Įkraunama...
Įkraunama...

Šildymas daugiabučiuose

1-as aukstas kampinis butas, temperatura 20-22,per 5 metus salciau nebuvo thumbup.gif
Atsakyti
musu name visada vyrauja 21 - 22 laipsniu temperatura, kadangi mes abu su vyru dieviname siluma, saltesnese patalpose negaletume gyventi schmoll.gif
Atsakyti
Visada būna dvidešimt ir man tai pats tas thumbup.gif
Atsakyti
22-24 silumos! ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristin: 07 kovo 2006 - 14:53
16- 18 ir kol kas nekyla. Bet jau baigiam priprasti biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus 20-22, man pats tas, bet gal galetu but keliais laipsniais vesiau, o tai kai lepsiai prie silumos priprate, kur nueinam mums salta g.gif
Papildyta:
Pas mus 20-22 smile.gif
Atsakyti
kur nuomuojames tai kokie 18.
o kur remontuojam savo tai 25.vaikstom su maikutem.
Atsakyti
pas mus 22-24,bet man galetu buti ir dar silciau ,labai megstu siluma.kai pasikeisim laukutines duris,tikiuosi kad kokiais 2 laipsniais pakils ax.gif
Atsakyti
pas mus 23 galetu but vesiau.vis vedinames o tik langa uždarai vel karšta.
Atsakyti
mes gyvename kaune eiguliu rajone tai pas mus dabar 20silumos,daugiau jau ir nekyla.o ziema kai buvo labai salta,tai temperatura siekdavo 13.cia per tuos nezmoniskus salcius.
Atsakyti
Pas mus visada būdavo 20-22 laipsniai... o dabar atsirado debilė boba, kuri ale taupydama pradėjo sukinėt automatinę šildymo sistemą... ir ką jūs manot - vakar pas mus namie buvo 15 laipsnių... kovojam jau pusę mwtų - nieks jai nieko nepadaro... doh.gif
Atsakyti
Norėčiau sužinoti, ką daryti jei pas mus radiatoriai vos šildo, o naktį juos praktiškai visai išjungia. Pas mus yar namo bendrija ir šie metai pirmieji po renovacijos. Ką daryti, kur kreiptis, kadangi namo pirmininkas pasakė, jog tai ne jo problema....
Ar yra nustatyta minimali kambario temperatūra, auginant naujagimį?
Esam labai pikti, kadangi negalime net lango pravert, tuoj pasidaro šalta, to pasekoje pelyja sienos, bei šia savaite suzinojom, jog nebeturime rūbų, kadangi juos užpuolė taipogi pelėsis. verysad.gif
Atsakyti