Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

QUOTE(Stiuardese @ 2010 08 09, 09:55)
notworthy.gif Kaip tik savaitgalį buvom pakliuvę visa šeima į patį viesulo centrą, mes palapinėj, dukra mašinoj. Neliko nei vieno sveiko medžio aplink, bet nugriuvę jie visi per metrą-du nuo ten, kur žmonės miegojo, bet meldžiausi............nes daugiau nieko nebuvo kas daryt  unsure.gif

užtai ir prisapnavot visokių blogybių prieš tai 4u.gif svarbu,kad viskas gerai baigėsi thumbup.gif audra tikrai baisi buvo!

o kas liečia sapnuoti dantis,tai prieš 8,5 metų,sapnavau,kad nulūžta dantis,tiksliau pusė dančio,be kraujo,be skausmo.Bet aš to dančio neišmetu,o nešuosi tą nulūžūsį danties gabalėlį pas stomotologą,ir jis man priklijuoja jį ir sako: žinok,kad ir priklijuotas ir atrodo sveikas,bet iš jo jau nieko nebus. Ir po to jis vėl nulūžta,ir vėl lekiu pas tą patį daktarą,o jis sako,kad nėr reikalo jau klijuot,jau nieko nepadarysi. Ir ištikrųjų,po mėnesio,mano mama iškrito iš 3aukšto,ir labai susižeidė smegenis,3 mėn išbuvo komoj,pradžioj labai gilioj,jai buvo atlikta ne viena galvos operacija,po to buvo atgavusi sąmonę kelias valandas,vėliau atkrito į vegetuojančią komą,o po kurio laiko mirė. Nors daktarai ją visaip bandė "suklijuot"...ir prieš mirtį pasakė,kad jau nieko nebus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobretti: 09 rugpjūčio 2010 - 13:58
As sianakt sapnavau save nescia. Pagal sapnininka tai reiskia barnius su vyru (ar pan.) o pagal horoskopa:"Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai pranašiški, jei tai buvo realus, ryškus vaizdas, konkretus, gyvenimiškas įvykis – tai pildysis tiesiogiai". Tai dabar net idomu pasidare ax.gif
Atsakyti
Nebetikiu sapnais. Man jie kaip kokios metamorfozes. Anskciau tikejau, labai tikejau. Kartais sapnuoju sapnus itin ryskius ir aiskius, kai kuriuos atsimenu ir dabar praejus daug metu. Vienu metu sapnuodavau mirusi savo drauga, su kuriuo kalbedavausi. Jis man gal 2 kartus buvo patares vesti viena man mylima zmogu. Vedziau. Ne del sapnu, o is meiles. Buvau uztikrinta musu meile. O i ka visa tai pavirto... verysad.gif Labai gaila, bet daugiau nebetikiu nei ryskiais, nei miglotais sapnais. Pradejau abejoti viskuo.
Atsakyti
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 08 13, 18:07)
Nebetikiu sapnais. Man jie kaip kokios metamorfozes. Anskciau tikejau, labai tikejau. Kartais sapnuoju sapnus itin ryskius ir aiskius, kai kuriuos atsimenu ir dabar praejus daug metu. Vienu metu sapnuodavau mirusi savo drauga, su kuriuo kalbedavausi. Jis man gal 2 kartus buvo patares vesti viena man mylima zmogu. Vedziau. Ne del sapnu, o is meiles. Buvau uztikrinta musu meile. O i ka visa tai pavirto... verysad.gif  Labai gaila, bet daugiau nebetikiu nei ryskiais, nei miglotais sapnais. Pradejau abejoti viskuo.

Kai moteris veda vyrą, argi gali būti gerai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 08 13, 19:47)
As sianakt sapnavau save nescia. Pagal sapnininka tai reiskia barnius su vyru (ar pan.) o pagal horoskopa:"Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai pranašiški, jei tai buvo realus, ryškus vaizdas, konkretus, gyvenimiškas įvykis – tai pildysis tiesiogiai". Tai dabar net idomu pasidare  ax.gif

O man atrodo,kad nėštumas gali simbolizuoti ir kažko laukiamo,norimo gavimą,svajonių išsipildymą smile.gif
Atsakyti
Labai keista sapna sapnavau...Žodžiu vyko tarsi kažkokia šventė.Visi buvome name su dideleis langais ir staiga visi sužiuro pro juos aš irgi. O gi ten pasirode kažkoks vyras juodai apsirenges su balta rože. Tada aš nusisukau ir vis galvojau ,kad tik ne pas mane,kad tik ne pas mane... Po to visi pradėjo į mane žiūrėt ir sakyt ,kad mes susižadėja su juo,o aš jiems aiškinau ,kad mes net nepažystami. Išbėgau iš to namo ir sustojau ant gatvės ir iš kažkur mano draugė pasirodė aš jai vėl ta pati aiškint pradėjau, kad aš to vyro nepažystu ir tikrai netekėsiu. Tada BAM per galva ir atsijungiau blink.gif. Paskiau mačiau kažkoki veida bet taip ir nėjo jo įžiurėt unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rumute: 15 rugpjūčio 2010 - 12:27
sianakt sapnavau maza suniuka.. kad radau ji gatvej ir i furgona idejau, kur daug kitokiu suniuku buvo, bet paskui pasivijau furgona, susiradau, paemiau i glebi ir parsinesiau namo..
keistas sapnas g.gif
Atsakyti
Gal padėsit ir man su sapnais, nes šiąnakt sapnavau du košmarus, labai ryškius unsure.gif
1. Sapnuoju, kad aš, mano mama ir vaikutis labai mažulytis, berods (mano, bet nė vienas iš mano realiam gyvenime turimų) važiuojam į kaimą pas močiutę. Aš vairuoju, mama sėdi šalia auto kėdutės gale. Ir vairuoti man labai lengva, kad net knygą vietomis paskaitau (šiaip esu išsilaikiusi teises prieš 2 mėnesius ir realiai vairuoju dar ne ypač lengvai, nebijau, bet kažkaip vistiek nesijaučiu kaip žuvis vandeny gatvėj), o mašina mamos. Atvažiuojam į kaimą, jau yra tamsus vakaras, abi laimingos vaikštom, mama neša mano vaikutį ir staiga užsiplieskia mašinos lempos. Mama pradeda šaukti, kad paliktų ratus ramybėje, tada kažkokio vyriškio siluetas peršoka mašinos priekį ir artėja prie mūsų, šviesa plieskia man į akis , todėl ne kaži ką matau. Jis artėja prie manęs toks, kokie aš įsivaizduoju turėtų būti žudikai-maniakai be emocijų, labai stiprus ir norintis padaryti kažką labai blogo, pastumia mane ir griebia mano mamą su vaikučiu. O aš jam spiriu iš visų jėgų, dar dar kartą, jis atsisuka ir jaučiu tokį bjaurų šalčio jausmą, lyg viskas būtų baigta.
Po tokio sapno atsibudau labai išsigandus, net miegančio vyro glėbys negelbėjo, bet užmigau ir vėl.
2. Antro sapno atsimenu tik nuotrupas. Sapnuoju mokyklos laikus, kurie visai neseniai buvo, kad mano klasiokė, turi neįgalumo pažymėjimą (realiai ji sveika kaip ridikas, vis susitinkam sporto klube), bet negalios nesimato. Jos mama turi 3 vaikus (iš tikrųjų 2), ir mano klasiokė, kuriai mano sapne kokie 14 metų (realiai 23) paliekama prižiūrėti sesės, kuriai kokie 9 metai. Klasiokei nusisukus tą mergaitę pagrobia ir išprievartavę numeta ralio trasoje. O aš kaip filmą žiūrėčiau. Tą mergaitė guli trasoje, žiema baltas sniegas, iš nosies bėga kraujas, kelnės kruvinos, bet gyva. Atlekia autobusas (tas seno modelio IKARUS) su keliais žmonėmis ir ją pervažiuoja. Viskas aptaškoma krauju, autobusas suka į šoną ir įlūžta lede. Įguloje esantis senukas ramiausiai nuskęsta, jis tiesiog nesigelbėja laukia, kol paskęs, kiti 3 vyrukai išplaukia į krantą ir verkia. Po to sapnuoju, kad visi laikraščiai rašo apie mano klasiokę ir jos šeimą. Kad buvo negalima palikti neįgaliam vaikui prižiūrėti savo vaiko... po kelių mėnesių vėl mano klasiokės foto laikraštyje, parašyta, kad po nelaimių ateina laimė ir ji laukiasi vaikučio, man beskaitant tas laikraštis "pasensta" ir aš perskaičius sakau draugei, kad va niekas negalėjo numanyti, kad to vaikučio nebus - mergina persileido. Ir mes su mama važiuojam mašina, aš vairuoju ir reikia važiuoti į labai aukštą kalną, o visur eglės į žemę įsmukę.
Tada sapnuoju, kad įsimyliu vaikiną, kurio akyse nesu mačiusi realiam gyvenime, ir kuris sapne vairavo tą autobusą. Mudu vis susimirksim ir susitikinėjam skaitykloje. Tik kai aš ištaikau progą pas jį išsprukti, skaitykloje pilna žmonių ir ateina mano vyras, dar yra vienas mano draugas. Sėdim mes taip: aš, mano draugas ir tas vaikinas vienoj stalo pusėj, vyras kitoj, skaitykloje yra daugiau žmonių ir labai daug knygų. Mano draugas sako, mano vyrui, kad taip žiūrėdamas akis į mane pražiūrės ir nereikia taip nesveikai įsimylėjus būti ir mane apkabina, kad atseit mano vyras nuleistų garą, ne jo vieno aš esu. O aš pajuokaudama sakau, kad tuoj tas pats kaip mano vyrui nutiks tam mano draugui jeigu čia glaustysis, o jis sako, kad tam vaikinukui (pas kurį aš ten ir sliūkinau) manęs tikrai neduos, nes jis į visokias aferas įsivelia. Tada mane vyras iš nugaros apkabina taip savininkiškai, o aš žiūriu tam vaikinui į akis. Ir prabudau taip.
Atsakyti
Labas sapnu aiskintojos.Vis sapnuoju mokykla,klasiokus,kad susitinkam,bendraujam..Dabar ruosiames savaitgali i pajuri,tai sapnavau,kad tam paciam name gyvena dalis klasioku ir grupioku:-)
Atsakyti
QUOTE(aramelle @ 2010 08 18, 17:03)
Labas sapnu aiskintojos.Vis sapnuoju mokykla,klasiokus,kad susitinkam,bendraujam..Dabar ruosiames savaitgali i pajuri,tai sapnavau,kad tam paciam name gyvena dalis klasioku ir grupioku:-)

Manau, normalu sapnuoti žmones, su kuriais bendravai 11-12 metų...Jau daugiau nei 20 m. esu baigus mokyklą, bet vis tebesapnuoju buvusius klasiokus ir neteikiu tam jokios reikšmės...
Atsakyti
Aš šeštadienio naktį sapnavau žvaigždes. Tiksliau, kad didelis gražus ir spindintis jų kuokštas nukrito dangumi. Mačiau ir gėrėjausi tuo. Ką tai galėtų reiktši?
Atsakyti
Gal kas žino ir galėtų paaiškinti, ką reiškia sapnuoti kiaušinio trynį? Niekur nerandu paaiškinimo g.gif
Atsakyti