Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

Sveikos gal galit zinosit ka tai galetu reiksti?
Beje tapati sapna sapnavo mano vyras tik siektiek kitom detalem bet esme tapati.
Vienu zodziu pagimdau as antra vaika,jis kudikis paemu atiduodu ji vyrui pasakau kad myliu tik savo pirma dukra nuo jo vaiko nenoriu to vaiko nekenciu blink.gif
Ir galiu myleti tik savo viena dukrele ir isvaziuoju...
Sapnas kazkaip nelabai gerai mane nuteike...
O dar kaip ne as veinintele tai sapnavau isvis keistoka...
Gal kuri daugiau nusimanote sapnu pasaulyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kennaa @ 2010 02 23, 11:35)
Geriausiai sapnus aiskintis taro kortomis  smile.gif

kiekvienam savo, man tai geriausia sapnus aiskintis remiantis psichologijos ir etnologijos mokslais ax.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Dazniausiai tai tik beda ir sunkumus gyvenimiskus nusapnuoju, taciau praejusia nakti sapnuose vaikstinejau neva po muzieju,po dideles erdvias patalpas ir tik nuleidziu aksi i zeme, taip ir randu vis po auksini papuosala, tai grandinele, tai pakabutis, tai ziedas.Net zmoniu susiburime pasilenkus tarp ju koju rankiojau ziedus.Beda,kad tuos papuosalus vis kazkas pasirodo buvo pametes ir ju ieskojo, tai vos ne visus rastus isdalinau atgal seimininkams, man liko tik grandinele ir ziedas..
Butu idomu sulaukti interpretaciju...

Atsakyti
Sveikos sapnuotojos,atbegau pas jus ,nes kazkaip pasiurpau nuo savo sapno ,gal jus ka paaiskinsit,tai va susapnavau,kad man ant ranku mirsta mama as ja dar stipriai priglaudziau ir pasakiau kad mes ja visi mylim,ta prasme jos vaikai ir ji kazaip nusigavo i kita kambari ir as supratau,kad ji mire.man taip baisu paliko po to sapno,ka api ji manot.
Atsakyti
Sveikos,

norėjau paklausti gal kas galit paaiškit tokį sapną. Mama mane sapnavo, kad į mane trenkė žaibas, tada ugnies stulpas pakėlė į viršų ir trenkė į žemę. blink.gif
Kažkaip atrodo nieko gera tai nežada....
Atsakyti
QUOTE(sirenita @ 2010 02 23, 13:32)
Sveikos gal galit zinosit ka tai galetu reiksti?
Beje tapati sapna sapnavo mano vyras tik siektiek kitom detalem bet esme tapati.
Vienu zodziu pagimdau as antra vaika,jis kudikis paemu atiduodu ji vyrui pasakau kad myliu tik savo pirma dukra nuo jo vaiko nenoriu to vaiko nekenciu blink.gif
Ir galiu myleti tik savo viena dukrele ir isvaziuoju...
Sapnas kazkaip nelabai gerai mane nuteike...
O dar kaip ne as veinintele tai sapnavau isvis keistoka...
Gal kuri daugiau nusimanote sapnu pasaulyje smile.gif

Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SABA: 04 kovo 2010 - 09:23
QUOTE(uogytele @ 2010 02 18, 10:59)
Merginos, o ka reiskia pagauti didziule zuvi... Sapnuoju, kad sedziu sau su meskere, bandau traukt ir jauciu, kad uzkibo kazkas labai stambaus. Traukiu traukiu, o ten didziule grazi zuvis, na kokio pusmetrio didumo....  bigsmile.gif  Uzmetu vel, laukiu, ir stai - dar viena, tokia pati didele ir grazi zuvis....  thumbup.gif
sapnininkai kazkaip labai ivairiai apibudina... o ir siaip, as zvejot realiam gyvenime nelinkusi, tad ir mastau, ka tai galetu reiksti ...?  ax.gif

QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 02 18, 11:02)
Trumpai ir aiskiai, nesipleciant -  nestuke.gif  4u.gif

O kaip toki sapna issifruoti, jei zuvi gaude MB? smile.gif
Atsakyti
Aš prieš pora savaičių sapnavau, kad netekau visų savo dantų,ir sapnuoju, kaip išimu tiesiog žandikaulį tuščią iš savęs o dantų nėra bigsmile.gif klaikus sapnas, bet tas įspūdis toks keistas, žandikaulis be dantų biggrin.gif ir kažkoks sausas, sudžiuvęs :hmbet ryškiausiai matėsi tai, kad ten kur turėtų būt dantys, tik tuščios skylės unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mc Lovin: 04 kovo 2010 - 22:57
Tarkit zuodi bigsmile.gif jai nori kad sapnas issepildetu reike apie ji papasakot ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linciaika @ 2010 03 01, 12:00)
Sveikos,

norėjau paklausti gal kas galit paaiškit tokį sapną. Mama mane sapnavo, kad į mane trenkė žaibas, tada ugnies stulpas pakėlė į viršų ir trenkė į žemę. blink.gif
Kažkaip atrodo nieko gera tai nežada....

oho blink.gif čia gi beveik biblinis siužetas
Atsakyti