QUOTE(Lurdesita @ 2009 12 20, 16:53)
bet matau jums nereikia kitokios patirties nes visos anytos raganos, o jūs visos vargšės... nes marčios... linkiu sėkmės ir kad gyvenimas pačiom tuo pačiu neatmokėtų...
jums gal buvo vienaip ,kazkam kitaip

as pvz. apie savo anyta tikrai galiu sakyti ,kad raganu ragana ir niekada ji nepasikeis

jau per vestuves buvo nepatenkinta, nosi suraukus vaiksciojo. kai gime anukas , po dvieju savaiciu atvaziavo aplankyti , tai vietoj to ,kad anuku dometusi pradejo lentynas kur knygos sudetos braukyti pirstu ir iskelus visiems rodyti ,kad ,ooooo, kokia nevala, dulkiu kruvos ant lentynu ( o ,kad paskutini men. man gulima rezimas buvo ,o paskui cezari dare ir men. vos pasilenkti galejau jei ne motais ) butu gera anyta imtu ir pati nuvalytu

paskui pradejo loti,kad per mazai vaikas kojas judina

kad didele peda

grizus namo pradejo skambineti vyrui ir aiskinti ,kaip as turiu priziureti vaika. kad kambary, kur 23 laipsniai silumos, uzdeti reikia kepure, kad negalima duoti espumisan ,nes vaikas per mazas vaistams ( tai blyn, o jei netycia koki plauciu uzdegima pasigautu gal tikrai negydyti reikia ,nes ten jau ne tokiu nekaltu vaistuku reiktu - juk per mazas vaikas dar

) nu ir t.t. . kai atvaziuodavo, lisdavo i saldytuva ir ziuredavo kas jame

jei kazka pagaminu -netinka .pradeda aiskinti ,kad vyra reikia myleti ( cia matyt tam tikru patiekalu gamyba rodo meile vyrui

) vaikas pagal ja vos ne invalidas - tai kojos per trumpos ,tai sleivoja ( pasirodo ,ji baigus vidurine ,zino geriau nei as, studijuodama KMU , ir gydytojai ,kurie nieko panasaus nemate niekada ). jei ko nors paklausi, na pvz man idomu,kada mano vyras pradejo kalbeti ir pan, tai iskart nukerta- uztenka cia apie mano vaikus . su ja jokia tema nepasikalbesi

arba atvaziuoja pas mus i svecius , nueina pas savo sese ir jos dukra, pakviecia i svecius pas mus ,o man net nepasako - tik pries pat ateinant joms ,vyrui pasako,kad va, vakar pakvieciau ateiti tavo teta ir pusesere

tas sulemena,kad gal reikejo su manim pasitarti- o brangioji anyta rezia- na tai jeigu mes jai(t.y. man) per prasti galim nebendrauti .
is vis tik nuolatinis aiskinimas,zeminimas ir norejimas irodyti vyrui kokia as niekam tikus

o vyras is pradziu nieko nemate -nu gera ta mano mama ,blogo nelinki tik patarti nori ir pan .

kai vaikui suejo metukai ,man truko kantrybe

va tada grazuole kaip ir prisipazino ,kad nori mus isskirti

tai nuo to laiko nebebendrauju

vyrui pasakiau,kad anuko daugiau nematys , busimu irgi

dabar kaip gera ,nereikia vaziuoti, ji neatvaziuoja

vyras irgi nebendrauja kaip ir , tik tiek ,kad ji kazkiek vistiek zino apie musu gyvenima ,nes vyro tevas karts nuo karto paskambina pasiteirauja kaip sekasi,

tai va ,o metus stengiausi prie jos prisitaikyti ,bet nieko nepavyko . dar suprasciau,kad buciau kokia narkomane , alkoholike,kreiva ,sleiva ar dar su kazkokiu trukumu ..... vat ir pavadink ja kitaip kazkaip - tik ragana