Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunikio kostiumas

lotuliukas.gif del liemenuko ir lotuliukas.gif del kopusto...vasara tikrai nekas tiek prisirengus, bet svarkas siaip ar taip bus numestas po ceremonijos manau, del to graziai ziuretusi liemene, na bet siaip ar taip neturesim jos...
o jus kauno akropolyje toj parduotuvej buvot? man net nesitiki, nes liuks viskas mums buvo, gal ne tos paradavejos pasitaike, nekenciu kai persa ir itikineja, kad tinka, kai akivaizdziai yra kitaip doh.gif
Atsakyti
Sveikos nuotakeles,
Padekit apsispresti, mano sukele bus balta, tai koki jaunikiui kostiuma geriau detis ar sviesiai kremines spalvos ar balta, juodo kazkaip nenorim. Kaip idomu nuotraukose ziuretusi g.gif ?
Atsakyti
Va čia man ir baltas gražiai žiūris:

grazu ir baltas
Atsakyti
QUOTE(jollicasa @ 2010 05 27, 17:03)
o jus kauno akropolyje toj parduotuvej buvot? man net nesitiki, nes liuks viskas mums buvo, gal ne tos paradavejos pasitaike, nekenciu kai persa ir itikineja, kad tinka, kai akivaizdziai yra kitaip doh.gif

ai ne, mes Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
Kaip tik ir norejau savo vyriski cia parodyt biggrin.gif
Na vis tiek parodysiu, nes man jis laabai patiko wub.gif

user posted image

QUOTE(Arven @ 2010 05 27, 18:42)
Va čia man ir baltas gražiai žiūris:

grazu ir baltas

Atsakyti
QUOTE(jollicasa @ 2010 05 27, 18:03)
lotuliukas.gif del liemenuko ir lotuliukas.gif  del kopusto...vasara tikrai nekas tiek prisirengus, bet svarkas siaip ar taip bus numestas po ceremonijos manau, del to graziai ziuretusi liemene, na bet siaip ar taip neturesim jos...

Oi, net neuzmaciau tokios parduotuves bigsmile.gif Kiek sumokejote uz viska? 4u.gif
Atsakyti
Tikrai graziai atrode tavo vyras Sadako blush2.gif , labai grazus kostiumas, gal ir man saviski aprengti baltu kostiumu g.gif , bet busim abudu gulbinai bigsmile.gif .
Atsakyti
As vis tiek uz viena gulbe ta diena ax.gif
Atsakyti
Honey /Tea, viskas mums kainavo apie 900 (cia su dirzu, marskiniais, sasagom, peteliske, ir svarkas su kelnem), aisku, galima rasti ir pigiau, bet si karta ziurejom, kad viskas kuo dailiau atrodytu, na o radom tarsi jam pasiuta, tai nesukom galvos, kad kazkur pigiau gali buti kokiu simtu (juolab, kad prasukavom Kauna nuosirdziai smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 05 28, 23:36)
As vis tiek uz viena gulbe ta diena ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
O aš galvoju, kad kaip mes vestuvinę suknelę ko gero vieną kartą gyvenime dėvėsim, taip ir vyras turi vieną progą pasipuošt baltu kostiumu. Na, nebūtinai baltu, bet išskirtiniu. Todėl manau, kad ta proga netinka kostiumas su mintim, kad va paskui galės ir į darbą nešiot.
Aš už tai kad vestuvių dieną vyro apranga irgi gali būt ypatinga. Čia, žinoma, jei vyras pats to nori.
Dar man nelabai gražu, kai jaunikis iš esmės nuo pabrolių nesiskiria.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arven: 29 gegužės 2010 - 11:11
QUOTE(Arven @ 2010 05 29, 12:08)
O aš galvoju, kad kaip mes vestuvinę suknelę ko gero vieną kartą gyvenime dėvėsim, taip ir vyras turi vieną progą pasipuošt baltu kostiumu. Na, nebūtinai baltu, bet išskirtiniu. Todėl manau, kad ta proga netinka kostiumas su mintim, kad va paskui galės ir į darbą nešiot.
Aš už tai kad vestuvių dieną vyro apranga irgi gali būt ypatinga. Čia, žinoma, jei vyras pats to nori.
Dar man nelabai gražu, kai jaunikis iš esmės nuo pabrolių nesiskiria.

tai nieks ir nesako kad kostiumas turi buti paprastas. Juodas kostiumas gali buti daug puosnesnis uz visokius sampaninius ir pilkus, blizgius ir t.t. Be to, ne visi sau gali leisti ipirkti gera puosnu kostiuma tad renkasi paprastus kostiumus su kuriais kiti i darba vaiksto. Man asmeniskai jau daug geriau atrodo paprastas juodas kostiumas negu is nuomos punktu tie ale vestuviniai puosnus blizgantys doh.gif
Puosnuma vyro sudaro ne tik kostiumas, bet bendras ivaizdis: plaukai, batai , aksesuarai.... i ka dauguma lietuvos vyru dar nekreipia demesio ir uz savo grazuoles issipusciusias nuotakas atrodo daug prasciau
Atsakyti