Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano anyta

ai... tiek jau to, ne ja isimylejau , o vyra smile.gif bet bent anyta kompensuoja vyro sesuo ir tetis, nes jie labai nuostabus zmones thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2009 08 26, 13:36)
ai... tiek jau to, ne ja isimylejau , o vyra smile.gif bet bent anyta kompensuoja vyro sesuo ir tetis, nes jie labai nuostabus zmones thumbup.gif

tai ir gerai, ka padarysi, sunkiu zmoniu visada yra, kazkada ir maniske nebuvo auksas, oi nebuvo, bet paskui po kazkiek laiko as suvokiau jog gal per daug as viska sureiksminu ir suasmeninu, pasitaise, pasikeite ir poziuris i mane, gal del to siandien as su ja geriau sutariu.
vieno ji tikrai niekada nedaro-sekambina, nesikisa, nepamokslauja, nes zino, kad nuo manes kaip nuo zasies vanduo, o be to karta yra pasakiusi, jog ji mato kad jos sunui gerai, anukui gerai, tai ka as tave mokysiu ax.gif
Atsakyti
pasiseke smile.gif o as kaip sakant nusprendiau "kovoti" , kad atsiprasytu, nes kad ant manes ka sakytu man vienodai sviecia, bet izeidimu skirtu mano tevams ir net savo sunui, mano vyrui ir sunui, nezadu atleisti.

sunku tai,kad as vienintele reikalauju atsiprasymo kiti senai nuleido rankas... zinoma kam man tas vargas, geriau uzmirsti ir toliau keliauti, bet negaliu ignoruoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 26 rugpjūčio 2009 - 13:55
QUOTE(Reika @ 2009 08 26, 13:54)
pasiseke smile.gif o as kaip sakant nusprendiau "kovoti" , kad atsiprasytu, nes kad ant manes ka sakytu man vienodai sviecia, bet izeidimu skirtu mano tevams ir net savo sunui, mano vyrui  ir  sunui, nezadu atleisti.

sunku tai,kad as vienintele reikalauju atsiprasymo kiti senai nuleido rankas... zinoma kam man tas vargas, geriau uzmirsti ir toliau keliauti, bet  negaliu ignoruoti

Ji is kaimo? Zabludiskiu kokiu ar Juodmiskiniu lotuliukas.gif
Zemas lygis varyti ant tevu ir savo vaiko, nu atsiprasau, jau ant savo sunaus varyti, kokia as ateity anyta-zertva bebuciau (o visko gali buti, kas ten zino kokie senatviniai marazmai pasisvies blush2.gif ) ant sunaus schmoll.gif

O ka tu zadi daryti kad atsiprasytu?
Atsakyti
paprasto "matau norit draugaut ir bendrauti, tada atsiprasykit uz tai,kad mano mama pavadinot ***, mano teti ***, savo sunu ***..."
smile.gif
kazkada jau man aiskino,kad neturi uz ka atsiprasyti,jugi nieko blogo nepasake. doh.gif
na jei neatsiprsys, beliks tik ignoruoti ir atsisakyt susitikti.

Del to kokia as (oj kaip dar tooooli) anyta busiu negalvoju... svarbu sunus turetu mylima zmogu(nesvarbu man net lytis)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 26 rugpjūčio 2009 - 14:07
QUOTE(Reika @ 2009 08 26, 14:06)
paprasto  "matau norit draugaut ir bendrauti, tada atsiprasykit uz tai,kad mano mama pavadinot ***, mano teti ***, savo sunu ***..."
smile.gif
kazkada jau man aiskino,kad neturi uz ka atsiprasyti,jugi nieko blogo nepasake. doh.gif
na jei neatsiprsys, beliks tik ignoruoti ir atsisakyt susitikti.

Del to kokia as (oj kaip dar tooooli) anyta busiu negalvoju... svarbu sunus turetu mylima zmogu(nesvarbu man net lytis)

Manu teisingiausias sprendimas, nes barniais ir priekaistais dar didesne lavina issauksi, be to tau tikrai nera baisiausia situacija, turi savo namus, savo seima, o ji savo, nenori graziai- nereikia, lai verda savo sultysi, bet man rodos susitaikysite, lai nebus silti santykiai, bet, kad bet ramus manau tai, be to gyvenime buna visokiu situaciju, gali atsitikti visokiausiu ivykiu, kada tavo anyta pazvelgs i tave visai kitu kampu. man prireikiai beveik 9 metu, kol tai ivyko 4u.gif
Atsakyti
Vsokiu niuansu yra gyvenima tarp anytu ir marciu: barniu priekaistu, apkalbu ir taip toliau, bet kazkaip prisitrinama, prisitaikoma, jei to nori, bet kai nenori ir bandoma rodyti tik ambicijas ir charakterius, tai ko paskui verkti ir koneveikti ta anyta?
[/quote]
o kodel marti turi noreti prisitrinki ir prisitaikyti prie anytos? Anyta nera seimos narys, kuriam marti kazkaip isipareigojo ( kaip vyrui santuokos priesaikai, o vaikui pagimdydama ji) ir jeigu anytai kazko reikia, tai jinai turi prisitaikyti ir prisitrinti, o ne skusti, kad vai vai vai kokia marti bloga visko ant lekstutes jai nepaduoda, prie jos nesitaiko ir nesitrina.

QUOTE(xxkamane @ 2009 08 26, 15:10)
...nenori graziai- nereikia, lai verda savo sultysi, bet man rodos susitaikysite, lai nebus silti santykiai, bet, kad bet ramus manau tai, be to gyvenime buna visokiu situaciju, gali atsitikti visokiausiu ivykiu, kada tavo anyta pazvelgs i tave visai kitu kampu. man prireikiai beveik 9 metu, kol tai ivyko 4u.gif

ir tau svarbu, kad anyta i tave pazvelge kitu kampu? Verta buvo devynis metus kazka irodineti?
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2009 08 26, 17:12)

ir tau svarbu, kad anyta i tave pazvelge kitu kampu? Verta buvo devynis metus kazka irodineti?

Juk visuomet verta. 4u.gif Kiekvienas išspręstas barnis ir pyktis labai stipriai palengvina pačio žmogaus būtį. Blogi santykiai slegia ir tą, kuris pyksta, ir tą, ant kurio pyksta... Visuomet esu už tai, kad, jei įmanoma, draugauti.
Atsakyti
QUOTE(-Mylia- @ 2009 08 27, 15:22)
Juk visuomet verta. 4u.gif

Kodel visuomet verta? Be to zmogaus pripazinimo menkesne pasijusi?
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2009 08 27, 15:44)
Kodel visuomet verta? Be to zmogaus pripazinimo menkesne pasijusi?

Ne apie menkumą ar didybę kalbu. Tiesiog tai dvasiniai dalykai, kurie neigiamai veikia viską. Daug daugiau pagarbos vertas tas žmogus, mano manymu, kuris sugeba apeiti savo išdidumą ir principus, bei rasti kompromisą su kitu žmogumi, nei tas, kuriam visiškai nusispjaut ant visko ir kuris mano esąs kažkas, kai tuo tarpu tėra tik menkas bailys, bijantis pripažinti savo baimes. Čia, žinoma, nieko nenoriu įžeisti.Tiesiog tokia mano gyvenimo filosofija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Mylia-: 27 rugpjūčio 2009 - 15:12
QUOTE(Bekasė @ 2009 08 26, 17:12)
Vsokiu niuansu yra gyvenima tarp anytu ir marciu: barniu priekaistu, apkalbu ir taip toliau, bet kazkaip prisitrinama, prisitaikoma, jei to nori,

Tas reiškia, kad kažkuri ima nusileidinėti. Pvz. maniškė šiandien mano pasidėtas uogienei uogas suvirė, nes: geriau moka, neturėjo ką veikt, skaniau daro ir tt. ir pan. Na ir ką čia pasakysi?? Tai vat sutariant nusileist ir tenka, nors išsirėkt tai dar kaip norėtūsi.... bash.gif
Atsakyti
[quote=Bekasė,2009 08 26, 16:12]
Vsokiu niuansu yra gyvenima tarp anytu ir marciu: barniu priekaistu, apkalbu ir taip toliau, bet kazkaip prisitrinama, prisitaikoma, jei to nori, bet kai nenori ir bandoma rodyti tik ambicijas ir charakterius, tai ko paskui verkti ir koneveikti ta anyta?
[/quote]
o kodel marti turi noreti prisitrinki ir prisitaikyti prie anytos? Anyta nera seimos narys, kuriam marti kazkaip isipareigojo ( kaip vyrui santuokos priesaikai, o vaikui pagimdydama ji) ir jeigu anytai kazko reikia, tai jinai turi prisitaikyti ir prisitrinti, o ne skusti, kad vai vai vai kokia marti bloga visko ant lekstutes jai nepaduoda, prie jos nesitaiko ir nesitrina.
[/quote]

Verta, kas dar? reikejo jai plaukus israuti ir toliau pastacius ozkos ragus vaikscioti?
As su anyta negyvenu ir negyvenau, nes turiu tevus kurie pasirupino savo vaiku kol jis atsistos ant koju.
Kaip supranti sumenkinima kai gerbi vyresni zmogu? Durnas pasikelimas ir ambicijos dar neirodo jog tu virsesne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 31 rugpjūčio 2009 - 09:05