Įkraunama...
Įkraunama...

Norwex šluostės ir kiti gaminiai

QUOTE(davija @ 2010 10 27, 18:50)
Merginos, sakykit, eina kalbos biggrin.gif kad Norwexe yra kažkokios spec. kempinės sienom valyt g.gif Sakė labai gerai valos ax.gif

Jus turit omeny kempineles demems isimti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_aura @ 2010 10 27, 13:44)
mano drauge, kad prigyre sluostes, tai ir man gal reiks pabandyti 4u.gif . paskaitinesiu jusu tema ax.gif  idomu pradzia kokias reiktu isigyti, kad butu galima daugiau kam naudoti. o gal cia kiekvienos tik konkreciam skirtos g.gif ?

1. langu ir kt. blizgiu pav. sluoste
2. makiazo sluoste
3. kempine demems (pilka)
4. rozine kempinele-pirstine maudymuisi ir daug kt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 10 28, 14:20)
1. langu ir kt. blizgiu pav. sluoste
2. makiazo sluoste
3. kempine demems (pilka)
4. rozine kempinele-pirstine maudymuisi ir daug kt.  smile.gif

Papasakokit kaip valot su ta kempine demems isimti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raimundux @ 2010 10 28, 18:25)
Papasakokit kaip valot su ta kempine demems isimti blush2.gif

kempine suslapinu vandeniu, isspaudziu vandens pertekliu ir valau smile.gif . minusas tas tik, jog ji trupa - vadinas mazeja. puikiai valo odine avalyne BALTA (odos pakaitala taip pat) ir kt. gaminius pvz. rankines sviesias, baldus ir pan. tauku demes ant audeklo pvz. gobeleno, striukiu ir pan. bandziau daug ka, kiek pamenu tik rasiklio lygtai neisvalo ant audeklo, bet ir tai, gal koki kt. audini supaisyta ir isvalytu. svarbiausia, kad kaina protinga tu vadinamuju brokuotu kempiniu, kurios vis tiek skirtos sudevejimui greitam.

Papildyta:
QUOTE(davija @ 2010 10 27, 19:50)
drinks_cheers.gif čia turbūt aš jums prisigyriau doh.gif Aš vistiek laikaus savo, man jis superinis thumbup.gif skalbiankė blizga (stalčiukas kur milteliai, visad būdavo gerai pakalkėjęs doh.gif ), rūbai minkštutėliai, bilda gerai, taip doh.gif ir jokių Lenor ar Silanų įkyrių kvapų, ir nebeskauda širdies dėl skalbiankės nukalkinimo. Aš vistik laikaus savi ir visoms draugėms tik rekomenduoju ax.gif
Merginos, sakykit, eina kalbos biggrin.gif kad Norwexe yra kažkokios spec. kempinės sienom valyt g.gif Sakė labai gerai valos ax.gif

sienas valo tiek tapetuotas, tiek dazytas, tiek plastika. kempine nera skirta butent tam, ji skirta daug kam. kam tik sugalvojat. pazystama dare remonta virtuveje, tai isigijo ju 20 vnt brokuotu ir remontuoti liko nedaug ka. smile.gif . issivale virtuvinius baldus (spinteles, dirbtinos odos kampa ir pan.)
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 10 28, 18:08)
kempine suslapinu vandeniu, isspaudziu vandens pertekliu ir valau  smile.gif . minusas tas tik, jog ji trupa - vadinas mazeja. puikiai valo odine avalyne BALTA (odos pakaitala taip pat) ir kt. gaminius pvz. rankines sviesias, baldus ir pan. tauku demes ant audeklo pvz. gobeleno, striukiu ir pan. bandziau daug ka, kiek pamenu tik rasiklio lygtai neisvalo ant audeklo, bet ir tai, gal koki kt. audini supaisyta ir isvalytu. svarbiausia, kad kaina protinga tu vadinamuju brokuotu kempiniu, kurios vis tiek skirtos sudevejimui greitam.

Papildyta:
sienas valo tiek tapetuotas, tiek dazytas, tiek plastika. kempine nera skirta butent tam, ji skirta daug kam. kam tik sugalvojat. pazystama dare remonta virtuveje, tai isigijo ju 20 vnt brokuotu ir remontuoti liko nedaug ka.  smile.gif . issivale virtuvinius baldus (spinteles, dirbtinos odos kampa ir pan.)

kaip paskaitau as cia tema tai toks vaizdas, kad daugiau nieko nereikia tik sluosciu pakankamai turek ir viskas blizga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_aura @ 2010 10 28, 20:15)
kaip paskaitau as cia tema tai toks vaizdas, kad daugiau nieko nereikia tik sluosciu pakankamai turek ir viskas blizga 4u.gif

reikia vandens, sluosciu ir daaaaaug greitu rankyciu smile.gif . jei rimtai, yra ir tokiu prekiu, kurios nepasiteisino. kazkam gal ir tiko, bet as nesupratau nei ju sampuno, nei balzamo plaukams, nei pirstines vonios sveitimui....... verysad.gif . tai tik mano nuomone!
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 10 28, 20:02)
reikia vandens, sluosciu ir daaaaaug greitu rankyciu  smile.gif . jei rimtai, yra ir tokiu prekiu, kurios nepasiteisino. kazkam gal ir tiko, bet as nesupratau nei ju sampuno, nei balzamo plaukams, nei pirstines vonios sveitimui.......  verysad.gif . tai tik mano nuomone!

as sampuno bei balzamo taip pat nesupratau schmoll.gif o pirstine man visai gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raimundux @ 2010 10 28, 21:11)
as sampuno bei balzamo taip pat nesupratau schmoll.gif o pirstine man visai gera smile.gif

tiesiog nemanau, kad verta isigyti ta pirstine voniai ar pvz. plytelems, jei sluoste sveitimui puikiai su viskuo susitvarko, o ir pigesne ji - jai nulaidos daznai pasitaiko(buna pilka, zydra). pirstine per minksta man tokiam darbui (vandens kalkiu nuosedoms valyti).
Atsakyti
o kokia kaina šitų brokuotų kempinikių ir kiek įpakavime jų būna mirksiukas.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 10 28, 23:47)
4u.gif

nebrokuotu normali kaina 15 lt be jokiu nuolaidu jeigu ir buna jos po 1 vnt, bent anksciau visad taip buvo.
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 10 28, 23:53)
nebrokuotu normali kaina 15 lt be jokiu nuolaidu jeigu ir buna jos po 1 vnt, bent anksciau visad taip buvo.

dabar dvi, tik plonesnes. Man irgi super daiktas. Isvale deme ant laminato, kurios jokie chemikalai neisvalyte biggrin.gif

voniai pirstine man irgi patinka, o juo labiau, kai valau su pasta... be to, jos viena puse svelni, o kita ne...

man nepasiteisino ranksluostukai virtuvei, labai jau greitai igauna negera kvapa...
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 10 28, 22:47)
4u.gif

Brokuotos kainuoja 3 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 29 spalio 2010 - 08:55