Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

Laba diena,

Gal kas galetu paaiškinti, ką reiškia sapnuoti bendrubutį. Sapnuoju bendrabutį, kuriame gyvenau dar studijų laikais ir labai dažnai? g.gif
Atsakyti
Pumpotaukšlis

žinot, visi mes daugiau ar mažiau klystam.. bet labai gera skaityti, kai žmogus pripažįsta kaidą, apgailestauja ir turi rįžto nebekartoti 4u.gif

tik va pakentėti kartais reikalinga .. kaip pagal tą posakį "lazda turi du galus"
galiu pasidalinti tuo, kad sukiomis akimirkomis man padeda Dievas (ir tai ne tušti žodžiai)

ištvermės jums ir ramybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso^gysla @ 2010 07 29, 19:00)
Pumpotaukšlis

žinot, visi mes daugiau ar mažiau klystam.. bet labai gera skaityti, kai žmogus pripažįsta kaidą, apgailestauja ir turi rįžto nebekartoti  4u.gif

tik va pakentėti kartais reikalinga .. kaip pagal tą posakį "lazda turi du galus"
galiu pasidalinti tuo, kad sukiomis akimirkomis man padeda Dievas (ir tai ne tušti žodžiai)

ištvermės jums ir ramybės  4u.gif

Dekui.
Atsakyti
QUOTE(ziwex @ 2010 07 29, 18:54)
Laba diena,
Gal kas galetu paaiškinti, ką reiškia sapnuoti bendrubutį. Sapnuoju bendrabutį, kuriame gyvenau dar studijų laikais ir labai dažnai?  g.gif

ziwex aš retkarčiai sapnuoju butą kur gyvenom su tėvais iki persikraustimo į kitą rajoną,tenai ir daržely lankiau ir mokykla. Man irgi įdomu ką tai reškia,gal mūsų pasmonėje užsifiksavo labai reikšmingi įvykiai ir jie vyko pas jus bendrabuty o mano vaikystės prisiminimai susieti su pirmą gyvenimo vietą kurį sapnuoju. g.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 07 29, 18:23)
Mieli zmones.. issifruokit mano sapna jei galit.. nes jau senai tokio keisto nesapnavau.. ka reiskia sapnuot sliekus?  g.gif esme tame, kad as sapnavau, kad traukiu sliekus is burnos, ju daug, jie gyvi, ziaukcioju del to, kad jie besirangydami man kutena gerkle ir tuo paciu del to, kad slykstu, nes jie mano burnoj.. net db bloga kai atsimenu.. traukiu traukiu.. o jie tokie ilgi  doh.gif  unsure.gif dieve.. kazkoks kosmaras.. skaiciau reiksmes, tai ju yra visokiu.. pelningas darbas, arba kad kazkas rengia spastus.. bet butent idomu ka reiskia, jei as juos traukiu ir gerkles doh.gif veee

Labukas amber123 mirksiukas.gif
O tave pavyzdžiui atsibudus nepykina? Aš rimtai,irgi sapnavau šlykštus sapnus,kad ir valgau sugedusi žalia mėsą ,paskui vemiu nuo maisto. Ryte atsikėlus mane tikrai pykina,keista ar ne? blink.gif g.gif Skaičiau kad kartais tokie sapnai reiškia, kad turim problemu su sveikatą,pavyzdžiui aš sergu gastritu,dažnai skrandis skauda. O sliekus net nežinau,gal irgi kažkas panašau kaip ir man? doh.gif
Dabar kas skaito ir rašo pagalvos kad aš sapnuoju labai daug ,tikrai sapnuoju kas nakty,būna sapnas kartojasi visą savaitę,paskui petrauka kitą sapną sapnuoju ,bet sapnuoju pagal tam tikra siūžėta.
Papildyta:
QUOTE(aukso^gysla @ 2010 07 29, 19:00)
Pumpotaukšlis

ištvermės jums ir ramybės 4u.gif

aukso^gysla ištvermės žinoma vyrui prireik,bet ramybes manau jis ir mes sulauksim tik po angel_sadangel.gif Toks gyvenimas, jeigu ramiai gyvensim nieko neturėsim,o va sielos ramybės žinoma labai noriu bet jeigu siela ramiai gyvens mūsų kūne ar galėsim gyventi pilnaverte gyvenimą?
Parašiau ir pati sau prieštarauju,jeigu siela rami gali reikšti,kad esi geras žmogus nieko blogo nepadares,o jeigu atvirkščiai tada koks esi žmogus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tėtsi: 29 liepos 2010 - 18:44
Tėtsi

o kodėl nepalinkėti ramybės, kai žmogus depresyvioje būsenoje (?) . Juk tuomet sunkiai užgulę neigiamos emocijos ir yra nelengva šviesiu žvilgsniu žvelgti į susidariusias aplinkybes, viską blaiviai apmąstyti ir įvertinti, o poto priimti reikalingus tinkamus sprendimu ..mhm..

Tėtsi .. o kas jums yra "pilnavertis gyvenimas" (?)

o pavyzdžiui kaip tokia situacija: žmogus yra padaręs šiame gyvenime daug blogo, poto žmogus labai gailėjosi ir daug už tai kentėjo. Ir dabar žmogeliuko viduje ramybė. Tai koks jis? geras, blogas..
Atsakyti
QUOTE(aukso^gysla @ 2010 07 29, 20:26)
Tėtsi

o kodėl nepalinkėti ramybės, kai žmogus depresyvioje būsenoje (?) . Juk tuomet sunkiai užgulę neigiamos emocijos ir yra nelengva šviesiu žvilgsniu žvelgti į susidariusias aplinkybes, viską blaiviai apmąstyti ir įvertinti, o poto priimti reikalingus tinkamus sprendimu ..mhm..

Tėtsi .. o kas jums yra "pilnavertis gyvenimas" (?)

o pavyzdžiui kaip tokia situacija: žmogus yra padaręs šiame gyvenime daug blogo, poto žmogus labai gailėjosi ir daug už tai kentėjo. Ir dabar žmogeliuko viduje ramybė. Tai koks jis? geras, blogas..

Manau nei geras nei blogas smile.gif Normalus sakyčiau.
Sutinku kad geriau šaltas protas nei karšta širdis drinks_cheers.gif
Aš tikrai nežinau kaip gerai ir kaip reikia daryti,mes visi skirtingi,kam tinka vienas variantas kitam jis atrodo absurdiškas rolleyes.gif Aš tik filosofuoju ir ieškau atsakymo į savo klausimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Tėtsi

gera žinot kad pas žmogų atsiranda tokie subtilūs klausimai.. gera žinot kad žmogus ieško atsakymų.. 4u.gif
ir aš.. taippat.. vis ieškau..

kadangi temelė apie sapnus, tai .. pastebėjau tokį ryšį tarp nusiteikimo, emocinės, dvasinės būsenos prieš einant miegoti ir sapnų motyvų
Atsakyti
SALDŽIŲ SAPNŲ sleep.gif sleep.gif happy.gif bye1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tėtsi: 29 liepos 2010 - 23:31
Būti įsimylėjusiai sapne,ar tai reiškia,kad man trūksta to jausmo? Ar kažko panašaus? Jau ne pirmą kart sapne taip jaučiuos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobretti: 30 liepos 2010 - 14:16
QUOTE(Cobretti @ 2010 07 30, 15:15)
Būti įsimylėjusiai sapne,ar tai reiškia,kad man trūksta to jausmo? Ar kažko panašaus? Jau ne pirmą kart sapne taip jaučiuos rolleyes.gif

O jus Cobretti ką realiame gyvenime jaučiat,ar truksta jums meilės ir mylinčio žmogaus šalia? g.gif Gali būti kad sapnuojat jausmus kurie jums neduoda ramybės realiame gyvenime smile.gif
Atsakyti
Siandien sapnavau,kad esu kazkokiame nepazistamame bute, kuriame lyg ir turetume su seima isikurti. Sapne esu susitaikes su zmona (realiai susipyke), matau, kad uosviai ir dar kazkoks vienas man nepazistamas vyrukas tame bute daro remonta. Ka tai galetu reiksti? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Pumpotaukšlis @ 2010 08 02, 09:54)
Siandien sapnavau,kad esu kazkokiame nepazistamame bute, kuriame lyg ir turetume su seima isikurti. Sapne esu susitaikes su zmona (realiai susipyke), matau, kad uosviai  ir dar kazkoks vienas man nepazistamas vyrukas tame bute daro remonta. Ka tai galetu reiksti? Aciu.

Labas rytas 4u.gif Oho jau ir kita vyra sapnuojat blink.gif Nusiraminkit,gal jus fantazuojat realiame gyvenime galvojat kad žmona kitą suras g.gif
Atsakyti