Įkraunama...
Įkraunama...

Norwex šluostės ir kiti gaminiai

QUOTE(gvilmina @ 2010 11 10, 13:11)
Gavau kempines demems 2 vnt pakuoteje uz akcijine 10 lt kaina - jokiu budu neverta isigyti. brokuotos 3 kartus didesnes  smile.gif .

ir as gavau verysad.gif
o brokuotos, tai tokios kaip parodyta kataloge, trisluoksnes?
o ir siaip, katalogines po 15 lt trisluoksnes ar tokios kaip dabartines po 10 lt?
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2010 11 12, 02:39)
ir as gavau  verysad.gif
o brokuotos, tai tokios kaip parodyta kataloge, trisluoksnes?
o ir siaip, katalogines po 15 lt trisluoksnes ar tokios kaip dabartines po 10 lt?

taip, brokuotos trisluoksnes, lygiai tokios pacios, kaip kataloge uz 15 lt normalia kaina eina, tik nevisad ipakuotos gaunamos tos brokuotos, tiesiog duoda be maiseliu smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 11 12, 01:09)
taip, brokuotos trisluoksnes, lygiai tokios pacios, kaip kataloge uz 15 lt normalia kaina eina, tik nevisad ipakuotos gaunamos tos brokuotos, tiesiog duoda be maiseliu  smile.gif .

uz 15 lt dabar irgi tos plonosios (buvau uzsakiusi uz pilna kaina)
Atsakyti
Isigijau ir as Stikliems ir blizgiems pav. sluoste. Superine thumbup.gif
Atsakyti

Norwex didysis komplektas grindims
352011 Plaušin÷ sausam valymui
350001 Antibakterin÷ plaušin÷ dr÷gnam valymui
355001 Laikiklis plaušinei (40 cm)
356001 Teleskopinis kotas
232,00 Lt 209,00 Lt

doh.gif doh.gif

Va sita komplekta galit pirkti, jei neturit kur deti pinigu. Nesu labai naivi, bet , va , buvau uzkibus mirksiukas.gif . Tikiuosi, paskutini karta
Atsakyti
o kas negerai su ja? kdl nepatiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2010 11 18, 20:11)
o kas negerai su ja? kdl nepatiko? g.gif

Ne tame esme, kad nepatiko.
Pirkau seniau, naudojau tik dviem langam , apvyniojus ta stiklu sluoste. Tiems langams, kur paprastai nepasiekiu. Daugiausia kabojo sandeliuke. Eilini karta paemus, pastebejau , kad viena detale nuluzus. . Na, pamaniau, daiktas ne is pigiuju, kompanija kaip ir patikima, pasikeisiu. Pasvajok ir praeis doh.gif
Ta moteris, is kurios pirkau, nebedirba. Ir naturalu, kad jai visai neidomios mano problemos. Susiradau firmos atstove ( ar kazkas tokio, nesigilinau i tikslu pareigu pavadiima) Pasirode, kad as ( butent as) turejau issaugoti pardavejos kontaktus. Reikalinga saskaita ar pan. kad galetu keisti. Jei zmogus nedirba, tai reikalinga jam cia viskas, kaip suniui penkta koja.
Na, sutarem su ta atstove, kad susitiksim ir pakeis. Susitikom, bet ta detale jau netinka, reiktu pirkti visa laikikli, kazkur +- 50 lt. Kuri gali laikyti vel tik kazkuri laika, tada butu galima dar nusipirkti.
Dar pats poziuris i pirkeja. Jus pirkit, viska issiaiskinkit, itikinkit pardaveja dirbti, nes reiks kazkokiu popieriu. As gerai zinau kiek naudojau, bet jai tamsoj , matesi, kad gana daug.
Ir dar, apie garantini 2 metu laika suzinojau tik tada, kai prireike keisti.
Zodziu, pinigai ne mazi, bet kokybes nulis. Sutinku, kad visko pasitaiko, bet kompanijai turetu rupeti, kad pirkejas griztu.
Kadangi nematau reikalo tam kotui uz savo pinigus keisti detales, tai mesiu lauk ir kota, ir tas sluostes, dar kazkokios kabes, kurios ne velnio nelaike is pat pradziu.

Atsakyti
As manau, kad jums tiesiog nepasiseke nei su uo rinkiniu, nei su pardaveja verysad.gif As su sita sluota slapiuoju budu plaunu jau penktus metus, ir man pati geriausia sluota grindims plaut thumbup.gif sausu valyt tuos sluostes nenaudoju, nereikia man jos kazkaip, bet pas ane prie rinkinio dar buvo silikononis ar guinis sepetys, va cia ir daiktas, visus katino plaukus isvalo is visur thumbup.gif
Atsakyti
Bet , kad nei viena kompanija nekeičia jei tai ne gaminio brokas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 18 lapkričio 2010 - 22:01
Pvz. TW neturejau tokios problemos.Itruko silikonine forma. Bet as nesukau galvos kas man ja pardave, kur gyvena ar dirba. Pasiskambinau , suzinojau kada bus susitikimas mano mieste, uz savaites pasiemiau pakeista. Nors tiksliai tokios net nebegamina. Pasiule rinktis is panasiu dabar gaminamu.

Spigly, o kas kad ne brokas, plastikine detale pasidalino i dvi dalis? Uz zymiai mazesne, jei ne trigubai ,kaina panasiu funkciju ir kotu, ir sluosciu nors vezimu vezk.Todel ir sakau, kad rinkinys nevertas tos kainos

Man nepasiseke ne su rinkiniu, ne su pardaveja, o su kompanija, kuriai dzin kas bus po pardavimo
Pardaveja nebedirba kompanijoj, ji ir neprivalo manimi rupintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 18 lapkričio 2010 - 22:25
QUOTE(danske @ 2010 11 18, 22:24)
Man nepasiseke ne su rinkiniu, ne su pardaveja, o su kompanija, kuriai dzin kas bus po pardavimo

Čia tikrai didelis minusas kompanijai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 18 lapkričio 2010 - 22:30
QUOTE(danske @ 2010 11 19, 00:24)
Pvz. TW neturejau tokios problemos.Itruko silikonine forma. Bet as nesukau galvos kas man ja pardave, kur gyvena ar dirba. Pasiskambinau , suzinojau kada bus susitikimas mano mieste, uz savaites pasiemiau pakeista. Nors tiksliai tokios net nebegamina.  Pasiule rinktis is panasiu dabar gaminamu.

Spigly, o kas kad ne brokas, plastikine detale pasidalino i dvi dalis? Uz  zymiai mazesne, jei ne trigubai ,kaina panasiu funkciju ir kotu, ir sluosciu nors vezimu vezk.Todel ir sakau, kad rinkinys nevertas tos kainos

Is dalies sutinku. tw problemu pasikeisti preke reikalui atsiradus praktiskai nera. jie nereikalauja cekio, ju ir garantija 30 metu. su norwex nepatogu tai,kad reikalauja uzsakymo saskaitos, kuria turi tik platintojas. atskirai cekiu kiekvienai prekei, kiekvienam klientui jie neisduoda. zmogus nustojo dirbti ir ismete viska. juk nesuplesysi uzsakymo bendros saskaitos i juosteles ir neisdalinsi visiems isigijusiems kazka blush2.gif . o apie 2 metu garantija produktams platintojas privalejo pranesti mirksiukas.gif . jei jau firma nori tvirtu irodymu keitimui, norint tilpti i tuos du metus, jie turi ir salygas realias suteikti naudotojams - cia jau firmos reikalas, kuri jie turejo gudriau isspresti, kad patenkinti liktu visi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(danske @ 2010 11 18, 20:44)
Norwex didysis komplektas grindims
352011 Plaušin÷ sausam valymui
350001 Antibakterin÷ plaušin÷ dr÷gnam valymui
355001 Laikiklis plaušinei (40 cm)
356001 Teleskopinis kotas
232,00 Lt 209,00 Lt

doh.gif  doh.gif

Va sita komplekta galit pirkti, jei neturit kur deti pinigu.  Nesu labai naivi, bet , va , buvau uzkibus mirksiukas.gif . Tikiuosi, paskutini karta

as asmeniskai sio rinkinio uz tokia kaina nepirkciau, nors pati dirbu su sia produkcija. sie reikmenys man nepatiko nuo pat pradziu. nesuprantu ir ju plauku bei veido liniju ax.gif . kainos nerealios, o produktai siaip sau blush2.gif . patenkinta tik dregnomis servetelemis nagu lakui nuimti uz pukia 10 ir 15 lt kainas, kai buvo akcijos. tikrai esu lb. patenkinta ir kaina, ir kokybe. gerbiu juos tik uz skudurelius visus mirksiukas.gif
Atsakyti