Įkraunama...
Įkraunama...

Norwex šluostės ir kiti gaminiai

turiu makiazo skuduriuka ir labai juo patenkinta thumbup.gif ypac kai tusa reikia nusivalyti thumbup.gif
duliu valymo pirstinei priekaistu neturiu thumbup.gif
veidrodzio skuduriukas irgi kazkas is fantastikos srities thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2010 03 31, 14:36)
Mazoka, milteliai buvo 28 kartam

tik pabandziusi ka nors tart daugiau galesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nylia @ 2010 03 31, 13:42)
tik pabandziusi ka nors tart daugiau galesiu smile.gif

Lauksim atsiliepimų bigsmile.gif
Nors naudojimo laikas labai priklauso ir nuo to, kiek priemonės naudojama, man miltelių tikrai ne 28 kartams užtekdavo schmoll.gif ŽYMIAI ilgai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(metosMetos @ 2010 04 06, 23:46)
As taip pt noriu parduoti, nes isigijau geresni....

O kuo geresnis? Aš saviškio niekur per 3 m. taip ir nepanaudojau, nes esu bloga šeimininkė... blush2.gif Todėl noriu perleisti, gal kam iš tiesų reikia... smile.gif
Atsakyti
user posted image
Magnetinis kamuolys iš gumos skirtas skalbimo ir indų plovimo mašinoms. Jis suskaido kalcio molekules, taigi jos nebegali nusėsti ant skalbinių ar vamzdžių sienelių. Dėl pakitusios kalcio molekulių sandaros vanduo suminkštėja. Geriausių rezultatų pasieksite, jei naudosite mažiausią rekomenduojamą valymo priemonių kiekį. Net ir sumažinę skalbimo temperatūrą, skalbinius išskalbsite labai švariai.
Papasakokit, kuri naudojote, ar iš tiesų jis veikia taip, kaip parašyta? O ką tokio gero jis suteikia naudojant indaplovėje? g.gif Nors ir neturiu indaplovės, gal kam padovanosiu tada... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 03 04, 10:07)
Su ta šluose labai paprasta: užtrunki kelias sekindes, jėgų eikvoti nereikia. Net žiemą langai gražūs  thumbup.gif O seniau: kol prisiruošdavai morališkai, valydavai pusė dienos, o rezultatas - niekinis  cool.gif

drinks_cheers.gif

As galiu pasakyti tik tiek, kad indaploveje taip pat kales nereikalingos... Naudoju si kamuoli, taciau nematau vandens, kuris isbega is skalbimo masinos....
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2010 04 08, 08:26)
As galiu pasakyti tik tiek, kad indaploveje taip pat kales nereikalingos... Naudoju si kamuoli, taciau nematau vandens, kuris isbega is skalbimo masinos....

O rezultatas, pasiektas indaplovėje, tenkina? g.gif Ar yra koks nors akiai matomas skirtumas įdėjus kamuolį ir neįdėjus jo? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trys viename: 08 balandžio 2010 - 07:30
QUOTE(Trys viename @ 2010 04 08, 08:28)
O rezultatas, pasiektas indaplovėje, tenkina?  g.gif Ar yra koks nors akiai matomas skirtumas įdėjus kamuolį ir neįdėjus jo? smile.gif

I indaplove nedejau, nes cia kazkas jau minejo, kad jei dedi i indaplove, tai i skalbiankia jau geriau nedet (lieka kvapas nuo maisto likuciu) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2010 04 08, 08:34)
I indaplove nedejau, nes cia kazkas jau minejo, kad jei dedi i indaplove, tai i skalbiankia jau geriau nedet (lieka kvapas nuo maisto likuciu)  ax.gif

O matomas/apčiuopiamas rezultatas įdėjus į skalbimo mašiną - yra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Trys viename @ 2010 04 08, 08:37)
O matomas/apčiuopiamas rezultatas įdėjus į skalbimo mašiną - yra?  smile.gif

Dar neapciuopiau biggrin.gif (nezinau ko ieskoti)
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2010 04 08, 08:34)
I indaplove nedejau, nes cia kazkas jau minejo, kad jei dedi i indaplove, tai i skalbiankia jau geriau nedet (lieka kvapas nuo maisto likuciu)  ax.gif

Aš minėjau- turbūt visam gyvenimui įstrigo rankšluosčiai, kvepiantys svogūnais doh.gif lotuliukas.gif Guma labai gerai sugeria kvapus doh.gif
o šiaip mano anyta pirmus kartus stebėjo baisų vandenį, išleidžiamą iš skalbenkės , tik liko neaišku, ar ten kas gero nutiko, ar tiesiog kalkes atmušo nuo būgno besidaužant skalbimo metu g.gif Reziume, blogiau tikrai nėra, man pačiai indaplovėje kartais net druskos indikatorius išsijungdavo (dabar taip nebebūna, nes vanduo žiauriai kalkėtas) Man asmeniškai jis tinka ir kadanors gal įsigysiu dar vieną, skalbimo mašinai, nes šis liko indaplovėje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2010 04 08, 13:37)
Aš minėjau- turbūt visam gyvenimui įstrigo rankšluosčiai, kvepiantys svogūnais  doh.gif  lotuliukas.gif  Guma labai gerai sugeria kvapus  doh.gif
o šiaip mano anyta pirmus kartus stebėjo baisų vandenį, išleidžiamą iš skalbenkės , tik liko neaišku, ar ten kas gero nutiko, ar tiesiog kalkes atmušo nuo būgno besidaužant skalbimo metu  g.gif  Reziume, blogiau tikrai nėra, man pačiai indaplovėje kartais net druskos indikatorius išsijungdavo (dabar taip nebebūna, nes vanduo žiauriai kalkėtas) Man asmeniškai jis tinka ir kadanors gal įsigysiu dar vieną, skalbimo mašinai, nes šis liko indaplovėje  ax.gif

Man uzteko tik pasakymo biggrin.gif nerizikavau mirksiukas.gif Pas mus, turbut, nelabai kalketas vanduo, kad nejauciu didelio skirtumo... Reiks vasara pas mama nusivezt, va ten tai tikrai patikrinciau, nes ten vanduo tiesiog ziaurus doh.gif
Atsakyti