Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

QUOTE(Rumute @ 2010 08 25, 22:22)
Kaip suprast ta "vyriskąją" pusę? Ar,kad vyriska esu?Šeip iš ties tuo moterišku švelnumu nepasižymiu .Bet tas sapnas toks tamsus buvo...

Ne,tikrai nereikia taip suprasti,kad esat vyriška smile.gif
Atsakyti
sveiki.as labai jau ilga laika sapnuoju savo sokiu mokytoja.as anksciau sokau burelije ir daznai tai sapnuoju.siandien taip pat sapnavau ji ir kad jis mane moke kazkokiu zkudesiu zyngsniu.diena net neprisimenu apie sokius as sokiau labai ilgai 13metu.gal kas zyno ka reisktu?man vyras pasake jog turiu paeasyt mokytojui ir pabendraut su jo gal.vistiek ilgiuosi savo burelio ir sokiu. wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Noriu jūsų paklausti. Buvo vaikinas, kurį labai mylėjau. Jau senokai bandau jį pamiršti, bet kai tik pamirštu, jį susapnuoju. Anksčiau sapnuodavau, kad prašau jo, jog neišvažiuotų, kituose sapnuose, akd mes kartu ir man labai gera. Šiąnakt sapnavau, kad jis atvyko pas mane su savo žmona ir vaiku. Jis man sakė, kad jei nebūtų vaiko, jis grįžtų pas mane. Ką galėtų reikšti šie sapnai? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos.Noriu jūsų patarimo.Sapnavau laidojimo salę.Sedėjau pirmoje eilėje.Ten buvo miręs mažas vaikas.Prie nuotraukos buvo parašyta: 1950-1952.Sėdėjau sėdėjau,ėmė darytis nuobodu,ir staiga prie manęs priėjo moteris,juodai apsirengusi,užverktomis akimis ir man pasakė:paimk,mes neturime jo kur dėti.Pamaniau,gal kokį daiktą atneša palaikyti ar šiap ką,ir pasakiau:gerai,duokite.Ir dar pridūriau:ką palaikyti?O ji parodė man..tą mirusį kūdikį.Aš atsisakiau imti kūdikį,o moteris primygtinai,vos ne verkdama,prašė manęs.Aš pradėjau verkti,slinkau per kėdes,kol moteris pasakė:paimk,antraip niekada neturėsi vaikų.Ką gi,teko paimti.Ta moteris kažin kur nuėjo.Aš pažiūrėjau į jį.Jis buvo labai gražus,baltais lyg angelo plaukais.Prisiglaudžiau jį prie žando,jis buvo labai šaltas.Tada atėjo ta moteris ir pasakė,jog atiduočiau jai kūdikį.Aš pradėjau maldauti kad ji leistų bent minutę palaikyti,bet ji tiesiog išplėšė tą vaikelį man iš rankų ir kažkur nuėjo.Aš pradėjau verkti.Ir staiga atsibudau.Pagalvė buvo visa šlapia nuo ašarų.Gal kuri žinosit,ką jis reiškia?
P.S.Mano senelio brolis gimė ir mirė tais pačiais metais,o aš net nebuvau gimus.Be to,jis buvo lygiai tokios pat išvaiždos.
Atsakyti
Bandau išsakyti savo nuomonę- nepriimk tiesiogiai. Pagal knyginius paaiškinimus, čia išeina lygtai karminis atpirkimas iš tos giminės pusės, kuriai priklausė kūdikis. Prašoma prisiimti atsakomybę, nes negali patys susitvarkyti. Tu-pirma eilėje. Bet paskiau susireguliuja "reikalus" tarpusavyje (čia jau iš angelologijos) ir atima problemą. Ašaros-džiaugsmas. Kūdikis-naujas reikalas. 4u.gif .
Atsakyti
Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giny @ 2010 08 29, 21:00)
Sveikos.Noriu jūsų patarimo.Sapnavau laidojimo salę.Sedėjau pirmoje eilėje.Ten buvo miręs mažas vaikas.Prie nuotraukos buvo parašyta: 1950-1952.Sėdėjau sėdėjau,ėmė darytis nuobodu,ir staiga prie manęs priėjo moteris,juodai apsirengusi,užverktomis akimis ir man pasakė:paimk,mes neturime jo kur dėti.Pamaniau,gal kokį daiktą atneša palaikyti ar šiap ką,ir pasakiau:gerai,duokite.Ir dar pridūriau:ką palaikyti?O ji parodė man..tą mirusį kūdikį.Aš atsisakiau imti kūdikį,o moteris primygtinai,vos ne verkdama,prašė manęs.Aš pradėjau verkti,slinkau per kėdes,kol moteris pasakė:paimk,antraip niekada neturėsi vaikų.Ką gi,teko paimti.Ta moteris kažin kur nuėjo.Aš pažiūrėjau į jį.Jis buvo labai gražus,baltais lyg angelo plaukais.Prisiglaudžiau jį prie žando,jis buvo labai šaltas.Tada atėjo ta moteris ir pasakė,jog atiduočiau jai kūdikį.Aš pradėjau maldauti kad ji leistų bent minutę palaikyti,bet ji tiesiog išplėšė tą vaikelį man iš rankų ir kažkur nuėjo.Aš pradėjau verkti.Ir staiga atsibudau.Pagalvė buvo visa šlapia nuo ašarų.Gal kuri žinosit,ką jis reiškia?
P.S.Mano senelio brolis gimė ir mirė tais pačiais metais,o aš net nebuvau gimus.Be to,jis buvo lygiai tokios pat išvaiždos.

Na, cia tai bent sapnelis ax.gif
Atsakyti
sveikos, labai daznai pradejau sapnuoti kad prie mano namu krenta ir suduzta skrentantis lektuvas, zodziu ivyksta katastrofa ir as visada matau kaip jis krenta, kaip uzsidega, aplinkui metosi nuolauzos, kartais buna suzeistu zmoniu. tie sapnai gana bauginantys. gal kas zinote ka tai galetu reiksti ir kodel as juos pradejau tokius vienodus daznai sapnuoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bitter-sweet @ 2010 09 01, 01:07)
sveikos, labai daznai pradejau sapnuoti kad prie mano namu krenta ir suduzta skrentantis lektuvas, zodziu ivyksta katastrofa ir as visada matau kaip jis krenta, kaip uzsidega, aplinkui metosi nuolauzos, kartais buna suzeistu zmoniu. tie sapnai gana bauginantys. gal kas zinote ka tai galetu reiksti ir kodel as juos pradejau tokius vienodus daznai sapnuoti unsure.gif

Tokie sapnai gali reikšti, kad jaučiate didelį nerimą, bejėgiškumą, nuogąstaujate dėl to, kas gali blogo nutikti. Gal pastaruoju metu susidūrėte su dideliu stresu arba manote, kad laukia kokia nors stresinė situacija? O gal sapnas kalba apie ligos ar mirties baimę? Gal kažko taip stipriai baiminatės realiame gyvenime, kad tai, ko bijote, Jums atrodo katastrofiška, nepakeliama, sunkiai suvokiama? Kadangi lėktuvas dūžta prie namų - ar tai nekalba apie baimę netekti namų arba baimę, nerimą, kad kažkas blogo atsitiks namiškiams? O gal jau kažkas negero vyksta su namais/namiškiais ir dūžtantis lėktuvas tiesiog simboliškai išreiškia tai, ką jaučiate, ir tai, kas vyksta?
Atsakyti
ziurinejau nete antakiu reiksmes,jau tokios pievos doh.gif

buvo sapne labai platus,,juodi,veslus. biggrin.gif

iskart aciu uz info
Atsakyti
aciu uz paaiskinima, tik tame ir keistumas, kad siuo metu nejauciu jokio nerimo ar kazkokio streso, nes viskas lyg ir tvarkoj gyvenime rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bitter-sweet @ 2010 09 01, 16:52)
aciu uz paaiskinima, tik tame ir keistumas, kad siuo metu nejauciu jokio nerimo ar kazkokio streso, nes viskas lyg ir tvarkoj gyvenime rolleyes.gif

Kadangi aš laikausi tokios teorinės pozicijos, kad tokie ryškūs sapnai šiaip sau nekyla, tai būčiau linkusi manyti, kad yra dalykų Jūsų pasąmonėje, kurių Jūs dar nesuvokiate ir kurie kažkodėl būtent dabar duoda apie save žinoti. Bandyčiau aiškintis, po kokių minčių, dienos įvykių ar situacijų tokie sapnai sapnuojami g.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2010 09 01, 11:23)
ziurinejau nete antakiu reiksmes,jau tokios pievos doh.gif

buvo sapne labai platus,,juodi,veslus. biggrin.gif

iskart aciu uz info

Manoji pirmoji mintis - sapnas apie pirmykštį grubų vyriškumą, nes vešlūs antakiai dažniausiai būdingi vyrams, kurie turi daug testosterono smile.gif

Bet čia gali būti visaip - vešlūs antakiai, nes saugo regėjimą, akis; vešlūs antakiai, nes neturiu laiko kada rūpintis savo išvaizda; vešlūs antakiai, nes siejasi su kažkokiu konkrečiu žmogumi ir t.t.
Atsakyti