Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano anyta

QUOTE(shopingas @ 2009 04 03, 19:25)
Paskaitinejau tema, tai kazkaip keista pasidare - mes su vyro mama labai gerai sutariam (dar vyro gali nebut tada kartu, tai sutariam dar geriau) thumbup.gif Ir pabajeruojam, ir papliotkinam ir siaip visokius bobiskus reikaliukus aptarinejam. Cia tai man pasiseke (neskaitant vyro) drinks_cheers.gif

Tikriausiai vyras ne lietuvis... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Mylia- @ 2009 04 06, 13:00)
Tikriausiai vyras ne lietuvis... mirksiukas.gif

O kodel iskart tokia nuomone? Tikru tikriausias lietuvis mano vyras wink.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 04 07, 02:21)
O kodel iskart tokia nuomone? Tikru tikriausias lietuvis mano vyras wink.gif

Na, todėl, kad reta kuri anyta tapusi lietuvė būna gera draugė marčiai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Mylia- @ 2009 04 08, 14:49)
Na, todėl, kad reta kuri anyta tapusi lietuvė būna gera draugė marčiai. smile.gif

Gal ir taip - kitu neturejau, tai neturiu su kuo lygint smile.gif O maniske neeiline anyta, nei suneli namie laike (pati sake, kad su tevais gyvent nereikia), nei siaip i gyvenima kisasi thumbup.gif Tai kai nera trinties, tai gal ir santykiai geresni tampa.
Atsakyti
QUOTE(Andzia @ 2009 03 17, 16:16)
Na ir aš turiu tą pačią problemą su anyta, net savo temą esu užvedusi 'Anytos-velnio pramanytos'.

Paskaičiau čia daugelio ir tavo žmonoje, šiek tiek pažinau save mirksiukas.gif O kadangi ir aš esu negera savo vyro motnai, tai manau palaikau tavo žmoną, ir nemanau kad ji yra išlepusi kaip čia ne kurie sako, manau daugiau yra problema dėmesio ir meilės bei kalbėjimosi trūkume, bet guodimasis tavo motinai kokia ji keista, bloga ir panašiai... rolleyes.gif

Mane irgi ėdė, ėda "brangi anytėlė" nes kaip suprantu jai taip daryti mano vyras leidžia skalaudamas mūsų santykius su ja, ko pasekoje, aš jau ir nepatikima vaiko priežiūroje, kodėl vaikui egzemą, ką ji ten primaitino, kodėl vaikas dar prastai kalba? Kodėl ji jo nelavina, neveda pas logopedą? ir panašiai ir panašiai,  doh.gif 

Tai kaip, Faustai, galima tokią mylėti, gerbti arba kad ir likti neutraliai draugėmis...pasakysiu NEĮMANOMA kol motina nesusiras ką veikti rolleyes.gif

Šiaip kiek pasiskaitau, tai lietuviškas mentalitetas reiškiasi, ir ką jau čia bepadarysi, nes juk mes pačios mamytės ir auklėjame tuos vaikiukus g.gif

Tik va aš jau sau senai kalu į galvą tokiai niekuo gyvu nebūti ir neparodyti tokio buko kišimosi ten kur nereikia...sakot anūko nemato...tai spės pamatys, o kas iš to kad per prievartą tą vaiką ten temps, jis tik blogą nuotaiką iš ten parsiveš kas nuo to geriau tai močiūtei bus...kažin...o va taktiškumas manau būtinas pirma iš ANYTOS pusės ir kai jis bus tada ir MARTI (visur besistengama nes nauja šeima sunkus iššūkis) kitaip žiūrės ir sakys, žinai vis dėlto tavo mama tikrai geras žmogus...

eik tu Andzia po pernyksciais lapais sleptis.per visas temas skundaliojiesi doh.gif .isterike
Atsakyti
QUOTE(Andzia @ 2009 03 17, 16:16)
Na ir aš turiu tą pačią problemą su anyta, net savo temą esu užvedusi 'Anytos-velnio pramanytos'.

Paskaičiau čia daugelio ir tavo žmonoje, šiek tiek pažinau save mirksiukas.gif O kadangi ir aš esu negera savo vyro motnai, tai manau palaikau tavo žmoną, ir nemanau kad ji yra išlepusi kaip čia ne kurie sako, manau daugiau yra problema dėmesio ir meilės bei kalbėjimosi trūkume, bet guodimasis tavo motinai kokia ji keista, bloga ir panašiai... rolleyes.gif

Mane irgi ėdė, ėda "brangi anytėlė" nes kaip suprantu jai taip daryti mano vyras leidžia skalaudamas mūsų santykius su ja, ko pasekoje, aš jau ir nepatikima vaiko priežiūroje, kodėl vaikui egzemą, ką ji ten primaitino, kodėl vaikas dar prastai kalba? Kodėl ji jo nelavina, neveda pas logopedą? ir panašiai ir panašiai,  doh.gif 

Tai kaip, Faustai, galima tokią mylėti, gerbti arba kad ir likti neutraliai draugėmis...pasakysiu NEĮMANOMA kol motina nesusiras ką veikti rolleyes.gif

Šiaip kiek pasiskaitau, tai lietuviškas mentalitetas reiškiasi, ir ką jau čia bepadarysi, nes juk mes pačios mamytės ir auklėjame tuos vaikiukus g.gif

Tik va aš jau sau senai kalu į galvą tokiai niekuo gyvu nebūti ir neparodyti tokio buko kišimosi ten kur nereikia...sakot anūko nemato...tai spės pamatys, o kas iš to kad per prievartą tą vaiką ten temps, jis tik blogą nuotaiką iš ten parsiveš kas nuo to geriau tai močiūtei bus...kažin...o va taktiškumas manau būtinas pirma iš ANYTOS pusės ir kai jis bus tada ir MARTI (visur besistengama nes nauja šeima sunkus iššūkis) kitaip žiūrės ir sakys, žinai vis dėlto tavo mama tikrai geras žmogus...

sorry, bet tu nesveika 4u.gif Drausdama mociutei matytis su anuku/e Gal manai, kad visi gyvensime amzinai?????????????? o jei mociute, zinoma, nelinkiu, ryt mirs, a? Kaip tuomet jausiesi?
Atsakyti
QUOTE(geguzedita @ 2009 04 18, 23:09)
sorry, bet tu nesveika  4u.gif Drausdama mociutei matytis su anuku/e Gal manai, kad visi gyvensime amzinai?????????????? o jei mociute, zinoma, nelinkiu, ryt mirs, a? Kaip tuomet jausiesi?

visiskai pritariu drinks_cheers.gif .na,bet ta Andzia savo uzvestoj temoj ne viena kart minejo,kad laukia anytos mirties doh.gif .normalus zmones perskaite,padare atitinkamas isvadas apie toki zmogu doh.gif
Atsakyti
Aš su anyta sutariam bet geriausios draugės nesame, nes jau labai mūsų charakteriai skiriasi, na būtų daug ką pasakoti, bet pavydžiu tom, kurios su anyta yra geros draugės unsure.gif
Atsakyti
Manau cia padetu tik pokalbiai... per prievarta zmogus mielas nebusi... gal dar iseitis butu, jei atvaziuotu Jusu mama ir pabandytu jos dvi kur nors iseiti,kartu gal apsipirkti ar dar ka... g.gif sunkus cia atvejis g.gif

Ziuriu, kad man lb pasiseke su mano anyta wub.gif wub.gif wub.gif Ir lietuve jinai tikra, vyras lietuvis smile.gif Uztat maniskio tevas ir sesuo ne per labiausiai mane myli verysad.gif Ypac tevas, net pasistenge, kad maniskio ankstesne merga su juo susibendrautu... Nors zinojo, kad as jos pakest negaliu, vistiek dave jai naujaji MB numeri... Norejo isskirt mus... O i akis toks geras, toks draugiskas... Na ir ka, girdziu vienakart maniskis sneka per tlf, girdisi moteriskas balsas... Pasiziuriu kas skambina... ''IGORIS'' doh.gif gun_bandana.gif

Graziai pasijutau... Vienintele mergina is visu jo buvusiu su kuria draudziau jam bendraut, buvo ta k**e(k**e, nes ilgai nedave mums ramybes kai pradejom draugaut, net vienakart vidurnakti jam i tlf atejo jos sms ''susitinkam zuiki?'' o pati vaikina irgi turi doh.gif schmoll.gif zemos morales zmogus...), o jis... verysad.gif

Sorry, issipletojau biski doh.gif
Atsakyti
Andzia, o kodel ANYTA turi taikstytis ir lankstytis pries MARCIA? Grafiene kokia ji, karaliene, malone padare kad uz jos sunaus istekejo?

Dabar as labai suprantu kodel kai kurios anytos neiskencia ir pasako, jog marciu gali buti 100. oi suprantu.

Vsokiu niuansu yra gyvenima tarp anytu ir marciu: barniu priekaistu, apkalbu ir taip toliau, bet kazkaip prisitrinama, prisitaikoma, jei to nori, bet kai nenori ir bandoma rodyti tik ambicijas ir charakterius, tai ko paskui verkti ir koneveikti ta anyta?

Autoriui, zinai jei tavo zmonai visi blogi, tai gal tegul pagalvoja kokia istikro yra ji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 26 rugpjūčio 2009 - 11:24
QUOTE(geguzedita @ 2009 04 18, 23:09)
sorry, bet tu nesveika  4u.gif Drausdama mociutei matytis su anuku/e Gal manai, kad visi gyvensime amzinai?????????????? o jei mociute, zinoma, nelinkiu, ryt mirs, a? Kaip tuomet jausiesi?

ot atsirado, nu ir kas kad mirs, buna tokiu mociuciu,kurios net nekreipia demesio,kad anukus turi.

kai mirs mano mociute zinau,kad neisliesiu jokios asaros,kodel? as nejauciu jai nieko.
zinau kokia moteris yra, zinau kaip mano tevai kentejo, zinau kaip pati kentejau smile.gif iki siol prisimenu bada, nemeile akyse...

mano sunus praleido su anyta 4val, po ju jis venge jos, del ko ji mane apkaltino,kad per 5min spejau nuteikti vaika pries ja.
ir siaip matau jos slykstu zvilgsni, deja jis skirtas buna ir saviems vaikams...kartais susimastau kodel tokios moterys gimdo?
ok mano mociutes atveju, abrotu nedare....o anyta matyt gimde, nes vyras vaikus myli
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2009 08 26, 12:17)
ot atsirado, nu ir kas kad mirs, buna tokiu mociuciu,kurios net nekreipia demesio,kad anukus turi.

kai mirs mano mociute zinau,kad neisliesiu jokios asaros,kodel? as nejauciu jai nieko.
zinau kokia moteris yra, zinau kaip mano tevai kentejo, zinau kaip pati kentejau smile.gif iki siol prisimenu bada, nemeile akyse...

mano sunus praleido su anyta 4val, po ju jis venge jos, del ko ji mane apkaltino,kad per 5min spejau nuteikti vaika pries ja.
ir siaip matau jos slykstu zvilgsni, deja jis skirtas buna ir saviems vaikams...kartais susimastau kodel tokios moterys gimdo?
ok mano mociutes atveju, abrotu nedare....o anyta matyt gimde, nes vyras vaikus myli

Zinai skaudu, kad taip yra, bet negalvok tu apie ja, manau tavo vyrui dvigubai skaudziau, juk tokia jo motina.
Nekreipk tu i ja demesio, tegul ana uzsi...., o sveikata ir seimos atmosfera yra svarbiausia. Gaila jog tokia anyta turi console.gif
Atsakyti