O jeigu sapnuoji vorus - bet sapnas nera nei nemalonus, nei gasdinantis?

jau buvo viskas apsiramine su sapnais, bet sianakt prisisapnavo toks keistas, kad negaliu pabegti nuo tos nuotaikos. jei trumpai, tai, atvaziavom su draugais i miska pakempingauti. ir isejom apsidairyti aplink. vienas pazistamas iosgirdo keista garsa, nuejo i krumus paziuret ir dingo. mes kiti, toli miske priejom pelkes ir isgirdom kitu keistu baugiu garsu. sakau, begam is cia, bus kazkas negero. ir tokia baugi tustuma aplink. tada begu labai greitai per miska, o jis tamsus ir laikas nuo laiko tokie sviesenes zonos, kaip butu kambariai, bet suvokiu, kad dar ne cia man skirta vieta. kazkas vejasi mane is paskos, bet neturiu laiko paziuret. atbegu prie masinos, o ten mano seimyna ramiai sedi ir neskuba, sako - bunam cia. suvokiu, kad jie kitokie ir man baugu. atsiranda daug zmoniu, kurie kitokie. ir suvokiu, kad jie vampyrai. tada keliauju per miestus, o ta vampyry vilkstine eina pam is paskos ir kitus zmones i vampyrus vercia. ir mano mama, ir kiti artimieji yra vampyrai ir man aiskina, kad as pati nesuprantu, kaip cia viskas gerai ir nereikia man priesintis. iki galo isvengiu saves pavertimo vampyru.
mergytes, kas cia vyskta: ar as plaukiu pries srove, kai visiem gerai, ar kazko nesuprantu? vis diena kamuoja tas keistas begimo ir stengimosi isvengti jausmas. labai sukrete, kad net mano mama pasidave. beje, paskui pamaciau, kad tas krumuose dinges draugas tupejo ten toks apgfrauztas ir skleide toliau garsus, kad kazka priviliotu. na is serijos: drakonas mire, tegyvuoja drakonas..
mergytes, kas cia vyskta: ar as plaukiu pries srove, kai visiem gerai, ar kazko nesuprantu? vis diena kamuoja tas keistas begimo ir stengimosi isvengti jausmas. labai sukrete, kad net mano mama pasidave. beje, paskui pamaciau, kad tas krumuose dinges draugas tupejo ten toks apgfrauztas ir skleide toliau garsus, kad kazka priviliotu. na is serijos: drakonas mire, tegyvuoja drakonas..
Aš šiandien sapnavau tokį keistą sapną. Aš ir dvi mano pusseserės turėjome gimdyti. Abi pagimdė, o aš ne, nes baigėsi sapnas. Dar tuo metu, kai turėjau gimdyti buvau namuose, kalbėjau su savo šunimi ir nebuvo jokio pilvo. Ar čia kažkoks nereikšmingas sapnas, ar vistik jis turi kažkokią prasmę?

Sveikos,
gal zino kas nors ka reiskia siksnosparnius sapnuoti? Lyg ir miske veiksmas vyko, buvom su giminaite, siksnosparniai buvo du, neiprastai dideli, labai jau neissigandom ir jie kazkur pradingo...isejom is miskelio
Jie nebuvo pagrindinis sapno akcentas. Esme, kad su giminaite kazkur keliavom ir tai buvo tik keliones dalis, pesciom miskeliu o toliau as jau vairavau
gal zino kas nors ka reiskia siksnosparnius sapnuoti? Lyg ir miske veiksmas vyko, buvom su giminaite, siksnosparniai buvo du, neiprastai dideli, labai jau neissigandom ir jie kazkur pradingo...isejom is miskelio

Reiškia gyvenimo permainas tam asmeniui kuris mirė

QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 10, 09:16)
Ką reiškia sapnuoti mirštantį vieną iš tėvų?
Esu sapnavusi ne karta ir mirstanti ir karste gulinti ir kad pati labai verkiu, taip, kad atsibudus net gerkle skauda. Taciau po tokiu sapnu nepastebejau kad kazkas blogo butu atsitike nei paciai nei tevams. Taip kad matyt nieko baisuas nereiskia

QUOTE(Shania @ 2010 09 10, 13:14)
Esu sapnavusi ne karta ir mirstanti ir karste gulinti ir kad pati labai verkiu, taip, kad atsibudus net gerkle skauda. Taciau po tokiu sapnu nepastebejau kad kazkas blogo butu atsitike nei paciai nei tevams. Taip kad matyt nieko baisuas nereiskia 

Aš tame sapne irgi baisiausiai verkiau. Išvis ten toks tikroviškas jis buvo, ta visa situacija, žmonės, įvykiai, viskas taip, kaip yra dabar iš tikro.
Labukas
Gal kas gali paaiškinti kodėl paskutinį laiką sapnuoju savo buvusijį vaikiną,su juo išsiskyriau prieš 13 metų kai buvau jauna mergina, jis būvo mano pirmoji meilę ,norėjom susituokti bet labai skaudžiai išsikyrėm,bet tikrai nesigailiu kad ištekėjau už kitą vyrą. Šiandien pvz. susapnavau jį labai liūdna ,mes kalbėjom su juo bet veido gerai nemačiau tik jaučiau kad tai JIS,o paskui liečiau juo galva ir labai švelniai glostau juo plaukus... Iki šiol viduje kažkoks jaudulis dėl tokio mano sapno,gal jam kas atsitiko,ar šiaip jis iki šiol mane prisimena...Nežinau,bet aš apie jį mažai galvoju,nors kaip sakoma pirmoji meilė nerūdija

Laba diena, merginos! Norėjau paprašyti apgalbos. Sapnavau, kad mane vejasi būrys rudųjų vištų, ir stengiasi mane sukapoti, tačiau aš bėgu, o jos netgi kerta man. Ką tai galėtų reikšti?

vel pradejo kartotis sapnai :
as senajame (kur anksciau gyvenom) bute , su kazkokia a la dizainere matuojuosi nauja ruba, bet nusprendziam kad man jis netinka. leidziuosi laiptine atsidarau pasto deze (eilini karta) ten pilna prigrusta laikrasciu ir laisku ( eilini karta) as iskraustau perziuriu ir ismetu . atsirandu gelezinkelio stoty (kaip visada ) ten traukinys toks dvieju aukstu a la futuristinis/revoliucinis garu debesyse paskendes. virs traukinio tiltas (visada ). as prilekiu prie traukinio bet kaip visada durys uzsidaro pries pat nosi ir traukinys nuvaziuoja. nusprendziu eit namo pesciom , nes sekancio ilgai laukt. ir einu ... per apgriuvusi senamiesti, senus baznyciu/vienuolynu? rusius, tunelius, kazkokias landynes ... ir pabundu
tai sapnuoju ne pirma kart , pasto dezute , traukinys, tiltas, rusiai visada buna. kazkaip niekad nepasemiau kas vyksta po tu sapnu .. bet gal cia niekas realiai ir neturi vykt, gal cia kazkas viduj ?
as senajame (kur anksciau gyvenom) bute , su kazkokia a la dizainere matuojuosi nauja ruba, bet nusprendziam kad man jis netinka. leidziuosi laiptine atsidarau pasto deze (eilini karta) ten pilna prigrusta laikrasciu ir laisku ( eilini karta) as iskraustau perziuriu ir ismetu . atsirandu gelezinkelio stoty (kaip visada ) ten traukinys toks dvieju aukstu a la futuristinis/revoliucinis garu debesyse paskendes. virs traukinio tiltas (visada ). as prilekiu prie traukinio bet kaip visada durys uzsidaro pries pat nosi ir traukinys nuvaziuoja. nusprendziu eit namo pesciom , nes sekancio ilgai laukt. ir einu ... per apgriuvusi senamiesti, senus baznyciu/vienuolynu? rusius, tunelius, kazkokias landynes ... ir pabundu

tai sapnuoju ne pirma kart , pasto dezute , traukinys, tiltas, rusiai visada buna. kazkaip niekad nepasemiau kas vyksta po tu sapnu .. bet gal cia niekas realiai ir neturi vykt, gal cia kazkas viduj ?