Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunikio kostiumas

Na, blizgantys man irgi baisūs. drinks_cheers.gif
Ir kad juodas gali būt gražus sutinku.
Tik norėjau pabrėžt, kad jei gerai parinktas, tinka ir patinka, tai bet kokios spalvos kostiumas gali būt gražus ir gal nereiktų užsiciklinti vien ant juodo ir iš anksto teigti, kad baltas bus negražus, susilies nuotraukuose etc.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arven: 29 gegužės 2010 - 12:44
QUOTE(Arven @ 2010 05 29, 13:42)
Na, blizgantys man irgi baisūs.  drinks_cheers.gif
Ir kad juodas gali būt gražus sutinku.
Tik norėjau pabrėžt, kad jei gerai parinktas, tinka ir patinka, tai bet kokios spalvos kostiumas gali būt gražus ir gal nereiktų užsiciklinti vien ant juodo ir iš anksto teigti, kad baltas bus negražus, susilies nuotraukuose etc.

tai taip sutinku drinks_cheers.gif baltas man negrazu, bet tik man... kitom juk juodas negrazu.... ir valio, nes ir vestuves visu uztat skirtingos thumbup.gif
Atsakyti
Manau truputi savanaudiska tokia mintis smile.gif Nes mano manymu tiek jaunikis tiek nuotaka turi buti demesio centre (nesvarbu kokios spalvos), tuokiates jug dviese smile.gif o ne seip viena gulbe isplauke paplaukiot...

QUOTE(Honey/Tea @ 2010 05 29, 00:36)
As vis tiek uz viena gulbe ta diena ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Sadako @ 2010 05 31, 19:27)
Manau truputi savanaudiska tokia mintis  smile.gif  Nes mano manymu tiek jaunikis tiek nuotaka turi buti demesio centre (nesvarbu kokios spalvos), tuokiates jug dviese  smile.gif  o ne seip viena gulbe isplauke paplaukiot...

viena isplauke paplaukiot lotuliukas.gif thumbup.gif
tai ta gulbe vyras papuosia o ne susilieja su ja ax.gif man atrodo turi vienas kita papildyt ir isryskint, todel as ne tai kad uz viena gulbe bet uz kontrasta
Atsakyti
[quote=Sadako,2010 05 31, 19:27]
Manau truputi savanaudiska tokia mintis smile.gif Nes mano manymu tiek jaunikis tiek nuotaka turi buti demesio centre (nesvarbu kokios spalvos), tuokiates jug dviese smile.gif o ne seip viena gulbe isplauke paplaukiot...

Na, man cia savanaudiskumu ne kiek nekvepia. Keista nuomone (na, tik man), kad jaunikis butinai turi pirkti kostiuma, kuris tik nebutu juodas, mat vestuves viena karta gyvenime. Tu baltu, sampaniniu tai tikrai retai rasi graziu, puse ju atrodo kaip pizamos (na, nesakau, kad visi, yra ir normaliu).
Man atrodo svarbiausia, kad jaunikis atrodytu graziai ir gerai jaustusi. Pvz manajam tinka tik juoda kostiumo spalva, tai kam daryti tas dvi gulbes, jei jis bus kaip bjaurusis antinas doh.gif smile.gif

Atsakyti
Sveikos,merginos. Nezinau,ar anksciau buvo apie tai diskutuota, bet uz akiu neuzkliuvo ax.gif klausimeli turiu: ar butinai jaunikis turi buti su liemene? nes musu vestuves pati karsciausia metu laika, o jam ir siaip visada karsta,tai jei dar aprengti penkiais sluoksniais,tai nespesim prakaito valyti... nesinori fotkese but raudomam ir slapiam... nors turbut ir taip bus karsta...
Atsakyti
QUOTE(pupele99 @ 2010 06 01, 19:55)
Sveikos,merginos. Nezinau,ar anksciau buvo apie tai diskutuota, bet uz akiu neuzkliuvo ax.gif  klausimeli turiu: ar butinai jaunikis turi buti su liemene? nes musu vestuves pati karsciausia metu laika, o jam ir siaip visada karsta,tai jei dar aprengti penkiais sluoksniais,tai nespesim prakaito valyti... nesinori fotkese but raudomam ir slapiam... nors turbut ir taip bus karsta...

siais laikais vestuvese nieko neturi but 'butinai'
Atsakyti
na mano vyras tai pieno baltumo kostiuma vilkes, tokios pacios spalvos kaip mano suknele. kažkaip nenorejome to tradicinio juodo 4u.gif , o su tuo kostiumu kai pamaciau, tai apstulbau, nerealiai jam tiko smile.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na kostiuma nebutina pirkti smile.gif maniskis niekada gyvenime neturejo ir ant vestuviu mes jam irgi nepirkome, tiesiog isrinkom kuris tiko graziausiai ir isnuomavom.
Ir as ne kiek apie spalva kalbejau, kiek apie pacia fraze smile.gif Gulbes buna jug ir juodos! Ir kostiumas juodas gali buti prabangus ir grazus ir issiskirti nuo savo palydos ir liudininku, ar ne? smile.gif

[quote=jollicasa,2010 05 31, 21:48]
[quote=Sadako,2010 05 31, 19:27]
Na, man cia savanaudiskumu ne kiek nekvepia. Keista nuomone (na, tik man), kad jaunikis butinai turi pirkti kostiuma, kuris tik nebutu juodas, mat vestuves viena karta gyvenime. Tu baltu, sampaniniu tai tikrai retai rasi graziu, puse ju atrodo kaip pizamos (na, nesakau, kad visi, yra ir normaliu).
Man atrodo svarbiausia, kad jaunikis atrodytu graziai ir gerai jaustusi. Pvz manajam tinka tik juoda kostiumo spalva, tai kam daryti tas dvi gulbes, jei jis bus kaip bjaurusis antinas doh.gif smile.gif
[/quote]

Papildyta:
Kontrastas irgi gerai! smile.gif Svarbu kad gulbe butu ne viena smile.gif
Na ir seip kiekviena pora pasirenka kas jai tinka smile.gif Vieniems tinka kontrastas, kiti kontrasto iesko kitur smile.gif

QUOTE(@leja @ 2010 05 31, 20:55)
viena isplauke paplaukiot  lotuliukas.gif  thumbup.gif
tai ta gulbe vyras papuosia o ne susilieja su ja  ax.gif man atrodo turi vienas kita papildyt ir isryskint, todel as ne tai kad uz viena gulbe bet uz kontrasta

Atsakyti
Man tai MB su juodu kostiumu atrodo taip nerealiai, kad joks baltas "daktaro chalatas" jo grozio labiau nepabreztu wub.gif
Ir jis pats net nesvarsto galimybes rengtis baltai schmoll.gif

Bet kiek poru, tiek nuomoniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey/Tea: 02 birželio 2010 - 07:31

/Sveikos,merginos. Nezinau,ar anksciau buvo apie tai diskutuota, bet uz akiu neuzkliuvo klausimeli turiu: ar butinai jaunikis turi buti su liemene? //

Nežinau, man ta liemenė vestuvėse apkritai nelabai schmoll.gif
Kai savoms svartėme, ar nereikėtų vyrui jos apsivilkti, tai ačiū dievui, pasitaikė modernus ir malonus konsultantas, kuris tiesiai šviesiai pasakė, kad liemenė labiau tiktų "vyresniam ponui". Tas konsultantas buvo iš "Suit Supply" - mano galva, apskritai geriausios vyriškų kostiumų parduotuvės Lietuvoje.
O dėl to "būtinai" - pritariu, nieko šiais laikais būtino nebėra, viskas tųri būti taip, kaip norisi, ir kaip patogu.

Atsakyti
kiek žmoniu, tiek nuomoniu ax.gif vieni nori juodo kostiumo, kiti balto ax.gif tai normalu, neidomu buti visiems vienodiems. 4u.gif blush2.gif
Atsakyti