QUOTE(Will @ 2010 11 21, 15:42)
Na, mes jį pagal paskirtį (vonioje

) naudojom maždaug metus

Visus metus vonioje nebuvo jokio kito rankšluosčio, taigi naudojamas buvo labai intensyviai, taip pat labai dažnai skalbiamas
Vėliau jis nebe taip gerai pradėjo sugerti vandenį ir po truputį plonėja (čia nevisai teisingas išsireiškimas, jis nepasidarė permatomas

bet kiek pamenu, buvo toks tvirtesnis, tikriausiai natūralus dėvėjimosi procesas

)
Iš esmės mane tas ir sulaiko nuo naujo įsigyjimo- kaina didelė, o naudojimo laikas ribotas, ypač prisiminus, kad frotiniai rankšluočiai ir keliasdešimt metų tinkami
pradejau dometis bambukiniais ranksluosciais, nes kur-ne-kur jie jau reklamuojami. Gal jau turite kas nors patirties? Na, o tikri medvilniniai-ko gero, visu saugiausi odai, gal ne tiek praktiski, bet....
Taip, mikropluosto gaminiai be galo brangus, kai tiek trumpai tegali pagal tikraja paskirti naudoti

Manau, jog galutinai supratau, kodel mano mikropluosto ranksluostis suslapintas jau dvokia puvesiu. Pirmuoju atveju, kai mikropluostas , siuleliai, iausti i poliesteri, atitarnauja, poliesteris ima dvokti, o antruoju atveju sis poliesteris jau nebesugeria dregmes. Ar pritariate man?