Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(doviliukei @ 2010 01 03, 23:49)
4u.gif  nieko isiaiskinsim kai labai reikes doh.gif

tai jau cia nori nenori bet reiks isiaiskint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2010 01 04, 01:01)
tai jau cia nori nenori bet reiks isiaiskint biggrin.gif

mirksiukas.gif roginta su lasiuku pagelbes aiskinantis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 04, 00:03)
mirksiukas.gif roginta su lasiuku pagelbes aiskinantis doh.gif

tikiuosi.... 4u.gif
Atsakyti
Labu ryteli 4u.gif
Niu ka pasiruosusios naujiems darbams naujais metais? As su tokia gera nuotaika pakilau thumbup.gif tik labai tikius kad saltis nuejus i darba nuotaikos labai nesugadns rolleyes.gif Geros prekybos visoms!
Lasiuk-man smalsu ar issiaiskinai kaip ten su tuo popierizmu dirbant su kasa? Jei gali pasidalink patirtimi blush2.gif
Atsakyti
Laba ryta ax.gif prisedu su kavute ir eisiu namo kuopti,poto leksiu i parde- mirksiukas.gif
Sia savaite darau ispardavima drabuziai-1 litas
striukes-3 litai,niu tep noriu ,kad pravalytu man visas prekes doh.gif dar savaitgali mb stenda stovima padare,tai desiu salia -galgi ateis kas nors g.gif susigunde
Atsakyti
as ir sedziu gaminu reklameles kad rubai po 1lt po 2lt ir po 3lt o striukems padarysiu 50% nuolaidele sakau gal suveiks g.gif
Atsakyti
kopijuojat mane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2010 01 03, 21:08)
tai ir pas mane atejo viena karta stambesne moteris parodziau toki tikrai nebloga megztuka bet prieki yra kiseniai, tai isaiskino kad ja tie kiseniai labai storins ir dar visa paskaita pravede kokie drabuziai jai netinka doh.gif  aisku nieko nenusipirkus ir isejo doh.gif

lotuliukas.gif tai ir turėjau omeni kad ieškant rubu drambliams dar reikia ieškoti kad butu madingi biggrin.gif

seikutės

Atsakyti
laba ryta...darbas su kasos aparatu;
kasos zurnalas pildau+pajamu-islaidu zurnala kiekvienai veiklos rusiai atskirai
Atsakyti
turiu klausima kas dirba su induvidule viekla jau ne vieni metai ka reika nesti mokeciams 4u.gif 4u.gif biggrin.gif kokius dokumentus geguzes men
Papildyta:
QUOTE(vilite @ 2010 01 04, 14:53)
lotuliukas.gif  tai ir turėjau omeni kad ieškant rubu drambliams dar reikia ieškoti kad butu madingi  biggrin.gif

seikutės

butinai nes pas mane kaimas ir madu vaikosi 4u.gif
Papildyta:
o ka darot jei ant cekio klientas nepasiraso
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2010 01 04, 14:58)
laba ryta...darbas su kasos aparatu;
kasos zurnalas pildau+pajamu-islaidu zurnala kiekvienai veiklos rusiai atskirai

tai tiek zinau tik va gal galetum smulkiau paaiskint kaip ta pajamu islaidu zurnala pildai? Kasdien ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2010 01 04, 14:24)
tai tiek zinau tik va gal galetum smulkiau paaiskint kaip ta pajamu islaidu zurnala pildai? Kasdien ar kaip?

ne kas diena,kai netingiu,iki men.galo reikia ji sutvarkyt...kaip pildyt gal zinai..jei ne tai rasau kaip as pildau...eil nr.data..dok.nr nieko nerasau..nors seip galima rasyt pvz tos dienos cekio nmr pradzia per bruksneli pabaigos nr.operacika-pardavimas...pajamu suma-pajamos gautos dienos metu
Atsakyti