QUOTE(ziwex @ 2010 07 29, 18:54)
Laba diena,
Gal kas galetu paaiškinti, ką reiškia sapnuoti bendrubutį. Sapnuoju bendrabutį, kuriame gyvenau dar studijų laikais ir labai dažnai?
ziwex aš retkarčiai sapnuoju butą kur gyvenom su tėvais iki persikraustimo į kitą rajoną,tenai ir daržely lankiau ir mokykla. Man irgi įdomu ką tai reškia,gal mūsų pasmonėje užsifiksavo labai reikšmingi įvykiai ir jie vyko pas jus bendrabuty o mano vaikystės prisiminimai susieti su pirmą gyvenimo vietą kurį sapnuoju.
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 07 29, 18:23)
Mieli zmones.. issifruokit mano sapna jei galit.. nes jau senai tokio keisto nesapnavau.. ka reiskia sapnuot sliekus?

esme tame, kad as sapnavau, kad traukiu sliekus is burnos, ju daug, jie gyvi, ziaukcioju del to, kad jie besirangydami man kutena gerkle ir tuo paciu del to, kad slykstu, nes jie mano burnoj.. net db bloga kai atsimenu.. traukiu traukiu.. o jie tokie ilgi

dieve.. kazkoks kosmaras.. skaiciau reiksmes, tai ju yra visokiu.. pelningas darbas, arba kad kazkas rengia spastus.. bet butent idomu ka reiskia, jei as juos traukiu ir gerkles

veee
Labukas amber123
O tave pavyzdžiui atsibudus nepykina? Aš rimtai,irgi sapnavau šlykštus sapnus,kad ir valgau sugedusi žalia mėsą ,paskui vemiu nuo maisto. Ryte atsikėlus mane tikrai pykina,keista ar ne?

Skaičiau kad kartais tokie sapnai reiškia, kad turim problemu su sveikatą,pavyzdžiui aš sergu gastritu,dažnai skrandis skauda. O sliekus net nežinau,gal irgi kažkas panašau kaip ir man?
Dabar kas skaito ir rašo pagalvos kad aš sapnuoju labai daug ,tikrai sapnuoju kas nakty,būna sapnas kartojasi visą savaitę,paskui petrauka kitą sapną sapnuoju ,bet sapnuoju pagal tam tikra siūžėta.
Papildyta:
QUOTE(aukso^gysla @ 2010 07 29, 19:00)
Pumpotaukšlis
ištvermės jums ir
ramybės
aukso^gysla ištvermės žinoma vyrui prireik,bet ramybes manau jis ir mes sulauksim tik po

Toks gyvenimas, jeigu ramiai gyvensim nieko neturėsim,o va sielos ramybės žinoma labai noriu bet jeigu siela ramiai gyvens mūsų kūne ar galėsim gyventi pilnaverte gyvenimą?
Parašiau ir pati sau prieštarauju,jeigu siela rami gali reikšti,kad esi geras žmogus nieko blogo nepadares,o jeigu atvirkščiai tada koks esi žmogus?