Įkraunama...
Įkraunama...

Norwex šluostės ir kiti gaminiai

QUOTE(vilbur @ 2015 02 26, 14:16)
Aišku.O kaip manot, kaina gera?  4u.gif
Ačiū smile.gif

normali
Atsakyti
QUOTE(Donja @ 2014 07 08, 10:49)
Jau 6 metai valau su Norwex šluoste langus.Langų daug,valyti tenka dažnai,nes aplink namą žvyrkelis.Kitokių šluosčių nebeimu į rankas.Išvalau greit ir lengvai.Pasenusių būdų ar analogų greit atsisakiau,nėr ko lyginti smile.gif

O as kazkaip vargstu g.gif gal ka ne taip darau,bet kelis kart nuvalius su sluoste,tenka vistiek imt laikrasti ar popierini ranksluosti ir vel valyt,tada super buna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2015 02 26, 18:10)
O as kazkaip vargstu g.gif gal ka ne taip darau,bet kelis kart nuvalius su sluoste,tenka vistiek imt laikrasti ar popierini ranksluosti ir vel valyt,tada super buna lotuliukas.gif

biggrin.gif arba aš nesiekiu idealo arba moku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2015 02 26, 18:10)

o gal jau sluoste susidevejusi, maniske po 2 metu naudojimo irgi prdejo "mozoti" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2015 03 17, 23:39)
o gal jau sluoste susidevejusi, maniske po 2 metu naudojimo irgi prdejo "mozoti" smile.gif

Kad ji visiškai nauja...
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2015 03 18, 10:54)
Kad ji visiškai nauja...

langas gali likti ir drėgnas, kai išdžiūsta nieko nebelieka....
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2015 03 18, 11:57)
langas gali likti ir drėgnas, kai išdžiūsta nieko nebelieka....

nu ir as taip pamasciau,bet....nesulaukus sausinu servetelem,ar laikrasciu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2015 03 18, 11:33)
nu ir as taip pamasciau,bet....nesulaukus sausinu servetelem,ar laikrasciu doh.gif  lotuliukas.gif

vaje, tai su labai šlapiu valai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2015 03 18, 12:44)
vaje, tai su labai šlapiu valai  g.gif

nu ne,susuku,isgreziu,kaip rode platintoja,bet vistiek man lieka ant lango...nepatinka man taip,turiu nuvalyt kad neliktu nieko... ax.gif
Atsakyti
Pirmiausiai reikia nuvalyti visus nešvarumus drėgna universalia šluoste,po to tik šluoste langams sausinti,nu tikrai nelieka jokių dryžių schmoll.gif
kažką ne taip darote arba šluostė "brokauna"...
Kvieskite platintoją į svečius,kad parodytų,kaip valyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agrastėlė: 18 kovo 2015 - 12:16
QUOTE(agrastėlė @ 2015 03 18, 12:15)
Pirmiausiai reikia nuvalyti visus nešvarumus drėgna universalia šluoste,po to tik šluoste langams sausinti,nu tikrai nelieka jokių dryžių  schmoll.gif
Kvieskite platintoją į svečius,kad parodytų,kaip valyti  biggrin.gif

su universalia valau, jei labai murzina biggrin.gif o šiaip puse sudrėkinu, nuvalau.... jei labai noriu, pervalau su sausa dalimi.... kartais apipurškiu su purkštuku ir su sausa nuvalau..... bet jeigu pavalau tik su drėgna irgi jokių dėmių nesimato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agrastėlė @ 2015 03 18, 13:15)
Pirmiausiai reikia nuvalyti visus nešvarumus drėgna universalia šluoste,po to tik šluoste langams sausinti,nu tikrai nelieka jokių dryžių  schmoll.gif
Kvieskite platintoją į svečius,kad parodytų,kaip valyti  biggrin.gif

O skaudinti su sausa? Nes man aiškino, kad viską su tapačia daryt doh.gif aš aišku nedariau taip,pirmą,kaip ir jūs rasot,su šlapia universalią,paskui su langų,bet ne sausa doh.gif
nu jau supratau,kad man ne taip aiskino unsure.gif
va pirštinė dulkėm tai labai einama,tik spėk dulkes rinkt lotuliukas.gif
Atsakyti