Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

paskutiniai mano du ryškūs sapnai susiję su viena kolege. tiksliau bose. PAs mus darbe dabar neramumai, kyla klausimai eiti ar ne iš darbo tai iš pirmo sapno prisimenu kaip ji į mane žiūri rimtu liūdnu žvilgsniu ir klausia "tu juk neišeisi ir nepaliksi manęs?"

kitame sapne (sapnavau po kelių dienų) matau ją vedžiojančią šunelį: tokį fainą škotišką terjeriuką - tą kur su barzda ir ilgais kabančiais plaukais biggrin.gif kažkodėl mano visas dėmesys buvo nukreiptas į šuniuko spalvą - viršutiniai jo kailio plaukai ryškaus oranžinio atspalvio (liaudiškai tariant - ryži), o po jais matosi tamsūs.

tai va, gal kas galėtų pakomentuoti, ką Jūsų manymu tai galėtų reikšti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orile: 18 balandžio 2010 - 20:54
šiandien susapnavau keistą sapną -kad turėjau parašyti savo vardą ir pavardę, ir niekaip negalėjau to teisingai padaryti, vis priveldavau klaidų unsure.gif daug kartų braukiau, taisiau, stengiausi iš naujo dailyraščiu rašyti, bet vis tai raidę praleisdavau, tai dar ką doh.gif
kažkos jausmas po to sapno buvo, kad tai svarbu, bet net panašių reikšmių nerandu sapnininke verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2010 04 20, 01:03)
šiandien susapnavau keistą sapną -kad turėjau parašyti savo vardą ir pavardę, ir niekaip negalėjau to teisingai padaryti, vis priveldavau klaidų  unsure.gif daug kartų braukiau, taisiau, stengiausi iš naujo dailyraščiu rašyti, bet vis tai raidę praleisdavau, tai dar ką  doh.gif
kažkos jausmas po to sapno buvo, kad tai svarbu, bet net panašių reikšmių nerandu sapnininke  verysad.gif

Jei tai būtų mano sapnas, pagalvočiau, ar kartais nesu šiuo metu tokioje situacijoje, kai nesuprantu, kas aš esu.
Atsakyti
šiąnakt sapnavau 2 didelius,gražius bulius,pievoj, poto viens mane užsivijo,ir aš nuo jo bėgau ir įlypau į medį biggrin.gif o medis iš vienos šaknies,bet su dviem kamienais bigsmile.gif ką tai galėtų reikšti?
Atsakyti
QUOTE(Cobretti @ 2010 04 22, 10:18)
šiąnakt sapnavau 2 didelius,gražius bulius,pievoj, poto viens mane užsivijo,ir aš nuo jo bėgau ir įlypau į medį biggrin.gif o medis iš  vienos šaknies,bet su dviem kamienais bigsmile.gif ką tai galėtų reikšti?

2 gyvenimo keliai? Antras vaikas ? pasirinkimas is kazko dvieju ? kazkas panasaus turetu but smile.gif
Atsakyti
Klausimas nevisai į temą, bet gal galite patarti kokį sapnininką(gerą)? blush2.gif Ir ką galėtų reikšti toks sapnas:sapnavau vyrą, kuris man patinka. Kiek pamenu jis buvo vienas. Ir atsibudus atrodė, kad, kaip čia pasakyt, noriu, kad jis būtų šalia. Šie metai paskutiniai, kaip aš jį matau, nes jis žada kraustytis. Ką galėtų toks sapnas reikšti? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 23 balandžio 2010 - 20:17
Laba vakara,

Noreciau paprasyti, kad pakomentuotumete sapna...aciu 4u.gif
As ji sapnavau laaabai seniai, gal pries 10 metu, na bet jis man niekaip neiskrenta is galvos, vis atsimenu ir atsimenu ji...
Taigi, sapnavau savo prosenele ir kad ji man rodo i laikrodi, laikrodukas pavalus,rode 4valandas. prosenele nieko nekalbejo. pats sapno fonas tamsiai pilkas.va visas sapnas konkreciai ir aiskiai, lyg kokia zinute,kaip koks pranasiskas, lyg pasakyt, ka noretu prosenele.
Kadangi man tas sapnas labai istrigo, po jo vis laukiau kazkokiu ivykiu, na kazko ,ka galeciau susieti ,bet ,deja, nieko taip ir nenutiko.
Atsakyti
o as sapnavau gandra, kuri veliau nusove ir liko lizde daug gandriuku. Ir kaip cia suprati? pirma karta gandras i mano sapnus atskrido smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaiiistė @ 2010 04 23, 14:41)
2 gyvenimo keliai? Antras vaikas ?  pasirinkimas is kazko dvieju ?    kazkas panasaus turetu but  smile.gif

g.gif antras vaikas jau laksto po namus bigsmile.gif gal naujas kelias?išvis,pastaruoju metu sapnuoju labai daug sapnų,šiąnakt sapnavau,kad išsigandau su drauge šuns,nors jis stovėjo ramus ir nieko nedarė,mes lipom nuo jo per tvorą bijodamos g.gif ir dar norėjau iš narvo žiūrkes dvi ištraukt,viena jų man taip įkando,kad sapne rankos skausmą jaučiau,dar to nebuvo man bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobretti: 26 balandžio 2010 - 14:03
o nesantuokinis vaikas.?kokia reiksme sapne?
daznai lb sapnuoju.
toks nesmagus jausmas, lyg geda, ka zmone s db pasakys...
Atsakyti
sveikos, gal galėsit pakomentuoti mano draugo šios nakties sapną 4u.gif . trumpa priešistorė - palaidojau savo mamytę prieš daugiau nei pusmetį, praėjusią vasarą, mano draugas nespėjo su ja susipažinti, kaip tik ant rytojaus turėjom vykti pas ją, norėjau supažindinti ir nebespėjom. po mirties, po triju savaiciu as ja sapnavau, ir ji man sake, kad jai viskas gerai, kad ji labai ilgai keliavo, bet pagaliau parskrido. šianakt jis ją susapnavo, kad jis bendrauja su mano mamyte, ji sako, saunu kad jus tiek daug keliaujat (mes is tikro daba lb daug keliaujam), tik matau, kad mano dukryte neturi ka veikti vakarais, uzimtumo jai truksta, tai va kai grysit po keliones, jeigu neturesit veiklos vakarais, tai as jus pasikviesiu pas save..
kazkaip kaip papasakojo, taip keistai pasijutau.. kaip manot, ka tai galetu reiksti? smile.gif
Atsakyti
sveikos, cia kazkas klause, bet atsakymo neradau. Anksciau sapnuodavau savo jau mirusia mociute, ir ji niekada sapne su manim nekalbedavo, o sia nakti kalbejo ir dar pasiule sokolado ir gabaliuka mesos g.gif vienam sapninke skaiciau, kad sokoladas reiskia apkalbas ar pan.
Atsakyti