Įkraunama...
Įkraunama...

Norwex šluostės ir kiti gaminiai

Sveikos 4u.gif Ar orkaiciu valikli apsimoka pirkti? Ar jis veiksmingas? unsure.gif
Atsakyti
O su kuo blizgina mašinos panelę? Gal kartais su pasta, kuri tinka plastmasei, keramikai, ir pan?
Atsakyti
QUOTE(raimundux @ 2010 04 23, 15:35)
Sveikos 4u.gif Ar orkaiciu valikli apsimoka pirkti? Ar jis veiksmingas? unsure.gif

As neturiu, bet mano drauge sake, kad thumbup.gif ir dar sake, kad ranku negrauzia

QUOTE(birgiolita @ 2010 05 04, 16:35)
noriu sluostes grindims dregnam valymui, Kaune, kokie ismatavima ar tinka paprastam laikikliui ar butinai ir ta reikes pirkti  smile.gif

gal ir imanoma, kaip nors prikonstruoti... ax.gif

QUOTE(Failas @ 2010 05 06, 09:19)
O su kuo blizgina mašinos panelę? Gal kartais su pasta, kuri tinka plastmasei, keramikai, ir pan?

o kam ta pasta, ir taip gerai nusivalo su pirstine...
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2010 05 06, 10:19)

su ta pasta daug vargo butu jei visa visa panele sveisti...nebent jei yra labai jau murzina tuomet ta vieta galima pasveisti..bet .jei yra demiu ant paneles tai jas nuima arba kempinele, arba audinys automobiliu valymui, kuris kartu ir svariai nuvalo pavirsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nylia: 06 gegužės 2010 - 08:40
o nauja ta skysta skalbikli jau bandet?
as tai patenkinta juo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nylia @ 2010 05 10, 14:23)
o nauja ta skysta skalbikli jau bandet?
as tai patenkinta juo smile.gif

nea, dar turiu milteliu smile.gif bet mamai uzsakysiu, nes labai nori (o be to labai alergiska chemikalams pasidare)
Atsakyti
Sveiki, turiu audini langams - labai esu patenkinta thumbup.gif
Turiu tokiu klausimuku:
1. Ar audinys virtuvei nuvalo riebalus su dulkemis nuo gartraukio?
2. Kokia sluoste tinka automobilio panelei valyti?
3. Ar sluoste makiazui valyti nuvalo vandeniui atsparu tusa?

Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(likan @ 2010 06 21, 13:51)
Sveiki, turiu audini langams - labai esu patenkinta  thumbup.gif
Turiu tokiu klausimuku:

Aciu uz atsakymus  4u.gif

1. nuvalo, tik reikia patrinti (nebus taip, kaip reklamoje, kad perbrauki ir viskas)
2. as valau su universalia arba su pirstine automobiliui plauti...
3. nebandziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(likan @ 2010 06 21, 14:51)
Sveiki, turiu audini langams - labai esu patenkinta  thumbup.gif
Turiu tokiu klausimuku:

Aciu uz atsakymus  4u.gif

laba
...audinys virtuvei + norwex indu ploviklis - gartraukio valymui thumbup.gif
...del sluostes makiazui- nuvalo atsparu tusa, taciau tikrai ne taip lengvai kaip neatsparu tusa smile.gif
Atsakyti
Makiažui valyti šluostė bent man nepatinka, nes apie akis oda yra plona ir ją valyti tokia šluoste tikrai netinka, atsiras nuo to raukšlės. Nes ir kremą apie akis reikia švelniais judesiais įtrinti. Ką esu pirkusi šios firmos, tai šios šluostės labiausiai nepatinka. Jomis tik gal riebaluotus paviršius virtuvėje valyti.
Atsakyti
QUOTE(vija0312 @ 2010 06 22, 21:00)
Makiažui valyti šluostė bent man nepatinka, nes apie akis oda yra plona ir ją valyti tokia šluoste tikrai netinka, atsiras nuo to raukšlės. Nes ir kremą apie akis reikia švelniais judesiais įtrinti. Ką esu pirkusi šios firmos, tai šios šluostės labiausiai nepatinka. Jomis tik gal riebaluotus paviršius virtuvėje valyti.

...uztat ir tie audinukai makiazui valyti yra minksto mikropluosto ir bruzink belekiek neatsiras nuo jo rauksliu..jau as penkti metai valau ir nepadaugejo rauksliu lotuliukas.gif o vietoje kremu aliejais tepu daug naudingiau nei "stebuklingi kremai"
Atsakyti
kuo skiriasi sitie dantu sepetukai nuo kitu firmu siulomu? 4u.gif
Atsakyti