O mano sapną kas pakomentuos?

QUOTE(Jurate0111 @ 2010 05 04, 12:25)
Sveika,kaip visada sakau,jog sapnas ar šiaip ar taip atspindi tavo gyvenimą,parodo jausmus,potyrius,kuriuos tu normaliai gali ir neigti,apsimesti kad kažko nėra ar pan. Pamėgink pati išsinagrinėti kas ką gali simbolizuoti. O aš pamėginsiu papasakoti kas man pirmiausia atrodė.
Sapnuodama,kad esi vyras gali reikšti tavo stiprybę.
Lipimas iš mašinos ir gyvatė - gal tau gyvenime būna tokių situacijų,kad per gerą širdį tenka ir nukentėti ?
Vyras kuris tave gelbėja - gal tai tavo vyras,o gal vaikas,gal tėtis,mama,na žmogus kuris gyvenime tave supranta,padeda ir visada pagelbės (tau žinoti kas tas žmogus

Sakralinė aplinka - ramybė
3 karstai - tu,tavo vyras, tavo vaikas. (Tik nemanyk,kad sapnuoti karstus jau blogas ženklas) Gal tai reiškia,kad Jūs visi iki gyvenimo galo būsite kartu,neišskiriama graži šeima.
Tai kad karstus neša moterys,gal jo esi tu ? Gal gyvenime tau tenka nešti nemažai rūpesčių ant savo pečių?
Moteris kuri nualpo,vienas iš tavo asmens bruožų,kuris padaro tave silpnesnę,o tas kritęs karstas ant tavęs,kažkurio šeimos nario liga,bėda,gal poelgis darbe,viršyto greičio bauda..kažkas kas tave paveikė,tarsi gautum šoką.
Na čia mano interpretacija,tik nepriimk už gryną tiesą

QUOTE(Skaiiistė @ 2010 05 04, 10:49)
Ačiū labai

QUOTE(Jurate0111 @ 2010 05 04, 14:34)
Ačiū labai
nebūčiau patikėjusi, kad iš sapno taip tiksliai galima apibūdinti žmogų. Ką pasakei viskas atitinka
toks jausmas, kad mane pažinotum 

Na tikrai nepažįstu,tik toks sapnas man tokias mintis kėlė,kažkaip dažnai taikliai interpretuoju sapnus

Džiugu,kad padėjau kažkiek išsiaiškinti

Laba diena,
O ką reiškia sapnuoti kraują? Nes šiaip kai sapnuoju kraują, tai dažniausiai nieko reikšmingo neįvyksta. O šiandien sapnavau, kad buvau namie, nuėjau į vonią ir ten iš burnos pradėjo bėgti didelė srovė tokio tamsaus, tiršto kraujo. Ir tokia labai stipria srove išbėgo, sapne net sunku pasidarė.
Ką tai galėtų reikšti?
O ką reiškia sapnuoti kraują? Nes šiaip kai sapnuoju kraują, tai dažniausiai nieko reikšmingo neįvyksta. O šiandien sapnavau, kad buvau namie, nuėjau į vonią ir ten iš burnos pradėjo bėgti didelė srovė tokio tamsaus, tiršto kraujo. Ir tokia labai stipria srove išbėgo, sapne net sunku pasidarė.

QUOTE(Blackgate @ 2010 05 06, 11:30)
Laba diena,
Ką tai galėtų reikšti?

Sveika

Manau tai galėtų reikšti kažkokias blogas,neišsakytas emocijas,kurios tave slegia. Na čia tokia mano nuomonė.

QUOTE(Blackgate @ 2010 05 06, 11:30)
Laba diena,
Ką tai galėtų reikšti?

Aš pirmiausia klausčiau - o koks tai jausmas tas "sunku"? Bjauru, baisu, išsigandau, susidomėjau, jaučiausi prislėgta, nustebau...? Koks tai jausmas ir kokiose gyvenimo situacijose aš šiandien panašiai jaučiuosi?
Įprastai kraujas gali būti interpretuojamas kaip gyvybinė energija, gyvenimo jėga, kuri atsakinga už tai, kaip mes jaučiamės, kiek esame motyvuoti veikti. Juodas kraujas gali reikšti tiek tai, kad jis yra "nešvarus", "užterštas", tiek tai, kad jis yra "panaudotas" (kiek žinau, veninis kraujas, tekantis į širdį, yra tamsus - medikai, pataisykit, jei klystu:)) ir ne tiek gyvas, kiek šviesus kraujas. Vonia įprastai yra apsiprausimo, apsivalymo vieta plius tai yra privati, uždara nuo kitų akių vieta. Kodėl per gerklę?

Sveikutes , sapnavau sianakt bjauriai, sapnavau, kad partrenke kazkokia moteri, lyg mano drauge
as tuo metu buvau ligonineje ir isbegau i gatve o ten ji.... be galvos, tada as pakeliau jos sijona ir ten nezinau kaip bet kazkaip pamaciau kad ... ji buvo nescia. Ji buvo nescia, vat tas faktas mane taip sukrete sapne.
ka tai galetu reiksti??
o vakar sapnavau nescia moteri kuri nualpsta jai pasidaro bloga...

Sveiki.
O aš tikiuosi, kad kas nors pakomentuos na ne konkretų sapną, bet mane neraminančius dalykus sapnuose. Pirma - tai aš jau kelintas mėnuo sapnuose regiu juodą spalvą. Jei netgi kažką ir malonaus sapnuoju, tai būtinai arba apsiniaukęs dangus, arba veiksmas vyksta naktį. Jei miške esu - tai būtinai tamsumoje. Kodėl ta juoda spalva mane persekioja? Antra - ką reiškia nuolatinis judėjimas sapne - einu, bėgu nuo kažko, važiuoju mašina?
Ačiū už mintis
O aš tikiuosi, kad kas nors pakomentuos na ne konkretų sapną, bet mane neraminančius dalykus sapnuose. Pirma - tai aš jau kelintas mėnuo sapnuose regiu juodą spalvą. Jei netgi kažką ir malonaus sapnuoju, tai būtinai arba apsiniaukęs dangus, arba veiksmas vyksta naktį. Jei miške esu - tai būtinai tamsumoje. Kodėl ta juoda spalva mane persekioja? Antra - ką reiškia nuolatinis judėjimas sapne - einu, bėgu nuo kažko, važiuoju mašina?
Ačiū už mintis
QUOTE(lucero @ 2010 05 06, 12:37)
Sveikutes , sapnavau sianakt bjauriai, sapnavau, kad partrenke kazkokia moteri, lyg mano drauge
as tuo metu buvau ligonineje ir isbegau i gatve o ten ji.... be galvos, tada as pakeliau jos sijona ir ten nezinau kaip bet kazkaip pamaciau kad ... ji buvo nescia. Ji buvo nescia, vat tas faktas mane taip sukrete sapne.
ka tai galetu reiksti??

Sapne yra grėsmės, baimės, kad įvyks kažkas baisaus ir nepataisomo, jausmas. Tas jausmas gali būti susijęs tiesiogiai su sapno tema - gal sapnuotoja laukiasi/nori lauktis ir bijo galimų negerovių, kurios gali lydėti nėštumą, baiminasi dėl savo sveikatos? Gal kažkas artimas laukiasi ir panašios baimės kyla dėl to artimo žmogaus? Arba galbūt nėštumas reiškia naujai užgimstančius dalykus: jausmus, idėjas, darbus, gyvenimo etapą... Tada aš irgi interpretuočiau, kad sapnas kalba apie baimes, kad tam, kažkam naujai užgimstančiam, iškyla grėsmė arba baiminamasi, kad jis neišvys dienos šviesos. Partrenkta moteris gali būti interpretuojama taip - manoma, kad kažkas kėsinasi (arba kėsinasi realiai) padaryti kažką negero sapnuotojai. Nupjauta galva - gal sapnas nori pasakyti, kad sapnuotoja pernelyg emocionaliai vertina situaciją (trūksta racionalaus vertinimo, t.y. galvos)? Bet kuriuo atveju, aš savęs paklausčiau - kokioje gyvenimo situacijoje ar su kuo susidūrusi jaučiu didelę grėsmę, baimę ar dėl ko kankina (neracionali) bloga nuojauta? Gal apie tai ir kalba sapnas...
QUOTE(artitoli @ 2010 05 06, 12:33)
Sapne yra grėsmės, baimės, kad įvyks kažkas baisaus ir nepataisomo, jausmas. Tas jausmas gali būti susijęs tiesiogiai su sapno tema - gal sapnuotoja laukiasi/nori lauktis ir bijo galimų negerovių, kurios gali lydėti nėštumą, baiminasi dėl savo sveikatos? Gal kažkas artimas laukiasi ir panašios baimės kyla dėl to artimo žmogaus? Arba galbūt nėštumas reiškia naujai užgimstančius dalykus: jausmus, idėjas, darbus, gyvenimo etapą... Tada aš irgi interpretuočiau, kad sapnas kalba apie baimes, kad tam, kažkam naujai užgimstančiam, iškyla grėsmė arba baiminamasi, kad jis neišvys dienos šviesos. Partrenkta moteris gali būti interpretuojama taip - manoma, kad kažkas kėsinasi (arba kėsinasi realiai) padaryti kažką negero sapnuotojai. Nupjauta galva - gal sapnas nori pasakyti, kad sapnuotoja pernelyg emocionaliai vertina situaciją (trūksta racionalaus vertinimo, t.y. galvos)? Bet kuriuo atveju, aš savęs paklausčiau - kokioje gyvenimo situacijoje ar su kuo susidūrusi jaučiu didelę grėsmę, baimę ar dėl ko kankina (neracionali) bloga nuojauta? Gal apie tai ir kalba sapnas...
Ačiū Artitoli