QUOTE(Egluotė @ 2010 08 07, 12:49)
Šiąnakt sapnavau, kas su MB radom pilną tinklą didžiulių žuvų, bet tos žuvys tokios didelės, kad niekaip sapnas iš galvos neina

. Be to, nei aš, nei jis nesam aistringi žvejai, kad net žuvys sapnuotųsi... Gal kas paaiškint galėtų?
O ką tau pačiai reiškia vanduo ? Jį mėgsti, gal bijai? Daug kas priklauso nuo to... Daug žuvų -kažko perteklius,gal minčių,darbų ar pan ?
Papildyta:
QUOTE(girene @ 2010 08 05, 15:55)
labiai idomiai susapnavau savo angela sarga-toki maziuka zila senuciuka,jis nulipo nuo peties ir nuejo i trobele miske.pries dvi dienas susilauziau 2kojos pirstus.suprasciau,kad sapnas butu pries trauma,bet cia po jos.negaliu paaiskint jo.vis is galvos nelenda man tas senuciukas.beje toki dalyka sapnavau,bent prisimenu pirma kart
O juk sakoma,kad pasikartojantys sapnai patys svarbiausi...aš manyčiau tas sapnas galėtų būti tiesioginis...aplankyk tėvus,senelius,tetas dėdes...na artimus žmones,kuriems gali trūkti draugijos,kurie tavęs pasiilgsta... aš suprasčiau šitaip. Gal turi giminę ar draugus kurie gyvena prie miško,kaime,gamtoje ?
Papildyta:
QUOTE(aramelle @ 2010 08 03, 18:46)
Laba diena.Gal galetumete paaiskinti mano sapna-sapnuoju,kad nusikirpau kirpykloj plaukus iki peciu(nors esu gan ilgais plaukais ir realiai net nezadu to daryt).Sukuosena tokia buvo neiprasta,plaukai lygus,blizgantys(mano linke garbanotis).aciu uz atsakymus
Permainos gyvenime...Nukritusi našta nuo pečių ?
Papildyta:
QUOTE(Stiuardese @ 2010 08 04, 09:23)
Dievulėliau brangus, šiąnakt neturėjau kada miegot

košmarai kažkokie sapnavosi
Pirmiausia tai dukra vakarėjant gryžo, tai supratau, kad prostitucija užsiima, jau kaip lupau

diržu, net prisimynus prie žemės

Sapnuoju, kad atimiau telefoną, kompą, pasodinau į kambarį ir palikau tik knygas skaityt, dar vis sprendžiau kaip tuos langus užsandarint ar grotom, ar kokiom fanierom užkalt
Pabudau... nespėjau akių užmerkt ir vėl

susapnavau, kad nukrito pusė danties. Tik dantis baltas, gražutis, ir nukrito ne pats dantis, bet lyg gabalas plombos, kažkas panašaus į dureles ir ten liko strypeliai kažkokie minkšto plastiko. Pasirodo jis taip naujoviškai suremontuotas buvo, net sunku nupasakot. Tai vat, susirinkau tą nukritusią dalį (labai labai švaru ir gražu ten viskas) ir išėjau stomatologo ieškot. Labai greit išsisprendė šitas klausimas, nes kažkokis daktaras sutiko mane priimti, tai ir likau laukti
Bet viskas tuo nesibaigė dar

Sapnuoju lieptelį ant ežero kranto, einu maudytis, pasidedu rankšluostį, bet kai parplaukiu atgal, žiūriu lieptas apsemtas visas, rankšluostis po vandeniu, apsižvalgau aplink nei žemės, nei rantų

Vanduo švarus, panikos jokios, sapno tęsinio logiško nėr, nes kažkodėl įšokau į traukinį, durys už manęs trinkt, atsidusau, kad spėjau
Paskui sutikau kažkokią draugę ar pažystamą, matau spuogą su ketera ant kojos, tai ji man patarė iš ten ištraukt, kaip čia papasakot

atrodo kaip virvė kur sporto salėse lipt, bet sudėtis lyg riebalinė, tik traukiu tik traukiu iš to spuogo viršaus ir pagalvoju, na va, pagaliau sukūsiu

Tik, kad kojos oda tokia lyg nudeginta raudona pasidarė
Pabudau ir nusprendžiau daugiau nebeit miegot. Kaip manot išprotėjau ar laukt vėl bėdų (nesenai per porą savaičių palaidojau visus senelius vieną po kito, apturėjom avariją su sunkiom pasekmėm)? Atsibudus jaučiausi labiau susierzinusi nei išsigandusi ar išsekusi. Kaip paaiškinti tokius sapnus? Nuoširdžiausias dėkui už komentarus
Nuo senų senovės kritę dantys reikšdavo mirtį.Jei dantis krenta su krauju - giminė ,jei be kraujo -pažįstamas žmogus.
Tie visi sapnai gali būti susiję...manau saugokit dukrą nuo ežerų,gamtos ir kelionių...aš tai aiškinčiau kaip galimą grėsmę jūsų dukros draugams ir tuo pačiu jai...žinoma nežinau nei kokio amžiaus jūsų dukra,bet gal tai kažkaip galima pritaikyti. Daug ką išsiaiškinti turite Jūs pati,nes sapnas tai Jūsų gyvenimo atspindys,pagalvokite kas vyksta,kokie pavojai gali grėsti ir mėginkite apsisaugoti nuo to. Pavojai juk gali būti ir finansiniai,ir emociniai,ir fiziniai ir t.t.