Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

QUOTE(be rėmų @ 2010 10 16, 16:08)
Mano vakarykštis šedevras: du lavonai, kuriuos reiks palaidoti: kairėj- vyriškas, dešinėj- moteriškas. Tarp jų ekranas akių aukšyje, kuriame totalus blogis. Man reikia jį suvaldyti, kodas- žodis 'myliu'. Nepavyksta kažkaip. Be to, einu į ligoninę pas daktarą mirties liudijimo moteriškam kūnui, daktaro nėra doh.gif Išeitų, lavonai nepalaidoti liko g.gif
Kam kokios mintys kyla? g.gif
biggrin.gif

o vaikeli kaip iš kokio filmo scenarijus blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocetė: 16 spalio 2010 - 15:31
QUOTE(be rėmų @ 2010 10 16, 15:08)
Mano vakarykštis šedevras: du lavonai, kuriuos reiks palaidoti: kairėj- vyriškas, dešinėj- moteriškas. Tarp jų ekranas akių aukšyje, kuriame totalus blogis. Man reikia jį suvaldyti, kodas- žodis 'myliu'. Nepavyksta kažkaip. Be to, einu į ligoninę pas daktarą mirties liudijimo moteriškam kūnui, daktaro nėra doh.gif Išeitų, lavonai nepalaidoti liko g.gif
Kam kokios mintys kyla? g.gif
biggrin.gif

Neparašei, kokia savijauta buvo sapnuojant ir pabudus.
Mano akimis žiūrint, labai geras sapnas, rodantis tavo viduje vykstančias transformacijas ir dar abiem lygiais- ir vyrišku, ir moterišku. O lavonų laidoti ir nereikia- tegul patys pasilaidoja (juokauju).

Aš tai šiąnakt grybus pjausčiau kartu su Žilvinu Šilgaliu ir draugiškai plepėjom (tuoj eisiu žiūrėti "Šok su manimi"). hihihi.gif
Atsakyti
ka reiskia sapnuoti kai laukiesi? nestuke.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zaiccik: 16 spalio 2010 - 19:44
QUOTE(Zaiccik @ 2010 10 16, 19:39)
ka reiskia sapnuoti kai laukiesi? nestuke.gif  unsure.gif

Nepatingėk paskaityti temą- ne kartą apie tai rašyta.
Atsakyti
labas vakaras,
Šiandien susapnavau tooookį sapną, kuris mane labai sukrėtė . Sapno metu jaučiausi kažkaip normaliai, bet visas jaudulys kilo tik prabudus. Pirmiausiai apie šios nakties miegą. Prabudau apie 4val. be jokios priežasties. Tiesiog ėmė ir atsimerkė akys. Prasivarčiau ilgokai, ir vėl užmigau ir susapnavau tai:
sapnuoju kažkokį erdvų namą pilną susirinkusį žmonių, pradedu suprasti, kad dėl manęs - kažkokia proga. Atpažystu žmones, kuriuos esu sutikusi savo gyvenime. Prieinu sveikinuosi kalbamės. Sutinku labai labai seniai pažinotus žmones, kuriuos esu net pamiršusi. Girdžiu kaip kitame kambaryje dainuoja moterys, pažvelgiu pro duris - matau savo drauges - kaip koks antsamblis stovi šypsosi ir dainuoja, rankom ploja...Giminės stovi, žiūri. man jausmas, kodėl aš su jomis nesu, aš tik stebiu..bandau suvokti kas vyksta. Prie manęs prieina tėvas, mes apsikabiname ir aš pradedu jį raminti ir pradedu suprasti, kad aš dalyvauju savo pačios laidotuvėse. Bet nematau nei juodų rūbų, nei gėlių, nei karsto. tik suprantu, kad aš su jais atsisveikinu....Turiu atsisveikinti su artimaisiais. jaučiu, kad aš lyg dvasia, kuri viską stebi iš šalies, mane mato tik artimieji. Prieinu prie savo vaikų, jų turiu 2 -mergaitę ir berniuką, bet šiuo metu matau jų daugiau- kokius 5 vaikus:du sūnaus amžiaus vaikus, ir 3 didesnius. Visus vienu metu apglėbiu ir sakau, kad myliu...Apsikabinu su mama, suprantu, kad kolkas, kol tiek žmonių - ji dar laikosi, stengiasi būti stipri...Ir aš ją taip pat guodžiu, sakau, kad viskas bus gerai, kad ją labai myliu. Ir pradeda mane užimti toks jausmas, kad kaip aš galiu juos visus palikti, kai aš jiems taip reikalinga..Ir prabundu su tooookiu jausmu, kad iškart apsipilu ašarom..Keista, bet šitam sapne vyro nemačiau ir neatsisveikinau...

Ir dabar galvoju, kas čia su manim vyksta? Ką reiškia susapnuoti save savo laidotuvėse? Kodėl atsisveikinu? Ar čia mano viena dalis miršta, kažkas atgimsta? Ar čia koks perspėjimas? Šiap sanuoju daug. bet kai sapnuoju ką nors reikšmingo, po ko bus kažkoks rezonansas gyvenime, būna panaši būsena, kaip ir šiandien, sapnuojant šį sapną...Gal padėsite susivokti?

Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif mane neramina vienas sapnas.. unsure.gif zodziu yra taip, mano vyras priziuri sena savo dedes zmona, jei ka tai ji negyvena su mumis bet netoli musu, ir zodziu vakar vyras papasakojo man, kad ta senute kaskur pries menesi ar kada tiksliai nezinau, sapnavo toki sapna ir liepe mano vyrui saugotis kad kokia nelaime musu neistiktu...gazdina vos ne blink.gif ..sapnas: kad mano vyro tevas ir brolis isejo is musu namu ir stovejo prie musu namo, lyg kasko lauke, beje abu jie mire pries 15 metu,kai parejau gyventi pas vyro jie dar tebebuvo, numire tik po 6 metu, vyro mama anksciau mirus buvo...tai tiek, iki siol tebegyvenam mano vyro tevu pastatytame name,negaliu sakyt kad viskas puiku buna pasikivircyjam su vyru bet visgi jau 21metus isgyvenau unsure.gif tai va...gal cia biski ne i tema jau varau vos ne seimos istorija pasakot pradedu lotuliukas.gif bet...is tiesu nerimauju, ka tas sapnas galetu reiksti? 4u.gif ar nieko blogo? blush2.gif jei atvirai sapnais nelabai tikiu unsure.gif bet kaskoks nerimas yra..ypac dukra musu pergyvena, viska jema i galva ir siaip ja tokie siaubakai baugina, bijo kad nebutu kokiu nelaimiu, vienturte, kaip tik gime tais metais kai tie vyro brolis ir tevas mire unsure.gif dukrai net baugiau negu man blush2.gif bet vistiek noriu nuraminti ir ja ir save doh.gif .. o vyras man sako, aj nereikia taip susireiksminti,davatku liezuviais,jos per daug pamaldzios, dievai, laidotuves, visokie kalnu giedojimai ir nelaimes... lotuliukas.gif blink.gif vienu zodziu... baisumas blink.gif atleiskit kad issipleciau...taigi, ka gi galetu reiksti tie mirusieji?? unsure.gif kiek zinau mirusius sapnuoti nera blogai, bet cia jie kasko lauke? mastau.gif aciu uz betkoki atsakyma 4u.gif unsure.gif
Atsakyti
rutak iš ties labai įdomus ir keistas sapnas g.gif Negaliu kol kas tavo sapną paaiškinti,bet nemanau kad sapnuojant savo pačios laiduotuves tau kas nors atsitiks,gal šiaip pastaruoju metu mažai bendrauji su tėvais,vaikais g.gif Va ir tavo smegenes duoda tau signalą kad reikia pagalvoti kad visi mes esame mirtingi ir reikia branginti žmones ir savo gyvenimą smile.gif O kad vyra nesapnuoji gal jis tau ne toks brangus kaip vaikai ir tėvai...Šiaip pamastimai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tėtsi: 16 spalio 2010 - 21:58
QUOTE(grazinutte @ 2010 10 16, 22:49)
Sveikos visos 4u.gif  mane neramina vienas sapnas.. unsure.gif  

grazinutte mano patarimas,būtinai per Velinės nuvažiuokit į vyro tėvų ir brolio kapines,bet ne šiaip sau kad reikia o žinoma su žvakute ir galit mintise pasikalbėti su jais. Žinau, kad sapnuoti mirusius tikrai nėra blogai,jie tiesiog norėjo priminti apie save,kad jie gyveno ,gal irgi nespėjo pasikalbėti su jumis,gali būti kad gailėsi kad kartais nelabai gerai su jumis elgesi...
O teta senas žmogus ir be abejo ji galvoja pati apie mirtį,supranta kad ji išeina į kitą pasaulį,ji ir negali kitaip traktuoti savo sapną negu gasdinti kad kas jums atsitiks...Juk sapnavo ji,o ne jus ir ne jusu vyras mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tėtsi: 16 spalio 2010 - 22:34
jau trys kartai kaip sapnuoju,kad mirštu blink.gif taip ramiai,be siaubo ir streso konstatuoju ,kad miriau.tai į griovį į kritau ir belipant užkrito sniego ir uždusau,dar pagalvojau,kad numirus labai nuobodu būt robotu.po kelių savaičių sapnuoju,kad po didžiulo vikšrinio ntraktoriaus ratu papuoliau kartu su kūdikiu anr rankų doh.gif tuo metu galvoju-aš tai aš,betgi vaikas mirs.o trečią kartą-prabudau ir galvoju,,va vęl sapnavau ,kad numiriau.net neatsimenu kas ir kaip.
ne juokais išsigandau unsure.gif negi čia perspėjimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2010 10 16, 23:09)
jau trys kartai kaip sapnuoju,kad mirštu blink.gif taip ramiai,be siaubo ir streso konstatuoju ,kad miriau.tai į griovį į kritau ir belipant užkrito sniego ir uždusau,dar pagalvojau,kad numirus labai nuobodu būt robotu.po kelių savaičių sapnuoju,kad po didžiulo vikšrinio ntraktoriaus ratu papuoliau kartu su kūdikiu anr rankų doh.gif tuo metu galvoju-aš tai aš,betgi vaikas mirs.o trečią kartą-prabudau ir galvoju,,va vęl sapnavau ,kad numiriau.net neatsimenu kas ir kaip.
ne  juokais išsigandau unsure.gif negi čia perspėjimas g.gif

Čia perspėjimas, kad ilgai gyvensi smile.gif
Atsakyti
norėčiau dar nors desėtką metelių smile.gif
ačiū,Vaižgante 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tėtsi @ 2010 10 17, 00:32)
grazinutte mano patarimas,būtinai per Velinės nuvažiuokit į vyro tėvų ir brolio kapines,bet ne šiaip sau kad reikia o žinoma su žvakute ir galit mintise pasikalbėti su jais. Žinau, kad sapnuoti mirusius tikrai nėra blogai,jie  tiesiog norėjo priminti apie save,kad jie gyveno ,gal irgi nespėjo pasikalbėti su jumis,gali būti kad gailėsi kad kartais nelabai gerai su jumis elgesi...
O teta senas žmogus ir be abejo ji galvoja pati apie mirtį,supranta kad ji išeina į kitą pasaulį,ji ir negali kitaip traktuoti savo sapną negu gasdinti kad kas jums atsitiks...Juk sapnavo ji,o ne jus ir ne jusu vyras mirksiukas.gif

aciu labai 4u.gif, kasmet per velines lankom unsure.gif ir pilnai sutinku, tikriausiai norejo priminti apie save, kad kadaise gyveno 4u.gif blush2.gif
Atsakyti