Įkraunama...
Įkraunama...

Norwex šluostės ir kiti gaminiai

QUOTE(vakare-tyla @ 2010 01 22, 09:53)
Naudoju sluota jau puse metu, o gal ir daugiau, Pradzioje tikrai nebuvo jokiu dryziu schmoll.gif

QUOTE(danske @ 2010 11 18, 19:44)

Va sita komplekta galit pirkti, jei neturit kur deti pinigu.  Nesu labai naivi, bet , va , buvau uzkibus mirksiukas.gif . Tikiuosi, paskutini karta

Naudoju sitas sluostes jau 6m,visko pasitaiko,bet nieko geresnio kol kas uz jas nerandu.
O stai grindu sluota nusivyliau doh.gif .Kaip pirkau aiskino,kad dryziu neliks,bet deja dryziai lieka,ir daug didesni negu likdavo plaunant su mano senaja sluota doh.gif .Kampuciu visu neisplauna,grezti rankomis labai sunku,galiu tikrai pasakyti pinigai ismesti,kaip ir ismesiu sita sluota.
Idomu,ar negaleciau jos grazinti,juk aiskino,kad plaus puikiai,man buvo svarbiausia,kad nepaliktu dryziu,o jie matosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2010 12 01, 11:53)
tai, kad jis ir po galiojimo pabaigos geras  ax.gif

jokiu budu, kaip jis gali buti saugus, jei jo galiojimas pasibaiges schmoll.gif
Atsakyti
gal kurios esate bande Norwex dantu sepeteli ta su sidabro galvute? kokie atsiliepimai? ar vertas demesio?
Atsakyti
smile.gif+2010 12 13, 11:54-->
QUOTE(Drugelis smile.gif @ 2010 12 13, 11:54)
gal kurios esate bande Norwex dantu sepeteli ta su sidabro galvute? kokie atsiliepimai? ar vertas demesio?

Naudojam. Patogu, kad komplekte yra papildoma galvutė pasikeitimui. Šiaip labai kažko tokio valyme nepastebėjau rolleyes.gif Jei žiūrint į kainą, tai jei pirkt, tai pirkt tik akcijinius ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 12 13, 11:54-->
QUOTE(Drugelis smile.gif @ 2010 12 13, 11:54)

As naudoju jau metai laiko, esu patenkinta thumbup.gif Tik labai nusivyliau pamacius maximoje identiska dantu sepeteli uz zymiai mazesne kaina sad.gif Maximoje esancio nebandziau, bet yra lygiai toks pats, bent jau visa isvaizda, pavadinumu.

Gal kuri bandet palygint?
Atsakyti
QUOTE(raimundux @ 2010 12 13, 12:11)
Gal kuri bandet palygint?

o kokia kaina maximinių?

ne į temą, bet šiandien pirkau dantų šepetėlį uz 0,39 ct hihihi.gif Atvažiavo tėvukai ir pamiršo dantų šepetėlį pasiimt. Pažiūrėjau lyg nevienkartinis toks, pusę bėdos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2010 12 13, 12:36)
o kokia kaina maximinių?

ne į temą, bet šiandien pirkau dantų šepetėlį uz 0,39 ct hihihi.gif Atvažiavo tėvukai ir pamiršo dantų šepetėlį pasiimt. Pažiūrėjau lyg nevienkartinis toks, pusę bėdos tongue.gif

atsargiai su tokiais, mano sunus vale ir vos neprarijo - galvute nuluzo...
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2010 12 13, 12:36)
o kokia kaina maximinių?

tikslios kainos nepamenu dabar, bet nesieke 20Lt, ir keleta kartu buvo akcija 25% nuolaida.
Atsakyti
Na Maximiniais analogais as nepasitikiu, jie linke viska kopijuoti, bet kokybes nepalyginsi schmoll.gif o dantenos su Norwex sepeteliu kraujuoja ar nea? JIs svelnus? Nes man reikia tikrai svelnaus, kad nebekraujuotu dantenos 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 12 13, 22:06-->
QUOTE(Drugelis smile.gif @ 2010 12 13, 22:06)
JIs svelnus? Nes man reikia tikrai svelnaus, kad nebekraujuotu dantenos  4u.gif

Šereliai yra vidutinio kietumo ir minkšti

Atsakyti
Naudoju Norvex šluostes: virtuvės įvairias, makiažui valyti, pirštinę dulkėms, mašinai plauti - nepastebėjau jokių "stebuklų", mano pirktos Maximoj Viledos labiau save pateisino nei šitos, vienintelis Norvex gaminys, kuris patiko, šluostė stiklui, o kiti ne verti tokių pinigų.
Atsakyti
Gavau vadinama keminele su broku - lygiai tokios pat dvi, kaip ir be broko...
Atsakyti