galima valyti ir dregnu budu, bet as taip nedarau. Plauti dalima ukisku muilu, norwex indu plovikliu ar norwex skalbikliu...
Atsakyti