Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano anyta

QUOTE(dzeine01 @ 2010 01 05, 16:53)
man pačiai tai toks žmogus neegzistuoja,bet truputį skaudu žiūrėti kaip maža mergytė kas vakarą skambina žaisliniu telefonu,,močiutei,,

o jusu mama bendrauja su anuke? suprantu kad skaudoka del to, mazam vaikui sunku paaiskinti, bet paaugs ir pati viska supras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @@vandeniuke@@: 05 sausio 2010 - 17:01
mano mama yra sunkiai vaikštanti ir gyvena kitame mieste,bet tai netrugdo kelis kartus per savaitę paskambinti man ir pasiteirauti kaip vaikai,ar sveiki,kaip aš jaučiuosi,ji tikrai nuoširdžiai myli anūkus ir kol turėjo galimybę visada juos lankė,o anyta,gyvendama tam pačiam mieste,turėdama vyrą ir mašiną nesugeba davažiuoti blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeine01: 05 sausio 2010 - 17:40
QUOTE(dzeine01 @ 2010 01 05, 17:39)
mano mama yra sunkiai vaikštanti ir gyvena kitame mieste,bet tai netrugdo kelis kartus per savaitę paskambinti man ir pasiteirauti kaip vaikai,ar sveiki,kaip aš jaučiuosi,ji tikrai nuoširdžiai myli anūkus ir kol turėjo galimybę visada juos lankė,o anyta,gyvendama tam pačiam mieste,turėdama vyrą ir mašiną  nesugeba davažiuoti blink.gif

svarbu jog nuosirdziai pasidomi jusu mama, o anytos yra anytos.nenusiminkit 4u.gif
Atsakyti
bet anytom tie vaikai irgi anukai, kaip ir musu mamoms ... nors mano mama sako " dukros vaikai tikresni anukai uz sunaus vaikus"
paaiskinimas : dukra dazniau lanko savo tevus ir vaikus palieka savo tevams mieliau nei anytai, tai kai sunus susiranda zmona ji ji tempia i savo seima, ir vaikus palieka savo tevams o ne vyro tevams.
Atsakyti
aš savo vyro nuo tėvų neskiriu,priešingai,liepiu važiuot aplankyti,bet jis tik paklausia,ką ten veiks?ir nevažiuoja,jis ten retas svečias.
Atsakyti
maniskis irgi doh.gif ir as pradedu manyti,kad mane jo tevai del sito kaltina g.gif
Atsakyti
oi,prisiminiau,kur galiu jai uždėti pliusą,kai serga vaikai ir mes su vyru gulime ligoninėje kartu su jais,tuomet ji atvažiuoja ir tikrai meluočiau jei sakyčiau kad nepadeda,visko priveža,tikrai išsikaštavoja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeine01: 05 sausio 2010 - 19:16
faina, kai mes savaite gulejom ligoninej, tai nebuvo net aplankiusi, net nepasidomejo ar viskas gerai
Atsakyti
O manasis našlaitis, tai iš vienos pusės džiaugiuos biggrin.gif , o iš kitos - vaikai turi tik vieną močiutę verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 01 05, 20:25)
bet anytom tie vaikai irgi anukai, kaip ir musu mamoms ... nors mano mama sako " dukros vaikai tikresni anukai uz sunaus vaikus"
paaiskinimas : dukra dazniau lanko savo tevus ir vaikus palieka savo tevams mieliau nei anytai, tai kai sunus susiranda zmona ji ji tempia i savo seima, ir vaikus palieka savo tevams o ne vyro tevams.

Man sitas labai tinka drinks_cheers.gif bet tai kad manoji anyta, prisimena mus, kai ko nors prireikia, o taip, jauciu net nezino, kada mazosios gimtadienis. T.y. - paklausus, neprisimintu ne datos g.gif vat uztat gerai pamena MB telefono numeri, kai ko prireikia lotuliukas.gif

Kaip buvo pasakyta - anytos yra anytos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Paskaičius visas istorijas, atrodytų, kad mūsų santykiai su anyta yra tobuli smile.gif , bet man jie atrodo normalūs. Myli ji labai savo sūnų, myli mūsų dukrą, savo anūkę, nesikiša į mūsų santykius. Bet nežinau kodėl, mane kažkiek žeidžia, kad, jei išeina kokia kalba, ji pasako, kad iš meilės savo sūnui ji priima jo pasirinkimą (mane), o kažkaip norėtųsi po 10 metų pažinties, kad būtų patenkinta, jog būtent mane jos sūnus pasirinko ax.gif arba, kai pasako "suprask, aš tavęs niekada nemylėsiu kaip tikros dukters", na irgi kažkaip nelabai malonu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fleita: 06 sausio 2010 - 11:42
QUOTE(fleita @ 2010 01 06, 12:41)
Paskaičius visas istorijas, atrodytų, kad mūsų santykiai su anyta yra tobuli  smile.gif , bet man jie atrodo normalūs. Myli ji labai savo sūnų, myli mūsų dukrą, savo anūkę, nesikiša į mūsų santykius. Bet nežinau kodėl, mane kažkiek žeidžia, kad, jei išeina kokia kalba, ji pasako, kad iš meilės savo sūnui ji priima jo pasirinkimą (mane), o kažkaip norėtųsi po 10 metų pažinties, kad būtų patenkinta, jog būtent mane jos sūnus pasirinko  ax.gif  arba, kai pasako "suprask, aš tavęs niekada nemylėsiu kaip tikros dukters", na irgi kažkaip nelabai malonu.

Geriau kai taip atvirai sako, o ne taip, kaip maniškė darė: į akis saldžias pagyras tik pylė, dukra vadino, o už akių (mano giminėms pvz., apie jos pačios giminę jau nekalbu) - tai ojojoj, absoliučiai viskas negerai: pati blogiausia ir visokia kitokia. Apšmeižus yra visaip kaip, romaną čia reikėtų surašyt, jei apie viską pradėt. Bet aš nekreipiu dėmesio - kam man nervus gadint rolleyes.gif Nebendrauju ir tiek. Bendrauja tik vyras su ja, dar kartais leidžiu dukrai į svečius pas ją nuvykt kartu, bet ji (dukra) nelabai nori. Dabar jau pati dukra papasakoja, kad anyta apie mane negražiai kalba, o tai jai nepatinka, todėl ir nenori net važiuot. Ko norėjo, tą anyta ir gavo - taip jai ir reikia thumbup.gif . Belieka jai zysti, kad ,,anūkė nelanko", o kad pati kalta - nesuvokia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganiūkštė: 06 sausio 2010 - 12:13