QUOTE(DuDU @ 2007 11 07, 01:58)
Oj kokia pažįstama situacija, jei ne kai kurios nesutampančios detalės, pagalvočiau, kad mano vyras čia rašo
Šiuo atveju aš ta "šaltoji ir nemaloni" martelė anytos akimis

Man lygiai taip pat nemalonu važiuot pas anytą, nes kaip ir tavoji sako "jus ten savo snekom uzsieme... ". Nu bet taip ir yra, atrodo, kad tavęs ten net nėra kai nuvažiuoji, šnibždesiai, kai įeini į kambarį nutyla, o kai vyrui tai pasakau, jis sako nesąmonė, taip nėra tikrai, jiems tai įprastas bendravimas

O be to tu galbūt ko nors ir nežinai, aš pvz. kartą visai netyčia nugirdau, kai anyta už akių kitai marčiai dėjo mane į šuns dienas, nors dar nė nevedę buvom, o dabar kažkodėl stebisi ko čia ta marti tokia šalta. Sorry, bet šlykstu ir tiek
O kiek jums metu, kiek laiko susituoke esate? Man nesuprantami tokie pamastymai...

, anyta kalbasi su savo sunumi gal apie savo kazkokias problemas, taip dazniausiai ir buna, bet nevisas problemas marcioms uzkrauti nori, kitos is viso mazai marcioms dejuojasi, kam jaunam tai, o jus imate ir prisigalvojate...

Kai dar tik draugavome su vyru, tekdavo uztikti juos besisnibzdant

, as ir trumpam buvau pamaniusi, kad mane gal apkalbineja, paslapciu kazkoiu turi, bet greit supratau, kad taip nera, juk as su savo mama irgi pasisnibzdu ir prie vyro tikrai ne apie viska kalbu, ypac apie kazkokias mamos problemas. Siek tiek atlaisvinti galveles turetumete, zinau kokios lakios vaizduotes gali buti, bet jeigu tau nerodo akivaizdzios antipatijos, su tavimi visada graziai bendrauja, padeda, nesuprantu marciu nusistatymo, nes tuomet tik pacios kasate ta griovi.
Kas ten apie tarnaites rasote tai man is viso vaikiskas mastymas, principus mat jos rodo, kaip nukariaus nuo motinos sunu, kuri puikesne, kuri geresne

, jums cia ne konkurente, tai tik mama, tokia pati mama kokia pacios turime, su savu charakteriu, sava meile, noro padeti ne tik finansiskai, bet ir moraliskai, kad tik viskas butu gerai, ir tuo paciu buti arciau. Ne visi gal mokame ta meile isreiksti, ne visi mokame ja priimti, niekas juk nemoke musu kaip tai padaryti, todel ir kyla tiek nesusipratimu.
Man paciai mano anyta kaip ir mano mama, yra buve kazkokiu nesusipratimu, nuomoniu susikirtimo, bet lygiai taip as galiu ir su savo mama susikirsti, tai nera tai, kad mano anyta blogiete. Zinoma, juk ir amziaus skirtumas daro savo, todel kaikuriuos dalykus geriau nutyliu jei manau kitaip, jei labai kisasi, juokais nuleidi ir pasakai ramiai, kad mes ir patys jau ne mazi, kazkaip ir be jos juk gyventi mokame.

Manau, kad reikia daugiau kalbetis, ne principus rodyti, nes kas mes tokios per princeses, kad mus ant pjedestalo visada laikytu, o ir kai savus vaikus uzauginsime ir isleisime, tada galesime vertinti savo mamas ir anytas.