Įkraunama...
Įkraunama...

Šildymas daugiabučiuose

smile.gif sveiki,

Pas mane namie labai šilta, net karšta. Dažnai vėdiname namus. Niekas šildymo nereguliuoja , plius dar langai plastikiniai oro nepraleidžia... Ir sąskaita "graži" ateina mėnesio gale blush2.gif .
Atsakyti
Pas mano mama bute +24, fantastika thumbup.gif Bet tik tol, kol sveciuojames, o karta likom nakvoti, MB atsikele uztinusiomis akimis kaip kurmis nuo to karscio ir sauso oro, as pati isvis neissimiegojau, atpratau, jau nakti tikrai per karsta doh.gif
Atsakyti
20-23, namuose vaikštau trumpomis rankovėmis, nakčiai užsisuku, būna 19-20, pats tas miegoti. biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, mano bute vyksta realybės šou "užsišaldymas lede" lotuliukas.gif niu ką, nei daug nei mažai. net 10 laipsnių šilumos...... radiatoriai karšti, o pro duris ir langus pučia vėjas.... dabar glaudžiuosi pas sesę, kol šalčiai praeis.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2008 05 09, 16:08)
tai ir kepam
mes irgi ne karščio mėgėjai, bet j au toks butas pasitaikė thumbup.gif sutaupom ant šildymo
vasarą iki 30 pakyla, jei ne kondicionierius, tai išvirtume savosiose sultyse

As cia ne i tema, bet koks pas jus kondicionerius ir kiek ima elektros?na dabar jau tai aktualu......
Atsakyti
Salta verysad.gif
Atsakyti
20 laipsniu, bet man per salta verysad.gif
Atsakyti
23 laipsniai, tad vaikšto lengvai apsirengę, langai ant mikro ventiliacijos ax.gif
Atsakyti
pas mamą bute +12, pas mus +16, o per šalčius buvo +14 doh.gif (neįjungus el. šildytuvo). Nelengva gyventi pensininkų name...
Atsakyti
QUOTE(astarte12 @ 2010 02 10, 19:49)
pas mamą bute +12, pas mus +16, o per šalčius buvo +14  doh.gif (neįjungus el. šildytuvo). Nelengva gyventi pensininkų name...

blink.gif

Pas mus diena 21-22, nakciai 18-19. Reguliuojam patys.
Atsakyti
Pas mus 22 , 23 .. uzsukti neina, tai tenka vedinti nakciai , nes miegoti per karsta.. ax.gif
Atsakyti
Pagrindinej patalpoj, kur bunam diena, tai 22-24, nes megstu trumpom rankovem po namus vaiksciot ax.gif miegamajam nakti net nezinau, bet jaucias vesuma, kad geriau butu miegot. radijatoriai reguliuojami.
Atsakyti