Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunikio kostiumas

na MB irgi nusipirko slim fit kostiuma, tikrai sauniai atrodo lotuliukas.gif o pirkom gariunuose uz 400lt, bet tokius tik vienoj vietoj radom, nes pries standartinius maniskis buvo kategoriskai pries smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2010 05 04, 18:27)
na MB irgi nusipirko slim fit kostiuma, tikrai sauniai atrodo lotuliukas.gif  o pirkom gariunuose uz 400lt, bet tokius tik vienoj vietoj radom, nes pries standartinius maniskis buvo kategoriskai pries smile.gif

O gal gali pasakyti kurioje eileje ir koks vietos numeris?
Atsakyti
dave vizitine, todel galiu parasyt biggrin.gif 8eile, 32 paviljonas, toj geltonoj galerijoj biggrin.gif tikiuosi nupasakojau smile.gif
Atsakyti
aciu uz kontaktus, reiks pasizvalgyti smile.gif
Atsakyti
Maniskio kostiumas bus stai toks
Atrodo graziai,jaunatviskai...jis dar aukstas ir plonas blush2.gif Ziauriai sunku rasti kostiuma..tai rankoves trumpos,tai kaba kaip ant pakabos doh.gif
http://public.fotki....s/s281suit.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audrutyte: 05 gegužės 2010 - 12:18
QUOTE(Audrutyte @ 2010 05 05, 13:17)
Maniskio kostiumas bus stai toks
Atrodo graziai,jaunatviskai...jis dar aukstas ir plonas  blush2.gif  Ziauriai sunku rasti kostiuma..tai rankoves trumpos,tai kaba kaip ant pakabos  doh.gif
http://public.fotki....s/s281suit.html

Nu grazus, stilingas toks thumbup.gif O rankoves taip pasmauktos ir bus?Koks vyro ugis?Ir gal pasakytumet, kur cia pirkot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollysiup @ 2010 05 05, 15:18)
Nu grazus, stilingas toks thumbup.gif  O rankoves taip pasmauktos ir bus?Koks vyro ugis?Ir gal pasakytumet, kur cia pirkot? 4u.gif

Ne,rankoves atraitosim smile.gif o gal dar apsigalvosim biggrin.gif Paziuresim nuo bendro stiliaus..Vyro ugis 196cm, o pirkom mes kostiuma Londone ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audrutyte: 05 gegužės 2010 - 14:23
sveikos, noriu su jumis pasikonsultuoti del vyrui kostiumo... as jau issirinkau suknele ji balta pusta, su bordo spalvos siuvinetom gelytem, koki vyriska kostiuma prie jos derint kad atrodytu graziai, as norejau kad jis pirktu tokio slapio efekto kostiuma, bet kazi ar tiks? kaip nuotraukose atrodo? ar reik jam kokios bordo spalvos detales kaklaraiscio o gal geriau nereik? busiu lb dekinga uz visus patarimus, laikas bega o mes dar nepradejom ieskot... g.gif
Atsakyti
Man tai bet kokiu atveju grazu juodi kostiumai wub.gif Bet slapio efekto man asmeniskai negrazu nuotraukose g.gif O gal tiesiog geros kokybes tokio tipo kostiumo nemaciau dar biggrin.gif Lauksiu pvz.

Jusu atveju uztektu bordo gelytes i atlapa rolleyes.gif Bet as tradiciniu paziuru jaunikio kostiumo atzvilgiu - geriau paklauskite vyro, ko jis nori mirksiukas.gif

Atsakyti
As irgi tik uz juodus, tiesa vakar uzmaciau vitrinoj gana gerai atrodanti balta, bet mes jau turim nusipirke, o maniskiui baltas bet kuriuo atveju nesiziuretu. Pirkom akropolyje sunset suit parduotuvej, kazkaip pataikem ant isparadvimo, tai viska ten ir supirkom jam, juolab dar papildomai nuolaida pritaike visiems aksesuarams, toje parduotuvej is karto ir pataiso nemokamai jei yra reikalas, tai man lb patiko ju aptarnavimas. Tik kazkaip gaila, kad prie musu kostiumo nera liemenes, o ja ir atskirai jei pirktume, tai negraziai turbut atrodytu, nes dabar viskas ciki. O man taip grazu, kai nusiemus svarka liemene buna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimoji vy @ 2010 05 26, 23:56)
sveikos, noriu su jumis pasikonsultuoti del vyrui kostiumo... as jau issirinkau suknele ji balta pusta, su bordo spalvos siuvinetom gelytem, koki vyriska kostiuma prie jos derint kad atrodytu graziai, as norejau kad jis pirktu tokio slapio efekto kostiuma, bet kazi ar tiks? kaip nuotraukose atrodo? ar reik jam kokios bordo spalvos detales kaklaraiscio o gal geriau nereik? busiu lb dekinga  uz visus patarimus, laikas bega o mes dar nepradejom ieskot...  g.gif

as irgi tik uz juoda kostiuma, o ypac jusu derinyje balta/bordo. Tie blizgus slapio efekto kostiumai man asmeniskas ne tai kad nepatinka bet tiesiog baisus (atsiprasau jei kam grazu, valio, cia tik mano nuomone). Nuotraukose dar nemaciau kad graziai atrodytu tas "slapias" kostiumas. Tiesa sakant nuotraukose jie man ir atrodo negraziausiai, todel vien del foto tokio nenoreciau.
O del bordo detales jaunikiui, tai arba kaklaraistis/kaklaskare bordo bet tada gelyte graziau balta, arba tik gelyte bordo. Nes kai buna ir tas ir tas biskuti vyrui per daug gaunasi .

bet velgi tai skonio reikalas. Taigi tai tik mano subjektyvi nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jollicasa @ 2010 05 27, 10:42)
As irgi tik uz juodus, tiesa vakar uzmaciau vitrinoj gana gerai atrodanti balta, bet mes jau turim  nusipirke, o maniskiui baltas bet kuriuo atveju nesiziuretu. Pirkom akropolyje sunset suit parduotuvej, kazkaip pataikem ant isparadvimo, tai viska ten ir supirkom jam, juolab dar papildomai nuolaida pritaike visiems aksesuarams, toje parduotuvej is karto ir pataiso nemokamai jei yra reikalas, tai man lb patiko ju aptarnavimas. Tik kazkaip gaila, kad prie musu kostiumo nera liemenes, o ja ir atskirai jei pirktume, tai negraziai turbut atrodytu, nes dabar viskas ciki. O man taip grazu, kai nusiemus svarka liemene buna wub.gif

O man sunset suit atvirkščiai nepatiko aptarnavimas g.gif kai pasiūlė per didelio ūgio kostiumo sagas persiųti ir rankoves patrumpinti, tai žinot, laigu jos pačios sau liemenuka per didelį nusiperka, užsiūna truputuką ir vaikšto doh.gif Visas įliemenavimas švarko kad ne ten kur reikia - tai čia dzin jom unsure.gif
O dėl liemenės, man kad ir kaip gražu būtų - bet man karštą vasaros dieną vyro elementariai gaila tiek prirengt kopūstiškai lotuliukas.gif
Atsakyti