Sveikos visos

mane neramina vienas sapnas..

zodziu yra taip, mano vyras priziuri sena savo dedes zmona, jei ka tai ji negyvena su mumis bet netoli musu, ir zodziu vakar vyras papasakojo man, kad ta senute kaskur pries menesi ar kada tiksliai nezinau, sapnavo toki sapna ir liepe mano vyrui saugotis kad kokia nelaime musu neistiktu...gazdina vos ne

..sapnas: kad mano vyro tevas ir brolis isejo is musu namu ir stovejo prie musu namo, lyg kasko lauke, beje abu jie mire pries 15 metu,kai parejau gyventi pas vyro jie dar tebebuvo, numire tik po 6 metu, vyro mama anksciau mirus buvo...tai tiek, iki siol tebegyvenam mano vyro tevu pastatytame name,negaliu sakyt kad viskas puiku buna pasikivircyjam su vyru bet visgi jau 21metus isgyvenau

tai va...gal cia biski ne i tema jau varau vos ne seimos istorija pasakot pradedu

bet...is tiesu nerimauju, ka tas sapnas galetu reiksti?

ar nieko blogo?

jei atvirai sapnais nelabai tikiu

bet kaskoks nerimas yra..ypac dukra musu pergyvena, viska jema i galva ir siaip ja tokie siaubakai baugina, bijo kad nebutu kokiu nelaimiu, vienturte, kaip tik gime tais metais kai tie vyro brolis ir tevas mire

dukrai net baugiau negu man

bet vistiek noriu nuraminti ir ja ir save

.. o vyras man sako, aj nereikia taip susireiksminti,davatku liezuviais,jos per daug pamaldzios, dievai, laidotuves, visokie kalnu giedojimai ir nelaimes...

vienu zodziu... baisumas

atleiskit kad issipleciau...taigi, ka gi galetu reiksti tie mirusieji??

kiek zinau mirusius sapnuoti nera blogai, bet cia jie kasko lauke?

aciu uz betkoki atsakyma