Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

lotuliukas.gif ple nusijuokiau jau paskaicius apie emblemas arkliuku biggrin.gif a pas mane daug su gaidzio etiketem visokiu maikanu biggrin.gif ple kokios jos man slykscios gal kam gaidziu varzyboms reik? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2010 01 03, 21:59)
lotuliukas.gif ple nusijuokiau jau paskaicius apie emblemas arkliuku biggrin.gif a pas mane daug su gaidzio etiketem visokiu maikanu biggrin.gif ple kokios jos man slykscios  gal kam gaidziu varzyboms reik? lotuliukas.gif

lotuliukas.gif žinok ne pas tave vieną jų yr doh.gif Ten gana nebloga firma(pamiršau pavadinimą),sportiniai rūbai,bet pas mus vyrai vien dėl tos emblemos jų neperka
Atsakyti
le *** man atrodo vadinasi,tik gal negerai parašiau,bet skamba kažkaip taip lotuliukas.gif
Papildyta:
Va man net žodžio gaidys neleido angliškai parašyti lotuliukas.gif O dar norit kad mūsų vyrai nešiotų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2010 01 03, 19:59)
lotuliukas.gif ple nusijuokiau jau paskaicius apie emblemas arkliuku biggrin.gif a pas mane daug su gaidzio etiketem visokiu maikanu biggrin.gif ple kokios jos man slykscios  gal kam gaidziu varzyboms reik? lotuliukas.gif

lotuliukas.gif maniškis irgi nenešioja tos firmos dėl gaidžio o firma tai gerai kokybė rubu gera ne vienas sakė kokybė gerai gerai nešiojas bet tas gaidys lotuliukas.gif

QUOTE(rogrinta @ 2010 01 03, 20:05)
lotuliukas.gif žinok ne pas tave vieną jų yr  doh.gif Ten gana nebloga firma(pamiršau pavadinimą),sportiniai rūbai,bet pas mus vyrai vien dėl tos emblemos jų neperka

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2010 01 03, 21:05)
lotuliukas.gif žinok ne pas tave vieną jų yr  doh.gif Ten gana nebloga firma(pamiršau pavadinimą),sportiniai rūbai,bet pas mus vyrai vien dėl tos emblemos jų neperka

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif Žinau šitą firmą - vyras maikutę turėjo ir užsidėjo vieną syk į kavinę, o ten tuo metu buvo užsieniečių sportininkų, tai labai jau pirštu tie užsieniečiai į mano vyrą rodė ir kažką šnekėjo - tik man atrodo kad šnekėjo ne iš gerosios pusės - gal gaidžiu palaikė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
as noriu uzsiimti papildomu devetu rubu bizniuku bet internete kaip manote ar sektusi? cia tiek skaiciau bet nieko neradau panasaus. noriu dirbti darbe ir prekiauti naujais is uzsienio arba padevetais.
Atsakyti
QUOTE(mazute.klp @ 2010 01 03, 22:40)
sveikos merginos,
as noriu uzsiimti papildomu devetu rubu bizniuku bet internete kaip manote ar sektusi?

Čia nieko ir nerasi,nes mes internetu neprekiaujam. Neblogai sekasi tiems,kas prekiauja naujais firminiais drabužiais kiek žinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 03 sausio 2010 - 20:45
schmoll.gif nesiseks,nenorek vienu uzpakaliu dvieju kedziu apsest lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2010 01 03, 22:48)
schmoll.gif nesiseks,nenorek vienu uzpakaliu dvieju kedziu apsest lotuliukas.gif

Va būtent drinks_cheers.gif Mano pažįstama prekiauja vaikiškais naujais internetu,vos spėja suktis,nors ir nedirba,ir butas kaip sandėlis jau. Tai nutarė parduotuvę atsidaryt (ta pati kur man patalpas prirodė,ji šalia nuomuosis)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 03 sausio 2010 - 20:52
QUOTE(vilite @ 2010 01 03, 12:17)
doh.gif  oi tie rubai drambliam bet esmė kad tie drambliai dar ne viska perka atrodo rubas tinka bet joms spalva a pasiuvimas nemadingas būna  doh.gif

tai ir pas mane atejo viena karta stambesne moteris parodziau toki tikrai nebloga megztuka bet prieki yra kiseniai, tai isaiskino kad ja tie kiseniai labai storins ir dar visa paskaita pravede kokie drabuziai jai netinka doh.gif aisku nieko nenusipirkus ir isejo doh.gif

Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2010 01 03, 23:08)
tai ir pas mane atejo viena karta stambesne moteris parodziau toki tikrai nebloga megztuka bet prieki yra kiseniai, tai isaiskino kad ja tie kiseniai labai storins ir dar visa paskaita pravede kokie drabuziai jai netinka doh.gif  aisku nieko nenusipirkus ir isejo doh.gif

doh.gif as kai is eudros buvau pasiemus rubu drambliam tai visus pardaviau ,bet kad ten baisei brangu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 03, 22:10)
doh.gif as kai is eudros buvau pasiemus rubu drambliam tai visus pardaviau ,bet kad ten baisei brangu doh.gif

kad pas mane tai nelabai kas is tu drambliu ateina sunkiai kad ir isiparduociau paskui. o dar kai jie tokie isrankus tai vistiek rastu prie ko prisikabint ir nepirkt doh.gif
tai ka jau ryt visos i darbukus keliausim thumbup.gif
Atsakyti