Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

QUOTE(NinaAtina @ 2010 10 13, 00:05)
Kiek as zinau ir mano mociute sakius, tai jei kraujuoja tai tada mirtis... o siaip as kai sapnuoju kad iskrito dantis tai nieko baisaus nenutinka, bet jei kraujuoja tai tada tikrai mirtis, bent jau man taip yra buve.

Patikslinsiu...sakoma kai dantis krenta ir yra kraujo - reiškia mirs kažkas iš kraujo giminės,o jei dantis krenta be kraujo - gali mirti arba atsitikti nelaimė (nelaimė - ne būtinai avarija ar pan,o ir finansinė krizė,skyrybos ar pan.) artimam draugui ar pan.
Atsakyti
vakar mire giminaitis unsure.gif
Atsakyti
Įdomu ką reiškia sapnuoti vandenį? Labai dažnai sapnuoju vandenį. Neseniai sapnavau, kad žmonės eina ir lyg kokie kokiam konvejery griūna po kelis į valtis ir plaukia. Aš su keliais kitais žmonėmis ir gi esu valtyje, už mano nugaros vaikinukas niekaip negali ištraukti irklų, kad irkluoti. Matau, kad kiti plaukia, o mūsų valtis jau pilna vandens. Galvoju sapne, kažkokia keista valtis, nesaugi, lyg popierinė.
Va šiąnakt ir sapnavau lyg ežerą, lyg jūrą, bet vanduo jau buvo nešvarus, o tas rodos nėra gerai g.gif Gal kas žinote, plačiau prasmę?
Atsakyti
QUOTE(Pievugele999 @ 2010 10 14, 10:12)
Įdomu ką reiškia sapnuoti vandenį? Labai dažnai sapnuoju vandenį. Neseniai sapnavau, kad žmonės eina ir lyg kokie kokiam konvejery griūna po kelis į valtis ir plaukia. Aš su keliais kitais žmonėmis ir gi esu valtyje, už mano nugaros vaikinukas niekaip negali ištraukti irklų, kad irkluoti. Matau, kad kiti plaukia, o mūsų valtis jau pilna vandens. Galvoju sapne, kažkokia keista valtis, nesaugi, lyg popierinė.
Va šiąnakt ir sapnavau lyg ežerą, lyg jūrą, bet vanduo jau buvo nešvarus, o tas rodos nėra gerai  g.gif  Gal kas žinote, plačiau prasmę?

Keista valtis, nesaugi, lyg popierinė- ar nesijauti pati nesaugiai šiuo metu?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 10 14, 13:51)
Keista valtis, nesaugi, lyg popierinė- ar nesijauti pati nesaugiai šiuo metu?

Taip iš tikrųju jaučiuosi nesaugi unsure.gif
Atsakyti
Gal kas galite paaiškinti, ką reiškia sapnuoti persileidimą? Sapnas buvo klaikus -aš net neįtariau, kad buvau nėščia, ir staiga įvyko persileidimas. Aš stoviu prie negyvo kūdikio (embriono) ir verkiu. Tada ateina draugė, ir sako, kad reikia tą vaikutį palaidoti, o aš atsakau, kad negaliu to padaryti, ir išmetu lavonėlį į šiukšliadėžę blink.gif
vaikų neturiu, nelaukiu ir kol kas neplanuoju.

Ir kitas sapnas, gan kvailas, bet sapne patyriau didelį, sakyčiau neadekvatų stresą -sapnavau, kad su draugėmis nutarėme eiti į klubą, ir reikia greitai persirengti, nes laiko nedaug, bet mano visi drabužiai tarpusavyje nedera, ką besirengčiau, niekas netinka, ir stoviu prie krūvos drabužių, kurie atskirai gražūs visi, bet nėra ką apsirengti. Mane visi skubina, ir aš suprantu, kad nebespėsiu ir negalėsiu niekur eiti, arba turėsiu eiti apsirengus kaip papuolė ir jaustis nepatogiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kusachius: 15 spalio 2010 - 20:54
QUOTE(kusachius @ 2010 10 15, 20:50)
1.Gal kas galite paaiškinti, ką reiškia sapnuoti persileidimą? Sapnas buvo klaikus -aš net neįtariau, kad buvau nėščia, ir staiga įvyko persileidimas. Aš stoviu prie negyvo kūdikio (embriono) ir verkiu. Tada ateina draugė, ir sako, kad reikia tą vaikutį palaidoti, o aš atsakau, kad negaliu to padaryti, ir išmetu lavonėlį į šiukšliadėžę  blink.gif
vaikų neturiu, nelaukiu ir kol kas neplanuoju.

2.Ir kitas sapnas, gan kvailas, bet sapne patyriau didelį, sakyčiau neadekvatų stresą -sapnavau, kad su draugėmis nutarėme eiti į klubą, ir reikia greitai persirengti, nes laiko nedaug, bet mano visi drabužiai tarpusavyje nedera, ką besirengčiau, niekas netinka, ir stoviu prie krūvos drabužių, kurie atskirai gražūs visi, bet nėra ką apsirengti. Mane visi skubina, ir aš suprantu, kad nebespėsiu ir negalėsiu niekur eiti, arba turėsiu eiti apsirengus kaip papuolė ir jaustis nepatogiai.

Jei tai būtų mano sapnai:
1. Pagalvočiau, kokią savo nesubrandintą idėją išmečiau į šiukšlių dėžę.
2. Pagalvočiau, ar nesijaučiu šiuo metu nejaukiai pati savyje, aplinkoje, kurioje gyvenu ar dirbu. Gal viskas kaip ir yra, bet ne taip, kaip man norėtųsi.
Atsakyti
Šiąnakt mane į žandą bučiavo vyriškis wub.gif nepažįstamas.. galvojau kad sutirpsiu blush2.gif taip norėjau kad į lūpas, bet kažkodėl į žandą nustaikė doh.gif
Papildyta:
QUOTE(NinaAtina @ 2010 10 12, 23:05)
Kiek as zinau ir mano mociute sakius, tai jei kraujuoja tai tada mirtis... o siaip as kai sapnuoju kad iskrito dantis tai nieko baisaus nenutinka, bet jei kraujuoja tai tada tikrai mirtis, bent jau man taip yra buve.

mano brolis neseniai sapnavo kad išspjovė kraują ir pilną burną dantų, bet pasižiūrėjęs į veidrodį pamatė kad jie visi vietoj. Netrukus aš papuoliau į avariją tai kaip nors gali būt susiję?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 10 15, 23:10)
Jei tai būtų mano sapnai:
1. Pagalvočiau, kokią savo nesubrandintą idėją išmečiau į šiukšlių dėžę.
2. Pagalvočiau, ar nesijaučiu šiuo metu nejaukiai pati savyje, aplinkoje, kurioje gyvenu ar dirbu. Gal viskas kaip ir yra, bet ne taip, kaip man norėtųsi.

labai ačiū už atsakymą, ko gero taip ir yra. Reikia dabar tik pagalvoti, kaip išspręsti tą situaciją.
Atsakyti

As sianak sapnavau irgi keista sapna, net prabudau issigandus. Sapnuoju kad man skauda pilva ir as guliu, tiesiog ne namie kazkokioj viesoj vietoj ir ant manes atsigula bomzas blink.gif visos toks murzinas ir smirdantis, as pradedu rekti, bet negirdziu savo balso, negaliu jo nuversti, mano MB mama irgi bando ji nutempti nuo manes ir rekia, saukia pagalbos bet jos balso irgi nesigirdi, paskui kazkaip atsistoju, bet nuo jo man lyg visa nugara griauztu, anyta per nugara lyg atsega man uztrauktuka, kad numesciau tuos rubus...
Nu zodziu kosmaras kazkoks, bet ka tas bomzas reiskia? ir kodel nesgirdi balsu?
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2010 10 16, 14:16)
As sianak sapnavau irgi keista sapna, net prabudau issigandus. Sapnuoju kad man skauda pilva ir as guliu, tiesiog ne namie kazkokioj viesoj vietoj ir ant manes atsigula bomzas  blink.gif  visos toks murzinas ir smirdantis, as pradedu rekti, bet negirdziu savo balso, negaliu jo nuversti, mano MB mama irgi bando ji nutempti nuo manes ir rekia, saukia pagalbos bet jos balso irgi nesigirdi, paskui kazkaip atsistoju, bet nuo jo man lyg visa nugara griauztu, anyta per nugara lyg atsega man uztrauktuka, kad numesciau tuos rubus...
Nu zodziu kosmaras kazkoks, bet ka tas bomzas reiskia? ir kodel nesgirdi balsu?

Ar neturi šiuo matu kažkokių rimtų problemų? Kažko, kas tave slegia?
Atsakyti
Mano vakarykštis šedevras: du lavonai, kuriuos reiks palaidoti: kairėj- vyriškas, dešinėj- moteriškas. Tarp jų ekranas akių aukšyje, kuriame totalus blogis. Man reikia jį suvaldyti, kodas- žodis 'myliu'. Nepavyksta kažkaip. Be to, einu į ligoninę pas daktarą mirties liudijimo moteriškam kūnui, daktaro nėra doh.gif Išeitų, lavonai nepalaidoti liko g.gif
Kam kokios mintys kyla? g.gif
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be rėmų: 16 spalio 2010 - 15:10