pagaliau viskas išaiškėjo

QUOTE(guziukas @ 2015 03 18, 15:03)
O skaudinti su sausa? Nes man aiškino, kad viską su tapačia daryt
aš aišku nedariau taip,pirmą,kaip ir jūs rasot,su šlapia universalią,paskui su langų,bet ne sausa 
nu jau supratau,kad man ne taip aiskino
va pirštinė dulkėm tai labai einama,tik spėk dulkes rinkt

nu jau supratau,kad man ne taip aiskino

va pirštinė dulkėm tai labai einama,tik spėk dulkes rinkt

Tai va,pabandykite blizginti sausai

QUOTE(Laiku @ 2015 03 19, 09:36)
Sveikos. Prisidedu ir aš prie pagyrų langų šluostei.
Norėčiau paklausti gal kuri naudojate pirštinę dulkėms valyti? Ar geriau naudoti universalią šluostę?

Norėčiau paklausti gal kuri naudojate pirštinę dulkėms valyti? Ar geriau naudoti universalią šluostę?

Aš naudoju abu gaminius

su piršine patogu,kai noriu greitai prabėgti sausu būdu per lentynas ir t.t.
universali puiki pagalbininkė drėgnam valymui,kai norisi kruopščiai visus kampelius apeiti

QUOTE(rozinisgyvenimas @ 2015 03 18, 15:57)
BAndysiu,siandien kaip tik masinos langus sveisiu

QUOTE(Laiku @ 2015 03 19, 10:36)
Sveikos. Prisidedu ir aš prie pagyrų langų šluostei.

as naudoju,man labai patinka,bet.... kiek suprantu vel paaiskinima gavau ne koki

QUOTE(agrastėlė @ 2015 03 19, 10:47)
Aš naudoju abu gaminius
universali puiki pagalbininkė drėgnam valymui,kai norisi kruopščiai visus kampelius apeiti

man aiskino,kad su slapia geriausia viska valyt(pirstine) valai,plauni,isgrezi ir vel valai... Nu kai pamaciau kad nesamene,pradejau valyt sausa,labai patogiai viskas prilipma prie jos

Merginos noriu paklaust..kas turit grindų šluotas norvex Ar jums valant šlapiai su mėlyna šluoste nepalieka matinių grindų? Pas mus laminatas. Kai valau su paprastu akuduru grinya blizga, o po norvex valymo jos būna matinės

Norwex grindu sluota geltona (sausam valymui) as naudoju slapiam, labai gerai isplauna grindis geriau nei melyna.
O langu skuduriukas (dabar labiau pamegau automobiliu skuduriuka) labai gerai dulkes valo, po to ne taip greitai dulkiu prisirenka.
O langu skuduriukas (dabar labiau pamegau automobiliu skuduriuka) labai gerai dulkes valo, po to ne taip greitai dulkiu prisirenka.

Gal kas naudojote veido sluostes? ar vertos demesio? kurios geresnes ar tos minkstutes (kur rinkinyje su kunui ir veidui) ar tos antibakterines jautriai odai?
QUOTE(ievuzas @ 2015 11 11, 11:08)
Gal kas naudojote veido sluostes? ar vertos demesio? kurios geresnes ar tos minkstutes (kur rinkinyje su kunui ir veidui) ar tos antibakterines jautriai odai?
man nepadarė įspūdžio

Kokie atsiliepimai apie pirstine voniai?
http://norwex.lt/lt/...i-sveisti-pilka

Dar domina atsiliepimai apie tualeto sepeti