Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(vilmuke3 @ 2010 01 03, 23:14)
kad pas mane tai nelabai kas is tu drambliu ateina sunkiai kad ir isiparduociau paskui. o dar kai jie tokie isrankus tai vistiek rastu prie ko prisikabint ir nepirkt doh.gif
tai ka jau ryt visos i darbukus keliausim thumbup.gif

jo lauksiu ryt kad pas mane prasluotu parde zmones mirksiukas.gif g.gif tik idomu ar sluos po svenciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 03, 22:16)
jo lauksiu ryt kad pas mane prasluotu parde zmones mirksiukas.gif  g.gif  tik idomu ar sluos po svenciu doh.gif

tai pas tave manau turetu pasluot jau ir rytoj biski prekiu. mirksiukas.gif o pas mane tai kazi koks bus pirkimas g.gif jau siand nusipirkau zurnala paskaityt kad greiciau ryt diena praeitu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2010 01 03, 23:25)
tai pas tave manau turetu pasluot jau ir rytoj biski prekiu.  mirksiukas.gif o pas mane tai kazi koks bus pirkimas g.gif  jau siand nusipirkau zurnala paskaityt kad greiciau ryt diena praeitu unsure.gif

turi savaite slavimui nes nuo kito pirmad.kainos dides mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas merginos:)
SU NAUJAISIAIS!!!!
Nu jus varot, vos speju skaityt-tempas tai nerealus:)
as tai va dairausi patalpu-bet Ju kainos vilniuje nezmoniskos? Ryt gal kas paeiskes:)
o dar ryt varau i paskaita i mokesciu inspekcija del individualios veilos, gal ka idomaus papasakos....
tai va tokios naujenos...
vaikas sedi prie manes ir nesitraukia-nori kad eiciau su ja miegot, o man taip norisi su jumis, bet teks keliauti..ka del tu vaiku nepadarysi...
iki tytojaus...
parasysiu kaip sekesi:))
Atsakyti
Laba vakareli 4u.gif
nu zinokit kaip darbelio pasiilgau ax.gif galvoju ryt generaline tvarka pasidaryt thumbup.gif tik va vis pagalvoju ar zmoniu bus ar ir man einant i darba rei uzsukt koki zurnaliuka prigriebt g.gif
ziuriu kiek snipuku i namucius uzsuka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(I@I @ 2010 01 03, 23:46)
vaikas sedi prie manes ir nesitraukia-nori kad eiciau su ja miegot, o man taip norisi su jumis, bet teks keliauti..ka del tu vaiku nepadarysi...

O tai kas trukdo vaiką užmigdyt ir su mumis vėliau pasedėt? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2010 01 03, 22:51)
Laba vakareli 4u.gif
nu zinokit kaip darbelio pasiilgau ax.gif galvoju ryt generaline tvarka pasidaryt thumbup.gif tik va vis pagalvoju ar zmoniu bus ar ir man einant i darba rei uzsukt koki zurnaliuka prigriebt g.gif
ziuriu kiek snipuku i namucius uzsuka schmoll.gif

as irgi visai pasiilgau savo parduotuveles rolleyes.gif o pas mane taip nebuna kad zmoniu isvien eitu ir netureciau kada paskaityt kokio zurnalo... ax.gif
dar ryt i mada skambinsiuosi kad ir mane uzrasytu i eile.... rolleyes.gif idomu kada tik ta eile ateis g.gif
Atsakyti
Aš irgi labai lauksiu naujienų iš mokesčių inspekcijos. Labanakt
Atsakyti
QUOTE(žolelė @ 2010 01 03, 23:20)
Aš irgi labai lauksiu naujienų iš mokesčių inspekcijos. Labanakt

aha ir man labai aktualu yra visi tie mokesciai. nes as kolkas iki galo visko taip ir nesusigaudau dar vis doh.gif ypac pvz man yra aktualu kaip cia tie visi mokesciai pavasari gausis kai deklaruosim pajamas.... na kiek reikia pradet taupyt pinigu, kad paskui nebutu sokas doh.gif nes dabar nezinau ar uzteks kokio 100lt ar prireiks ir viso tukstancio..... verysad.gif
Atsakyti
doh.gif as vasari eisiu i seminara nes gruodi pamirsau nueit doh.gif ot ziople doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 03, 23:30)
doh.gif as vasari eisiu i seminara nes gruodi pamirsau nueit  doh.gif ot ziople doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

as lapkriti buvau mama nusiuntus paklausyt nes pati jau dirbau, bet kad ten nelabai aiskiai kazka pasakojo sake... doh.gif gal jums paaiskins isamiau ir geriau viska mirksiukas.gif but idomu suzinot g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2010 01 04, 00:46)
as lapkriti buvau mama nusiuntus paklausyt nes pati jau dirbau, bet kad ten nelabai aiskiai kazka pasakojo sake... doh.gif  gal jums paaiskins isamiau ir geriau viska mirksiukas.gif  but idomu suzinot g.gif

4u.gif nieko isiaiskinsim kai labai reikes doh.gif
Atsakyti