Įkraunama...
Įkraunama...

Norwex šluostės ir kiti gaminiai

pagaliau viskas išaiškėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2015 03 18, 15:03)
O skaudinti su sausa? Nes man aiškino, kad viską su tapačia daryt doh.gif aš aišku nedariau taip,pirmą,kaip ir jūs rasot,su šlapia universalią,paskui su langų,bet ne sausa doh.gif
nu jau supratau,kad man ne taip aiskino  unsure.gif
va pirštinė dulkėm tai labai einama,tik spėk dulkes rinkt lotuliukas.gif

Tai va,pabandykite blizginti sausai smile.gif ir manau pakeisite nuomonę apie šias šluostes mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Prisidedu ir aš prie pagyrų langų šluostei. thumbup.gif
Norėčiau paklausti gal kuri naudojate pirštinę dulkėms valyti? Ar geriau naudoti universalią šluostę? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiku @ 2015 03 19, 09:36)
Sveikos. Prisidedu ir aš prie pagyrų langų šluostei.  thumbup.gif
Norėčiau paklausti gal kuri naudojate pirštinę dulkėms valyti? Ar geriau naudoti universalią šluostę? smile.gif

Aš naudoju abu gaminius biggrin.gif
su piršine patogu,kai noriu greitai prabėgti sausu būdu per lentynas ir t.t.
universali puiki pagalbininkė drėgnam valymui,kai norisi kruopščiai visus kampelius apeiti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rozinisgyvenimas @ 2015 03 18, 15:57)
Tai va,pabandykite blizginti sausai smile.gif ir manau pakeisite nuomonę apie šias šluostes mirksiukas.gif

BAndysiu,siandien kaip tik masinos langus sveisiu biggrin.gif

QUOTE(Laiku @ 2015 03 19, 10:36)
Sveikos. Prisidedu ir aš prie pagyrų langų šluostei.  thumbup.gif

as naudoju,man labai patinka,bet.... kiek suprantu vel paaiskinima gavau ne koki doh.gif

QUOTE(agrastėlė @ 2015 03 19, 10:47)
Aš naudoju abu gaminius  biggrin.gif
su piršine patogu,kai noriu greitai prabėgti sausu būdu per lentynas ir t.t.
universali puiki pagalbininkė drėgnam valymui,kai norisi kruopščiai visus kampelius apeiti  thumbup.gif

man aiskino,kad su slapia geriausia viska valyt(pirstine) valai,plauni,isgrezi ir vel valai... Nu kai pamaciau kad nesamene,pradejau valyt sausa,labai patogiai viskas prilipma prie jos thumbup.gif nukratau dulkes,apvalau ir toliau valau....Ir is kur tu dulkiu tiek daug yra,mane nervina juodai jos blush2.gif
Atsakyti
Ačiū labai už atsakymus, reiks būtinai nusipirkti. smile.gif
Atsakyti
Merginos noriu paklaust..kas turit grindų šluotas norvex Ar jums valant šlapiai su mėlyna šluoste nepalieka matinių grindų? Pas mus laminatas. Kai valau su paprastu akuduru grinya blizga, o po norvex valymo jos būna matinės g.gif
Atsakyti
Norwex grindu sluota geltona (sausam valymui) as naudoju slapiam, labai gerai isplauna grindis geriau nei melyna.
O langu skuduriukas (dabar labiau pamegau automobiliu skuduriuka) labai gerai dulkes valo, po to ne taip greitai dulkiu prisirenka. biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas naudojote veido sluostes? ar vertos demesio? kurios geresnes ar tos minkstutes (kur rinkinyje su kunui ir veidui) ar tos antibakterines jautriai odai?
Atsakyti
QUOTE(ievuzas @ 2015 11 11, 11:08)
Gal kas naudojote veido sluostes? ar vertos demesio? kurios geresnes ar tos minkstutes (kur rinkinyje su kunui ir veidui) ar tos antibakterines jautriai odai?

man nepadarė įspūdžio schmoll.gif dar kartą pirkčiau tik jei negalėčiau jokių kitų priemonių naudoti (na, jei kam alergiška būčiau)
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie pirstine voniai? ax.gif http://norwex.lt/lt/...i-sveisti-pilka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geggle: 20 rugsėjo 2016 - 14:59
Dar domina atsiliepimai apie tualeto sepeti ax.gif
Atsakyti