Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano anyta

dziaugtis,kad po 10m jau nebepila, pamate,kad nieko nepasieks tai jau "padejo ant marcios"

Atsakyti
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 12 19, 15:00)
...lerva mesčione su aukštaisiais, net kūdikio nesugebi užaugint... buvo ir daugiau tokių panašių replikų... tiesa pasakius, nuo to laiko aš jai tejaučiu nepykantą...o visi aplink kaip susitarę- nuvažiuok per Kūčias, susitaikyk, vardan vyro ir pan... Jau ir nuo to metai praėjo... bet aš nu negaliu per save perlipt.

Kelis kartus pasiziurejau kada vaikas gimes, atrodo kad butu giminaites rasyta, net zodziai tie patys. doh.gif Siaip, sunku skaityti console.gif , manau, kad visi trokstame geru santykiu, bet ju turi noreti abi puses ir deti pastangas to link, nes tolerancijos trukumas pas visus siais laikais. Lipti per save nereiktu, nieko is to nebus, tai turetu vykti naturaliai, kad vidus nepriestarautu, nes kas daroma is "geru" paskatu greitai paciam pro gerkle lenda ir kitiems baisiai neskanu.
Papildyta:
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 12 20, 18:21)
Tiesiog, manau, laikai keičiasi,o su jais ir pačios moterys keičiasi...
Tiesiog žmonės daugiau vienas nuo kito priklausė - anytos augindavo anūkus, dažnai gi kelios kartos po vienu stogu gyvendavo ir pan...

O dėl to palinkėjimo - stengsiuosi gražiai ir draugiškai priimti sūnaus drauges į savo šeimą, nekartoti savo bei svetimų klaidų ir t.t. nors, aišku, santykius kuria du žmogiai, ne vienas. Plius dar man toli iki tų marčių  smile.gif

Laikai keiciasi, bet ne zmones, esminiai dalykai nesikeicia, visada buvo ir bus anytos ir marcios... nepasidalinancios vieta po saule ir viena kitai nuolat kandancios, labai tiketina, kad ir jus tokia busite. O kai tevai padeda vaikus auginti ir dar po tuo paciu stogu priima gyventi, tai tuomet is viso reiketu savo kazkokius dar nepasitenkinimus pasilaikyti sau.
Atsakyti
QUOTE(te verde @ 2009 12 21, 12:23)
Laikai keiciasi, bet ne zmones, esminiai dalykai nesikeicia, visada buvo ir bus anytos ir marcios... nepasidalinancios vieta po saule ir viena kitai nuolat kandancios, labai tiketina, kad ir jus tokia busite. O kai tevai padeda vaikus auginti ir dar po tuo paciu stogu priima gyventi, tai tuomet is viso reiketu savo kazkokius dar nepasitenkinimus pasilaikyti sau.

Tai aš ir rašau, kad seniau, kai kažkam tekdavo gyventi pas tėvus ar prašyti jų pagalbos auginant vaikus, tekdavo marčioms "nusiorinti", bet tai visiškai savaime suprantama. Jūs teisi - tokiu atveju nepasitenkinimą reikia pasilaikyti sau... Bet šiais laikais tokių situacijų mažėja - moterys vėliau gimdo, t.y. jau turėdamos savo gyv. vietą, pinigus ir pan... plius motinystės atostogos mums tikrai palankios. Tad dažniausiai tos pagalbos iš anytų kaip ir nereikia. Na bent jau aš niekuom nesijaučiu skolinga - gyvenam savo bute, už savo pinigus, iš jos niekad nesam negavę nei finansinės, nei šiaip jokios pagalbos ( na jos mums ir nereikia ). Tiksliau mano vyras ją retkarčiais paremia pinigais, dar važinėja vyriškus darbus atlikti. Čia turbūt kažką ne taip supratot ax.gif
Atsakyti
jezau, na ir anytu buna doh.gif manoji superine, bet jei butu kaip Zuikiu Dainu-kojos nekelciau pas anyta. anuka tegu pamato jei vyras nuves, bet ne daugiau.
Atsakyti
Man atrodo, nereikia suabsoliutinti - del anytu ir marciu prastu santykiu gali buti kaltos tiek anytos, tiek marcios. Juk tiek marcia gali buti su "priciudais", o anyta daugmaz normalus zmogus (turint minty, kad kiekvienas zmogus turi savo charakteri, iprocius ir pan.), tiek anyta gali tureti baisu charakteri ir su ja gali buti neimanoma sugyventi.

Niekad nesutiksiu, kad atejusi i anytos namus marti turi buti kaip pele po sluota. Taip, kalbant apie tvarka namuose - anytos zodis sventas. Cia jau reiktu perlipti per save marciai ir leisti virtuveje seimininkauti anytai. Taciau jei ji savo buto viename kambaryje leido gyventi savo sunaus seimai, tai turetu buti gerbiama sios seimos privati erdve (nemanau, kad daug yra baldus lauzanciu, tapetus nuo sienu plesanciu marciu smile.gif). Mano atveju, tos privacios erdves kaip ir nelabai yra...

O jei kalbame apie asmenini marcios gyvenima, apie jos santykius su vyru, vaiku auklejima, tai cia anyta turetu susilaikyti ir palikti tvarkytis paciai marciai bei jos seimai. Net jei marcia gyvena anytos namuose, ji turi teise savo asmeniniame gyvenime tvarkytis pati. JUk atejimas i anytos namus nereiskia, kad anyta igijo teise gyventi, t.y. reguliuoti marcios gyvenima.

As gyvenu anytos namuose, bet jei buciau zinojus, kiek tai kels sunkumu, turbut nebuciau sutikus su vyro pasiulymu gyventi jos namuose. Deja, anksciau sio zmogaus, t.y. anytos nepazinojau, dabar velu iseiti - neissilaikytume su vyru ir vaiku paeme paskola.
Atsakyti
kokių tik žmonių nebūna blink.gif
Atsakyti
Nepamirškim, kad mes anytoms esam svetimos, todėl ir savo nepasitenkinimą lieja ant mūsų-marčių. Idealiausi santykiai yra santykiai per atstumą-vienas -du kartai per metus privalomo vizito, standartinės, mandagios frazės pokalbiui palaikyti apie nieką. Ir nėra laiko nei spintų, spintelių revizijų, bei peno apkalboms. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuliote @ 2009 12 23, 11:33)
Nepamirškim, kad mes anytoms esam svetimos, todėl ir savo nepasitenkinimą lieja ant mūsų-marčių.

Jokios mes joms nesvetimos. Aš esu anytos brangiausio ir mylimiausio žmogaus- sūnaus antroji pusė. Kaip gali būt viena pusė sava, kita - svetima? Aš mačiau, kokioj šeimoj, kokioj aplinkoj užaugęs MB. Jo namuose niekada niekas nevyniojama į blizgantį popierėlį ir nesibijoma išreikšti savo nuomonės. Jei anytai atrodo mano poelgis kvailas, tai ji ir pasako. Bet gi čia jos nuomonė. kartais su ja sutinku, kartais ne. Ir ji kvailai pasielgia, ir aš, ir jūs visos, deja. O kam tą pyktį nešiotis? Ar sunku pripažinti savo klaidas?
Atsakyti

Jokios mes joms nesvetimos. Aš esu anytos brangiausio ir mylimiausio žmogaus-

Norėjau pasakyti, kad savi marškiniai visada arčiau kūno. O marčios ir anytos bendravimas labai priklauso nuo vidinės kultūros. Kartais supratimas apie tą patį būna labai skirtingas. Tarkim, mano šeimoje tėvai stengiasi, kad mes būtume ramsčiais vienas kitam-jokių kalbų už akių, intrigų. O mano anyta pilna intrigų apkalbų ir pan., nors pakalbėjus su ja, atrodo nors prie žaiszdos dėk. Žodžiu, kieno vežime sėdi-to ir giesmę gieda. Kai vežimai susitinka-tyli, arba kalba neutraliomis temomis-apie orą ir pan.
Atsakyti
QUOTE(vikuliote @ 2009 12 23, 11:33)
Nepamirškim, kad mes anytoms esam svetimos, todėl ir savo nepasitenkinimą lieja ant mūsų-marčių.

o tai kokia teise jos tada turi kistis i svetimo zmogaus gyvenima, i svetimo zmogaus seima ir kazka aiskinti ar demonstruoti savo nepasitenkinima?

Ne visai i tema, bet susije - sestadieni itikinejau sunu, kad senelis dar serga ir jam sunku bus anuka priziureti, o kai moraliniam spaudimui nepasidave - paprasciausiai papirkau, kad liktu pas anyta. Vaikas, jeigu jam butu suteikta galimybe, greiciau butu pasirinkes buti vienas namuose, kol mes is darbu grisime.
Atsakyti
Mano viena darbuotoja,gyvena šeimoje su savo vyru apie 20 metų.Vaikelių nesusilaukė,bandė gydytis ir t.t.Tada nusprendė įsivaikint.Didžiausio pasipriešinimo sulaukė iš savo anytos,kuri pasakė,kad nenori matyt savo namuose kažkokios svetimos išgamos.Kolektyve verkėm visos ir galvojom,kaip gali moteris taip pasakyt.Daug ten visko buvo,ir koleges mama važiavo kalbėtis su ja,galiausiai sūnus pasisodino ir pasakė,kad vaikų nėra dėl jo kaltės ir tas vaikas atsiras.Dar motyvai buvo tokie,kad brolis turi tris vaikus,kam jum tas reikalingas.Bet kai kažkada kitas sūnus paskė,kad bus pagrandukas,tai mama tėškė jam,tu ką,savo by...nesuvaldai,tau dviejų vaikų neužtenka g.gif
Finalas toks,kad toj šeimoj atsirado 9 mėnesių lelius,labai panašus į vyrą bigsmile.gif anyta neatsidžiaugia tuo vaikeliu,nors buvo visom keturiom prieš.Aišku,kas dedasi mano kolegės dūšioj,niekam nereikia pasakot,kas su tuo susidūrė,tas žino.Nuosėdos lieka visam gyvenimui verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2009 12 29, 22:53)
Mano viena darbuotoja,gyvena šeimoje su savo vyru apie 20 metų.Vaikelių nesusilaukė,bandė gydytis ir t.t.Tada nusprendė įsivaikint.Didžiausio pasipriešinimo sulaukė iš savo anytos,kuri pasakė,kad nenori matyt savo namuose kažkokios svetimos išgamos.Kolektyve verkėm visos ir galvojom,kaip gali moteris taip pasakyt.Daug ten visko buvo,ir koleges mama važiavo kalbėtis su ja,galiausiai sūnus pasisodino ir pasakė,kad vaikų nėra dėl jo kaltės ir tas vaikas atsiras.Dar motyvai buvo tokie,kad brolis turi tris vaikus,kam jum tas reikalingas.Bet kai kažkada kitas sūnus paskė,kad bus pagrandukas,tai mama tėškė jam,tu ką,savo by...nesuvaldai,tau dviejų vaikų neužtenka g.gif
Finalas toks,kad toj šeimoj atsirado 9 mėnesių lelius,labai panašus į vyrą bigsmile.gif anyta neatsidžiaugia tuo vaikeliu,nors buvo visom keturiom prieš.Aišku,kas dedasi mano kolegės dūšioj,niekam nereikia pasakot,kas su tuo susidūrė,tas žino.Nuosėdos lieka visam gyvenimui verysad.gif

ir liudna ir linksma. bet moteris suklydo, svarbu, kad dabar ji myli ta lialiu...
Atsakyti