Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano anyta

O as va pasipasakosiu, siandien turejom su MB ginca, kazkaip isikalbejom sakau, pas tavo mama nieko negalim pasideti pasaugoti, viska isknaiso.. Sakau tavo dovana man, dave zaisti anukui , kitam jos sunaus vaikui.. o tas sulauze man brangu daikta.. doh.gif O MB - Tai gal tu zodi ant mano mamos dar turi ?? blink.gif blink.gif Pats jis supranta kokia ji yra, pats ir su ja gyvent neturetu, o cia.. bala zino kas siandien pasidare jam lotuliukas.gif irnesakyk.gif

Tiesiog, mane tevai auklejo taip, jog jai zmogaus daiktai asmeniniai yra, ju NEGALIMA liesti, nes tai yra ne tavo,juolab, kazkam duoti jais zaisti, naudotis.. doh.gif

Aplamai, mano anyta gyvena vienam didziuju LT miestu Kaune, o jau tokia neisaukleta yra, nemandagi, nesvetinga, elementariai, truksta tos kulturos. (nesakau kad nuo miesto kultura priklauso, bet ji megsta pabrezti ta, kad is didmiescio)Pvz.: atvaziuojam i svecius, na suprantu, jauskis kaip namie ir pan. Bet as pati pratus zmogu atejusi i svecius pavaisinti tuo ka turiu, kava, prie kavos, galu gale galiu ir sriubos duoti ir primaitint biggrin.gif blush2.gif O pas ja atvaziuoji -
-Oi, pamirsau kad atvaziuosit nepasiruosiau.. lotuliukas.gif
Nesakau, amn nereik , kad sutiktu kaip princese, paprasciausiai, na, mandagumo noretusi.

O va mano mama wub.gif wub.gif pridaro MB misrainiu baltu, ir visokiu, specialiai prigamina ka MB megsta, ir laukia laukia gathering.gif net smagu vaziuoti pas Ja.

Juk, pasikartosiu, jai zmogus atvaziuoja pas tave, jis atavziuoja pabsibuti, pabendrauti, ir, manau, jam daug maloniau buti siltai sutiktam wink.gif mamos, tecio , tetos, draugo etc. Pas ka benuvaziuotu..

Ir as , kai augau , mane tevai to moke, ir, man keista kai susiduriu su nepagarba, netaktu, nera etikos, kulturos bendravime, o dar tas pinigu reikalavimas doh.gif nu as jau nieko nesakau, nusibodo jau doh.gif bet as sakiau,db atsidedinesiu kas savaite po kazkokia suma mokslam LT kad pati tureciau kaip susimoketi, ir pirmumas bus tam, o ne MB mamai. /as nenoriu kazko atsisakyti sau, del anytos poreikiu.. verysad.gif
Atsakyti
Uoga manau anyta per viena susitikima nespeja issakyti visko ka apie tave ir jusu santykius galvoja,tai vis kitam kartui pasilieka arba vis ka nors jauno isgridus uzsiputoja tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 01 20, 19:10)
Uoga manau anyta per viena susitikima nespeja issakyti visko ka apie tave ir jusu santykius galvoja,tai vis kitam kartui pasilieka arba vis ka nors jauno isgridus uzsiputoja tongue.gif

lotuliukas.gif Ji tai zinok geras kadras.. lotuliukas.gif nu jau man kartais ir juokas net paima ;D zinok, ko nors reik, tai tik kaip lape jau ir selina lotuliukas.gif Grize buvom, pinigai pas MB, o ta - vaikyti duok pinigu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif isplese is jo 300Lt, MUSU uzdirbtu sunkiai, smirdanciam cehe, kuriam pilna chemihalu, pinigu. o as grizus atostogu negalejau paatostogaut, nes jai matai prisireike visko;D as uzdejau db ant savo kortos slaptazodi kita, tai tik as galiu naudotis, nes kai i LT vaziuojam tai su mano korta tik, nes ji vizine, o MB gryniesiem tik nusiimt.. tai be manes niekas nepasinaudos korta ir nebus jokiu gerumo akciju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2010 01 20, 16:26)
vienas nedidelis, bet esminis skirtumas - as i anytos asmeninius santykius nelendu, ko, deja, negaliu pasakyti apie ja.

Ot tai bėda irnesakyk.gif Tai lįskit biggrin.gif Gyvenimas gal prašviesės.. geriau jausitės...

QUOTE(Uuoga @ 2010 01 20, 17:18)
1. O MB - Tai gal tu zodi ant mano mamos dar turi ?? blink.gif  blink.gif  Pats jis supranta kokia ji yra, pats ir su ja gyvent neturetu, o cia..

2. Tiesiog, mane tevai auklejo taip, jog jai zmogaus daiktai asmeniniai yra, ju  NEGALIMA liesti, nes tai yra ne tavo,juolab, kazkam duoti jais zaisti, naudotis..  doh.gif

3. Bet as pati pratus zmogu atejusi i svecius pavaisinti tuo ka turiu, kava, prie kavos, galu gale galiu ir sriubos duoti ir primaitint biggrin.gif  blush2.gif  O pas ja atvaziuoji -
-Oi, pamirsau kad atvaziuosit nepasiruosiau.. lotuliukas.gif

4. O va mano mama wub.gif  wub.gif 

5. Juk, [...] jai zmogus atvaziuoja pas tave, jis atavziuoja pabsibuti, pabendrauti, ir, manau, jam daug maloniau buti siltai sutiktam wink.gif

1. Tokios situacijos (o ypač apsimetimas, kad nesuprantat, kodėl Jūsų net savas vyras nesupranta) Jūsų išsiauklėjimą, mandagumą ir kultūrą iš dalies ir parodo.... Nė vienas iš mūsų nesam tobulas. Nė vieno iš mūsų tėvai (na, žinoma, išskyrus Jūsų šeimą) nėra tobuli. Bet dažniausiai mes juos mylim nepaisant jų trūkumų. Net jei gyvent su jais ir negalim.

2. O Jūsų tėvai neauklėjo, kad kai jau sugalvoji kurti šeimą ir įsigyti "asmeninius" daiktus, pageidautina kartu įsigyti ir "nuosavą" (į šią sąvoką įeina ir nuomojamas) patalpą tiems daiktams laikyti? g.gif

3. Susireikšminot iki negalėjimo... Mat jei jau Jūs taip darot, tai ir visas pasaulis turėtų būtent taip ir ne kitaip elgtis, idant Jūs būtumėt patenkinta?

4. Taip, taip... vat jau "Jūsų mama" wub.gif wub.gif cool.gif ...

5. Tai pabendraut ar "paėst" vis dėlto važiuojam į svečius? g.gif Mane asmeniškai kiek erzina įsigalėjęs įprotis vos atvažiavus svečiams namų šeimininkei pulti lįsti šaldytuvan ir traukti... traukti... traukti... kol galų gale nusibosta laukti, kada gi ji pagaliau nurims ir atsisės prie stalo... na, bent jau aš tai tikrai važiuoju pasibūti, pabendrauti, o ne šeimininkų šaldytuvo turinio išragauti.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2010 01 21, 01:27)
Ot tai bėda irnesakyk.gif Tai lįskit biggrin.gif Gyvenimas gal prašviesės.. geriau jausitės...
1. Tokios situacijos (o ypač apsimetimas, kad nesuprantat, kodėl Jūsų net savas vyras nesupranta) Jūsų išsiauklėjimą, mandagumą ir kultūrą iš dalies ir parodo.... Nė vienas iš mūsų nesam tobulas. Nė vieno iš mūsų tėvai (na, žinoma, išskyrus Jūsų šeimą) nėra tobuli. Bet dažniausiai mes juos mylim nepaisant jų trūkumų. Net jei gyvent su jais ir negalim.

2. O Jūsų tėvai neauklėjo, kad kai jau sugalvoji kurti šeimą ir įsigyti "asmeninius" daiktus, pageidautina kartu įsigyti ir "nuosavą" (į šią sąvoką įeina ir nuomojamas) patalpą tiems daiktams laikyti? g.gif

3. Susireikšminot iki negalėjimo... Mat jei jau Jūs taip darot, tai ir visas pasaulis turėtų būtent taip ir ne kitaip elgtis, idant Jūs būtumėt patenkinta?

4. Taip, taip... vat jau "Jūsų mama"  wub.gif  wub.gif  cool.gif ...

5. Tai pabendraut ar "paėst" vis dėlto važiuojam į svečius? g.gif Mane asmeniškai kiek erzina įsigalėjęs įprotis vos atvažiavus svečiams namų šeimininkei pulti lįsti šaldytuvan ir traukti... traukti... traukti... kol galų gale nusibosta laukti, kada gi ji pagaliau nurims ir atsisės prie stalo... na, bent jau aš tai tikrai važiuoju pasibūti, pabendrauti, o ne šeimininkų šaldytuvo turinio išragauti.

Oi negaliu net susijuokiau is jusu issamaus atsakymo lotuliukas.gif
Pasaket viska ka norejau..plius dar dadesiu..o kazin tas vyras nepagalvoja kokia ta uosviene trenkta atvaziuoju i svecius o ji man baltas misraines ir t.t kisa kaip nedaedes buciau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ultraviolet*: 21 sausio 2010 - 07:58
biggrin.gif teko man autobuse (pas tevus vazevau) sneket su vyru keliaiviu(ateme teises, nes per daznai skuba), kuris skundesi,kad va pavalge pietus, dabar 15val, bet nera dar alkanas, uz valandos bus pas gimines ir privales kimsti misraines, sriubas kepsniukus, nes kitaip giminaiciai isizeis biggrin.gif

Pati kai kur vaziuoju visada buna uzklausimas ar daryt valgyti, jei pas tevus tai per valanda neisalksi, jei pas uosvi tai per 4val tikrai uzsimanai valgyt ir zmogus visada paklausia ar daryt ka nors.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2010 01 21, 00:27)
1. Tokios situacijos

Nuostabu, jei zmogus sako balta, tai butinai atsiras vienas individas, kuris pamatys vien juoda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 01 20, 16:29)
Ar tai turetu buti pasiteisinimo priezastis i Hmmm... pasisakyma  g.gif

nezinau nei kokio atsakymo jinai tikisi, nei kokia priezastis jai butu pateisinama.
Tik mano jautimasis patogiai asmeniniuose santykiuose apima tai, kad as nebendrauju arba bendrauju kiek imanoma maziau su man nemaloniais zmonemis. Jeigu anyta tai praktikuotu, tai tikrai nepriestarauciau.
Bet jos jautimasis patogiai asmeniniuose santykiuose atrodo yra zmoniu menkinimas, zeminimas ir nuolat savo nuomones, kaip geriausios ir teisingiausios brukimas kitiems, nes kiti nemoka gyventi.
Tai, kad mano patogumas asmeniniuose santykiuose niekaip neperzengia jos asmeniniu ribu. Kas manau ir yra svarbiausia.

kaip kad kiti rase - nenoriu nusileisti iki turgines bobos lygio. Ir verciau neleisiu kitiems i mano asmenines ribas listi.

o cia kaip taip - priimdama anytos kvietima atvaziuoti pas ja i svecius, as jai suteikiu teise su mano asmeninias daiktas pradeti elgtis taip kaip jinai nori?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bekasė: 21 sausio 2010 - 13:17
QUOTE(Reika @ 2010 01 21, 11:31)
biggrin.gif teko man autobuse (pas tevus vazevau) sneket su vyru keliaiviu(ateme  teises, nes per daznai skuba), kuris skundesi,kad va pavalge pietus, dabar 15val, bet nera dar alkanas, uz valandos bus pas gimines ir privales kimsti misraines, sriubas kepsniukus, nes kitaip giminaiciai isizeis biggrin.gif

Pati kai kur vaziuoju visada buna uzklausimas ar daryt valgyti, jei pas tevus tai per valanda neisalksi, jei pas uosvi tai per 4val tikrai uzsimanai valgyt ir zmogus visada paklausia ar daryt ka nors.

4u.gif Atvažiuok pas mano anytą-alkana, kad ir iš Airijos,,,alkana ir užmigsi.....nes ji nabagė nepagalvoja, kad po kelionės išalkstama doh.gif
Atsakyti
smile.gif
na mano anyta primaitintu tuo kas baigia sugesti, kitaip sakant ko galiojimo data baigiais siandiena arba vakar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 01 21, 15:06)
smile.gif
na mano anyta primaitintu tuo kas baigia sugesti, kitaip sakant ko galiojimo data baigiais siandiena arba vakar smile.gif

nesigiriu, pas manaja negausi ir duonos sužiedėjusios doh.gif geriau išmes ko pati nesuvalgo, nei kitam duos,,,,
Atsakyti
Nepykit, bet ar jūs ne per griežtos dėl to vaišinimo - nevaišinimo blush2.gif Gi ne į "restoraną" važiuojat, kur susimokat ir galit kažko reikalauti g.gif Gal jos nekokios šeimininkės ar jus už "saviakes" laiko, gi atėjus artimam žmogui nepuolat aplink jį šokinėti su vinigretais, omarais ir pan... Aplamai aš pati netgi labai nedraugė su savo anyta, bet čia man tokia smulkmė tas pavaišinimas atrodo...
Atsakyti