Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

Merginos, o ka reiskia pagauti didziule zuvi... Sapnuoju, kad sedziu sau su meskere, bandau traukt ir jauciu, kad uzkibo kazkas labai stambaus. Traukiu traukiu, o ten didziule grazi zuvis, na kokio pusmetrio didumo.... bigsmile.gif Uzmetu vel, laukiu, ir stai - dar viena, tokia pati didele ir grazi zuvis.... thumbup.gif
sapnininkai kazkaip labai ivairiai apibudina... o ir siaip, as zvejot realiam gyvenime nelinkusi, tad ir mastau, ka tai galetu reiksti ...? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uogytele @ 2010 02 18, 08:59)
Merginos, o ka reiskia pagauti didziule zuvi... Sapnuoju, kad sedziu sau su meskere, bandau traukt ir jauciu, kad uzkibo kazkas labai stambaus. Traukiu traukiu, o ten didziule grazi zuvis, na kokio pusmetrio didumo....  bigsmile.gif  Uzmetu vel, laukiu, ir stai - dar viena, tokia pati didele ir grazi zuvis....  thumbup.gif
sapnininkai kazkaip labai ivairiai apibudina... o ir siaip, as zvejot realiam gyvenime nelinkusi, tad ir mastau, ka tai galetu reiksti ...?  ax.gif

Trumpai ir aiskiai, nesipleciant - nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 02 18, 09:02)
Trumpai ir aiskiai, nesipleciant -  nestuke.gif  4u.gif

hmm... g.gif sapnininkuose to neraso, bet esu girdejusi ir sia versija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikulis @ 2010 02 17, 23:15)
na, tokiu atveju, viena is versiju gali buti:
piktas, urzgiantis, puolantis suo gali reiksti vidini konflikta, kazkokias blogas savybes, kurios akivaizdziai bando imti virsu. kita vertus, galima isdavyste, nepatikimo zmogaus atakos reiksme.

butu smagu gauti atsiliepima i musu speliones 

Kad yra vidinis konfliktas - tai faktas smile.gif Kartais net juokauju, sakydama, kad einu pasitarti su kitu savo AS biggrin.gif bet nemanau, kad konfliktas toks ziaurus, kokia buvo ta kova ax.gif

Pastaruoju metu is tikruju daug susimastau apie ta piktaja aki smile.gif Man viena diena sove i galva (paprastai man tokie staiga pasistojusios isvados yra pacios teisingiausios), tiaciau ar tai tiesa ar ne, nezinau..

Papildyta:
QUOTE(Skaiiistė @ 2010 02 17, 22:49)
Na matai,tavo šunys gali simbolizuoti tavo šeimą,o kiti 2 šunys pašalinius,kurie GAL nori jums pakenkti...aš taip interpretuoju.  ir pritariu zuikuliui,kad viska reikia analizuoti,daug kas priklauso nuo tavo paties gyvenimo,juk sapnas siunčia signalus būtent tau per tuos potyrius,kuriuos esi patyrusi... 
O tas kenkimas dabar galvoju....juk yra žmonių kurie turi `blogą akį` ar kaip ten sakoma,tai gal tokių yra aplinkoj netyčia...

del sito interpretavimo tai net supurte... ax.gif Bet esu toks zmogus, stengiuosi priesu neturet, bet yra pavyduoliu, kartais bendraudama su zmogumi, oda jauciu kad pavydi... doh.gif
Atsakyti
Kita sapno interpretacija pateike: mano suniui gali kazkas atsitikti doh.gif Visai baisu.
Atsakyti
QUOTE(Orma @ 2010 02 19, 19:01)
Kita sapno interpretacija pateike: mano suniui gali kazkas atsitikti  doh.gif  Visai baisu.

na su "gali atsitikti" neskubeciau. paprastai sapnai mus informuoja apie tai, kas vyksta, arba kas jau ivyko, tik dar smegenu nesusisteminta ir nesudeliota i stalciukus (pvz. patirtas stresas, bet su juo dar nesusigyventa, todel sapnas mus kosmaro pavidalu palengva adaptuoja).
sapnas idomus, su daug galimu sprendimu, todel verta palaukti, kad paskui galima butu is perspektyvos paziuret, kuri versija buvo arciausia tiesos.
Atsakyti
Sapnuoju aš vieną tokį sapną apie mokyklą karts nuo karto. Jo turinys visada daug maž vienodas. Tik neįsivaizduoju, nuo kurios pusės pradėt analizuot ir interpretuot. Ir ar jūs taip pat panašius sapnuojate?

Sapnas:
Ateinu aš į pamoką mokykloje (dažniausiai tai būna matematikos arba vokiečių k.). Ateinu visada paskutinė į klasę ir pavėlavusi. Vyksta kontrolinis. pamačiusi užduotis suvokiu, jog nelankiau to dalyko visą semestrą/metus ir nesusigaudau, kas vyksta. Kartais sapne bandau susiveikti vadovėlį ir "permest" paslapčia teoriją. Visada apima baimė, jog šitiek praleidus pamokų, mokytoja neprileis prie egzamino/"neišves trimestro" ir aš negalėsiu baigti mokyklos.

Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2010 02 20, 20:19)
Sapnas:
Ateinu aš į pamoką mokykloje (dažniausiai tai būna matematikos arba vokiečių k.). Ateinu visada paskutinė į klasę ir pavėlavusi. Vyksta kontrolinis. pamačiusi užduotis suvokiu, jog nelankiau to dalyko visą semestrą/metus ir nesusigaudau, kas vyksta. Kartais sapne bandau susiveikti vadovėlį ir "permest" paslapčia teoriją. Visada apima baimė, jog šitiek praleidus pamokų, mokytoja neprileis prie egzamino/"neišves trimestro" ir aš negalėsiu baigti mokyklos.

Aš to nesapnuoju, bet praktiškai prisimenu tokią būseną iš mokyklos laikų blink.gif doh.gif

Bet jei sapnuočiau, pirmiausia, bandyčiau aiškintis, ką slepia mano sapno elgesys ir ką jis bendro gali turėti su šiandiena.

Vėluoju, vadinasi, kažko vengiu, kažkame nenoriu dalyvauti, gal atidėlioju nemalonius dalykus. Vėlavimas (ypač chroniškas ir ypač į svarbius renginius) gali simbolizuoti pasyvią agresiją, t.y. nesąmoningai priešinuosi tam, kas man nepatinka ir tuo pačiu verčiu kitus jaustis nepatogiai dėl savo elgesio (netiesioginė agresija).

Paskutinė - atrodo, kad visi kiti viską daro laiku ir taip, kaip reikia. O aš va, paskutinė. Išskirtinė, nestandartas, bet ar visada jaučiuosi dėl to gerai?

Kontrolinis, kitaip, patikrinimas, įvertinimas to, ką žinau, išmanau, sugebu. Suprantu sapne, kad nesu pasirengusi būti vertinama, nes praleidau daug progų įgyti reikalingas žinias (kompetencijas, įgūdžius). Bandau cheat'inti, bandau paskutinę akimirką išmokti tai, kas galbūt padės man kitiems įrodyti, kad kažką moku. Bet savęs neapgaunu. Bijau, nerimauju, nes suprantu, kad galiu susigadinti savo gyvenimą čia ir dabar. Ir niekas nebus kaltas, tik aš.

Man šis sapnas yra apie sapnuotojos vengimą stengtis dėl svarbių gyvenimo pokyčių, arba pernelyg didelį sureikšminimą tam tikrų įvykių įtakos tolesniam gyvenimui. Įvykiai mums reikšmingi tiek, kiek jie atrodo reikšmingi. O kuo jie atrodo reikšmingesni, tuo baimės, nerimo, nesaugumo, kaltės jausmai yra stipresni.
Atsakyti
labas artitoli, sveika grizus i sapnuotoju buri drinks_cheers.gif
beje, gal gali keliais zodziais nusakyt mano sapnu serialus, jie man vis dar aktualus ax.gif . labai mesineti nebutina, bet gal bendrais bruozais. siuo metu pas mane toks aktyviai pasyvus metas, tai labai idomu, kokios zinutes sapne koduojamos. mano tie keli sapnai yra aprasyti puslapiu ar dviem anksciau, nebekartosiu cia.
beje, siandien is viso sapno idomus vienas momentas: nusipirkau zmogui lauktuviu gintarine anti, bet ji pasirode falshyva, todel norejau pakeisti ir reikejo pasirasyti ant lapo savo pavarde. tai varda dar siaip taip suraiciau, o pavardes niekaip, tai ranka neklauso, tai pribraukau, paskui ne tokia parasiau, nes uzmirsau saviske doh.gif biggrin.gif . vienu zodziu buvo vargo smile.gif .
bet man labiau idomus sapnas apie gryba ant akies ir kiti..
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2010 02 20, 19:19)
Sapnas:

As labai panasius sapnavau, kai turejau skolu unike smile.gif del ko labai save koliojau ir visaip kaip priekaistavau smile.gif kad net per sapnus pasireiske. Labai panasius sapnus sapnuodavau. Tai gal ir pas tave yra kokiu nors sunkumu del mokslu ir pan. smile.gif
Atsakyti
aš pirmą kart sapnavau, kad mirė mb unsure.gif doh.gif kaip baisu.. ir pabudus jutau šlapią pagalvę, verkiau per miegus reiškias... doh.gif
Atsakyti
Geriausiai sapnus aiskintis taro kortomis smile.gif
Atsakyti