Įkraunama...
Įkraunama...

Šildymas daugiabučiuose

QUOTE(hren @ 2012 12 11, 20:00)
Reikejo vasara pastatyti prie visu radiatoriu regiliavimo voztuvus, tada galima nors ir visai uzsukti, jeigu per karsta smile.gif

Zinau sita varianta, kaimyne toki turi, bet gi vis tiek sumoki uz ta nenaudojama siluma, tai man kaip vartotojai psichologiskai maloniau ja pro langa isleist pagal poreiki, o ir siaip man tas +25 tikrai kaulu nelauzo. Kolektorine sistema naudinga man butu isvykstant, nes kai nebuni namie pvz. ilgesni laika, tai tas sildymas netenka esmes, galima ir minimaliai palaikyti, bet tada ir pinigine storeja, o reguliavimo voztuvas tai islaidu nemazina. Poziuris gal ir ne sveikintinas, bet yra toks, koks yra.
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2012 12 11, 19:55)
Zinau sita varianta, kaimyne toki turi, bet gi vis tiek sumoki uz ta nenaudojama siluma, tai man kaip vartotojai psichologiskai maloniau ja pro langa isleist pagal poreiki, o ir siaip man tas +25 tikrai kaulu nelauzo. Kolektorine sistema naudinga man butu isvykstant, nes kai nebuni namie pvz. ilgesni laika, tai tas sildymas netenka esmes, galima ir minimaliai palaikyti, bet tada ir pinigine storeja, o reguliavimo voztuvas tai islaidu nemazina. Poziuris gal ir ne sveikintinas, bet yra toks, koks yra.

Jus nesate visiskai teisi.
Jeigu kievienas butas „prisuktu“ „vienu laipsniu“ siluma, visas namo sunaudojimas sumazetu. O tai reiskia, kad ir jusu saskaita sumazetu.

Vokietijoje, pazistama pasakojo, pas visus yra reguliatoriai, nors ne visur individuali apskaita... Tiesa, yra „ribines“ temperaturos, kur atsukus maksimuma vistiek neuzkais per daug (pvz. pavasari ar rudeni).
Atsakyti