Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

Sveikutes, o as sapnavau kad esu ligoninej pasako kad sveika, bet primena kad esu ligonineje kur daug bakteriju ir bacilu, kad saugociausi.
Po to sapnuoju, kad lyg kazkas mane puola ir tada kazkas man sako - saukis Dievo, sakyk Dievo varda.
Ir tada as sunkiai lyg dusdama is visu jegu saukiuosi -Dieve Dieve.
g.gif nu o ant galo man padavė kažkokį kūdikį toookį gražų ir jis man suteikė tiek džiaugsmo
Atsakyti
QUOTE(LaimesMedis @ 2010 04 25, 00:12)
Laba vakara,

Noreciau paprasyti, kad pakomentuotumete sapna...aciu  4u.gif
As ji sapnavau laaabai seniai, gal pries 10 metu, na bet jis man niekaip neiskrenta is galvos, vis atsimenu ir atsimenu ji...
Taigi, sapnavau savo prosenele ir kad ji man rodo i laikrodi, laikrodukas pavalus,rode 4valandas. prosenele nieko nekalbejo. pats sapno fonas  tamsiai pilkas.va visas sapnas konkreciai ir aiskiai, lyg kokia zinute,kaip koks pranasiskas, lyg pasakyt, ka noretu prosenele.
Kadangi man tas sapnas labai istrigo, po jo vis laukiau kazkokiu ivykiu, na kazko ,ka galeciau susieti ,bet ,deja, nieko taip ir nenutiko.

Susiraski Angelų žinutes skaičiais ir pasižiūrėki ketverto reikšmę.
Jei tai būtų buvęs mano sapnas tai dar pagalvočiau ar tai nėra pasiūlymas susirūpinti sveikata 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lucero @ 2010 04 27, 22:01)
Sveikutes, o as sapnavau kad esu ligoninej pasako kad sveika, bet primena kad esu ligonineje kur daug bakteriju ir bacilu, kad saugociausi.
Po to sapnuoju, kad lyg kazkas mane puola ir tada kazkas man sako - saukis Dievo, sakyk Dievo varda.
Ir tada as sunkiai lyg dusdama is visu jegu saukiuosi -Dieve Dieve.
g.gif nu o ant galo man padavė kažkokį kūdikį toookį gražų ir jis man suteikė tiek džiaugsmo

Jei aš būčiau tai sapnavusi tai pagalvočiau , kad šiuo metu man trūksta dvasingumo ir reikia jam atverti širdį ir laukti to kas užgims atvėrus širdį Dievui .
Galbūt tai perspėjimas,kad laikas atsijoti kas yra iš tiesų svarbu ir reikšminga tavąjame gyvenime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(einareja @ 2010 04 28, 11:49)
Susiraski Angelų žinutes skaičiais ir pasižiūrėki ketverto reikšmę.
Jei tai būtų buvęs mano sapnas tai dar pagalvočiau ar tai nėra pasiūlymas susirūpinti sveikata 4u.gif
Papildyta:

Aciu uz pamastymus 4u.gif

suradau reiksme 4
Angelai yra su tavimi. Kreipkis i juos su prasymu, kad padetu pajusti ir suprasti, jog esi mylima, esi saugi ir kad parodytu tau tavo kelia.
O kodel galvojate, kad reiktu susirupinti sveikata? kazkaip nieko tokio neizvelgiu is sapno ax.gif kazkuri sapno detale taip pasufleruoja?
Atsakyti
QUOTE(LaimesMedis @ 2010 04 28, 16:00)
Aciu uz pamastymus  4u.gif

suradau reiksme 4
Angelai yra su tavimi. Kreipkis i juos su prasymu, kad padetu pajusti ir suprasti, jog esi mylima, esi saugi ir kad parodytu tau tavo kelia.
O kodel galvojate, kad reiktu susirupinti sveikata? kazkaip nieko tokio neizvelgiu is sapno ax.gif  kazkuri sapno detale taip pasufleruoja?

Ketvertas .Kiekvienam žmogui toks pat sapnas gali reikšti ir skirtingus dalykus,nereikia pasikliautui aklai,tiesiog jei tai būtų mano sapnas tai ketvertas man asocijuojasi su sveikata ir stiprybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(einareja @ 2010 04 28, 21:25)
Ketvertas .Kiekvienam žmogui toks pat sapnas gali reikšti ir skirtingus dalykus,nereikia pasikliautui aklai,tiesiog jei tai būtų mano sapnas tai ketvertas man asocijuojasi su sveikata ir stiprybe 4u.gif

Na taip, tas tiesa smile.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sapnavau labai keistą ir kartu negerą sapną unsure.gif

Šiaip esu moteris, bet save sapne mačiau esant vyru. Važiuoju automobiliu (kuris jau seniai parduotas į metalo laužą) siauru takeliu, einančiu tarp miškų. Priekyje manęs važiuoja motociklininkas, iš kitos pusės važiuoja keli automobiliai. Staiga motociklininkas nesuvaldo savo motociklo ir krenta ant žemės. Visi vairuotojai, tame tarpe ir aš sustojame. Atsidarau mašinos dureles, vieną koją iškeliau ir pastačiau ant žemės, staiga pajuntu nežmonišką skausmą gerklėje... Pasirodo, kad motociklininkas savo transporto priemonės nesuvaldė būtent dėl šios gyvatės, kuri pasipainiojo kelyje, o man belipant iš mašinos ji buvo visai šalia ir iš piktumo įsikabino man į gerklę... (Toliau visą eigą matau iš šalies.) Aš apalpstu. Iš gerklės bėga kraujas. Iš vienos sustojusios baltos spalvos mašinos išlipa vyriškis, paima mane ant rankų, guldosi į savo automobilį ir veža ieškoti pagalbos. Mano mašina taip ir lieka atdarom durelėm stovėti viduryje kelio... Privažiuojam oro parašiutų ir visokių kitokių oro transporto priemonių bazę. Ten esančios kelios seselės mane sutvarsto.

Staiga aš atsiduriu bažnyčios kieme, bet jau kaip moteris. Iš bažnyčios išeina daug žmonių, ir matau kaip iš jos žmonės išneša tris didelius rudos spalvos karstus. Karstus neša merginos, bet ne ant pečių (kaip laidojant žmogų) o ant baltos spalvos kaspinų (tokių juostų, kai karstas yra leidžiamas į duobę). Staiga matau kaip vienos merginos pasikeičia veido spalva. Aš pradedu garsiai šaukti, kad tos merginos sustotų, bet per esantį šurmulį manęs niekas negirdi. Staiga ta panelė nualpsta, ir karstas dunkteli į žemę užkabindamas mane. Aš irgi krentu, ir pataikau nukristi veidu ant bažnyčios kiemo suoliuko sėdinčio žmogaus bato. Ir tuo batu gaunu į veidą. Prabundu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate0111: 29 balandžio 2010 - 15:33
Sveikutės 4u.gif

Kankina bloga nuojauta ir nežinau daugiau kur kreiptis gal iš jūsų kas man galės padėt g.gif unsure.gif

27 dienos ryte susapnavau keistą sapną. Važiuoju autobusu ių vieno miesto į kitą. Autobusą vairuoja nepažįstamas vyras. Jame dar sutinku keletą pažįstamų moterų su kuriomis pasikalbu ir vėl atsisędu į savo vietą. Bevažiuojant matau kaip per gatvę eina trys žmonės ir vairuotojas paskutinės moters nepastebi ir pervažiuoja. Supratęs kas atsitiko nusikeikia ir atgal važiuodamas vėl ją pervažiuoja blink.gif tada autobusą pastato nuošaliau. Ten susirenka prie moters žmonės, tačiau kas autobuse važiavo visi sėdim ir pajuntu labai stipru vėjo gūsį autobuse. Matau tik kad moters galva kruvina. Ir dar keistą dalyką prisiminiau, kad vyrai tokiu keistu kastuvu aplink tą moterį asfaltą kirto g.gif atsibudau su bloga nuojauta. Savaitgalį važiuojam pas tėvus ir kiek reikšmes žiūrėjau reiųkia kaip nelaimingą atsitikimą man, rašo kad galiu žūti, šiaip sapnais nelabai tikiu, bet šitas kažkodėl sukrėtė unsure.gif nežinau ką daryt, vyras bet kuriuo atveju važiuos, tai taip negerai jaučiuos, gal iš jūsų gali man paaiškinti ar išreikšti nuomonę ką tai gali reikšti ir ar yra pagrindo man taip bijoti unsure.gif

Atsakyti
Sveikos wink.gif

Ka reiskia sapnuoti 5 kates(visos skirtingu spalvu) ir salia viska stebincia gyvate... Kates bego ratu ir sokinejo per kazkokius barjerus visa laika. Juokingas sapnas... bet gyvate veliau uzsoko man ant nugaros ir isgasdino, o as pabudau...

Atsakyti
QUOTE(tirpi17 @ 2010 05 02, 19:06)
Sveikos wink.gif

Ka reiskia sapnuoti 5 kates(visos skirtingu spalvu) ir salia viska stebincia gyvate... Kates bego ratu ir sokinejo per kazkokius barjerus visa laika.  Juokingas sapnas... bet gyvate veliau uzsoko man ant nugaros ir isgasdino, o as pabudau...

Jeigu tai būtų mano sapnas, pagalvočiau, kad jis mane perspėja apie aplink esančius netikrus draugus, kurių reikėtų pasisaugoti.
Atsakyti
Gal zinote,ka reiskia sapnuoti losimo kauliukus, kuriuos metant iskrenta trejeto reiksme kelis kartus. (sapno konteksto nepamenu,bet jokiu blogu emociju nesukele). Gal dar vertetu pamineti, kad pirmadieni (3 diena) nesu priduoti bakalauro darba, svarbi diena, siek tiek stresuoju smile.gif

4u.gif aciu,jei kas paaiskins. google kiek ieskojau, labai priestaringi aiskinimai smile.gif
Atsakyti
Aš sapnavau, kad pas mane iš kažkur atsirado vestuviniai žiedai, nežinau ar tai mano ar ne, bet tik tiek, kad tai buvo vyriškas ir moteriškas žiedas ir aš bijodama, kad niekas nepamatytų, kad aš juos turiu, išmetu.
Taip įlindo tas sapnas į galvą, kad visą dieną apie jį galvoju. Ką tai galėtų reikšti.

QUOTE(tirpi17 @ 2010 05 02, 20:06)
Sveikos wink.gif

Ka reiskia sapnuoti 5 kates(visos skirtingu spalvu) ir salia viska stebincia gyvate... Kates bego ratu ir sokinejo per kazkokius barjerus visa laika.  Juokingas sapnas... bet gyvate veliau uzsoko man ant nugaros ir isgasdino, o as pabudau...

Man tai katinus sapnuoti reiškia vagis.

QUOTE(mergiike @ 2010 04 27, 09:45)
sveikos, gal galėsit pakomentuoti mano draugo šios nakties sapną 4u.gif . trumpa priešistorė - palaidojau savo mamytę prieš daugiau nei pusmetį, praėjusią vasarą, mano draugas nespėjo su ja susipažinti, kaip tik ant rytojaus turėjom vykti pas ją, norėjau supažindinti ir nebespėjom. po mirties, po triju savaiciu as ja sapnavau, ir ji man sake, kad jai viskas gerai, kad ji labai ilgai keliavo, bet pagaliau parskrido. šianakt jis ją susapnavo, kad jis bendrauja su mano mamyte, ji sako, saunu kad jus tiek daug keliaujat (mes is tikro daba lb daug keliaujam), tik matau, kad mano dukryte neturi ka veikti vakarais, uzimtumo jai truksta, tai va kai grysit po keliones, jeigu neturesit veiklos vakarais, tai as jus pasikviesiu pas save..
kazkaip kaip papasakojo, taip keistai pasijutau.. kaip manot, ka tai galetu reiksti? smile.gif

Šiaip tai nepasakyčiau, kad tai blogas sapnas. Sako jei su mirusiu išeini, tai tada negerai.
O vietoj jūsų su draugu nueičiau ant kapų ir uždegčiau žvakutę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sssaule: 03 gegužės 2010 - 22:04
QUOTE(Maserati @ 2010 05 03, 00:36)
Gal zinote,ka reiskia sapnuoti losimo kauliukus, kuriuos metant iskrenta trejeto reiksme kelis kartus. (sapno konteksto nepamenu,bet jokiu blogu emociju nesukele). Gal dar vertetu pamineti, kad pirmadieni (3 diena) nesu priduoti bakalauro darba, svarbi diena, siek tiek stresuoju smile.gif

4u.gif aciu,jei kas paaiskins. google kiek ieskojau, labai priestaringi aiskinimai  smile.gif

Tai guglėj ir negali būti vienareikšmiškų vertinimų, nes sapno turinys - labai subjektyvus dalykas. Va nebūtumėte parašiusi, kad trečią dieną nešate, būčiau aiškinusi per trejeto simboliką - trejetas dažnai interpretuojamas kaip užbaigtumas, harmonija, tobulumas, visa ko pradžia ir pan. Pats sapnas gali kalbėti apie tai, kad sapnuotoja jaučiasi esanti lošimo situacijoje, t.y. pasiseks arba nepasiseks kažkas, tarytum mano, jog tai, ar jai pasiseks, priklauso ne nuo jos pastangų, o nuo sėkmės ar kažkokių išorinių dalykų. Taigi galima būtų interpretuoti sapną taip - ar visgi darbas yra sėkmingas, užbaigtas (iškrenta trejetas) arba ar trečią dieną, į kurią sudėta tiek daug vilčių (trejeto simbolika), viskas bus gerai. Ar bus gerai - atsakymo sapnas nepateikia, pateikia tik svarstymus wink.gif Bet kadangi nerimo sapne nėra, galima manyti, kad esate gerai pasiruošusi laimėti... smile.gif
Atsakyti