QUOTE(mylimoji vy @ 2010 05 26, 23:56)
sveikos, noriu su jumis pasikonsultuoti del vyrui kostiumo... as jau issirinkau suknele ji balta pusta, su bordo spalvos siuvinetom gelytem, koki vyriska kostiuma prie jos derint kad atrodytu graziai, as norejau kad jis pirktu tokio slapio efekto kostiuma, bet kazi ar tiks? kaip nuotraukose atrodo? ar reik jam kokios bordo spalvos detales kaklaraiscio o gal geriau nereik? busiu lb dekinga uz visus patarimus, laikas bega o mes dar nepradejom ieskot...
as irgi tik uz juoda kostiuma, o ypac jusu derinyje balta/bordo. Tie blizgus slapio efekto kostiumai man asmeniskas ne tai kad nepatinka bet tiesiog
baisus (atsiprasau jei kam grazu, valio, cia tik mano nuomone). Nuotraukose dar nemaciau kad graziai atrodytu tas "slapias" kostiumas. Tiesa sakant nuotraukose jie man ir atrodo negraziausiai, todel vien del foto tokio nenoreciau.
O del bordo detales jaunikiui, tai arba kaklaraistis/kaklaskare bordo bet tada gelyte graziau balta, arba tik gelyte bordo. Nes kai buna ir tas ir tas biskuti vyrui per daug gaunasi .
bet velgi tai skonio reikalas. Taigi tai tik mano subjektyvi nuomone