Įkraunama...
Įkraunama...

Šildymas daugiabučiuose

Pas mus apie 24 ir man visai nekaršta, trumpom rankovėm po namus nevaikštau ax.gif . Būtų 18, turbūt numirčiau, arba sėdėčiau ant sofos su trim antklodėm ir pajudėt negalėčiau.
Atsakyti
Pas mus tai pastaruoju metu 16-17, o vienu metu per šalčius buvo nukritus iki 15 doh.gif
Kada buvo virš 20 net nepamenu...
Atsakyti
pas mus dabar 22 jau kaip karsta, net miegot negaliu. per salcius buvo 14. na o siaip vidutiniskai apie 18 buna.
siaip man nuo vaikystes priimta kad ziema namie buni su vilnonem kojinem ir megstiniu. ir va kai dabar iki 22 uzkilo ir sedziu bas, tai man jau nenormalu... juk uz tai moket reiks...
Atsakyti
Pas mus tai karsta, visą laiką balkonas atidarytas. Ale pas mus 8 aukštas- šiluma nuo viršaus eina. Vyras kartais padejuoja, kad karšta, bet man tai šiluma kaulų nalaužo. biggrin.gif
Atsakyti
pas mus namie taip pat silta, apie 22 laipsnius smile.gif net per salcius temperatura beveik nebuvo nukritus. Visgi aukstai gyventi yra privalumas thumbup.gif
Atsakyti
dabar pas mus 22
Atsakyti
na kai lauke kokia -5, tai apie 20, bet kai savaite laikesi -20, tai vienu metu buvo 14 blink.gif
Atsakyti
Pas mus 21-22 ir per šalčius temperatūra labai nedaug nukritus buvo blush2.gif
Atsakyti
Mes gyvenam I aukste, nejauciu nei dregmes nei salcio, aisku sudeti langai, durys, parketas, grindys pakeltos daugiau gal nei 5 cm. O temperatura visuomet nemazesne nei 22. Siaip buna daznokai net karsta, vaikstom "po trumpom rankovem":)
Atsakyti
Pas mus 22-24, net jeigu lauke -30, truputi per karsta, bet nera ka daryt ax.gif
Atsakyti
O pas mus tai tikrai karsta karsta.gif ,namuose visada t.y.dazniausiai buna 23-25,tikrai vaikstom trumpom rankovytem,nes patys sildomes kambari zidiniu,bet esam priprate,vaikas visada tik su pedkelnem ir plona kokia bliuskute laksto,na o man tai siluma kaulu nelauzo.Ryte atsikelus buna 18 tai iskart begu kurti ugnies nes kaip salta!!!O pas kitas paskaiciau taipastoviai tokia tep.nu nenoreciau. schmoll.gif
Atsakyti
Pas mus "pavesyje" 25. Visa ziema nebuvau uzsivilkus nieko ilgom rankovem. O vidudieni kai saule poashviechia ir 29 buna doh.gif Ziauru, man per karshta doh.gif
Atsakyti