Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Sveikos mergyte, skatineju ir kyla klausimas:
O kodel po lapar. jus taip skubate i darbus? Na as bent jau taip issivaizduoju, kad galesiu gauti nedarbinguma? Ar cia tik mano fantazija? blink.gif O kaip yra istikruju? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikai4 @ 2010 01 15, 17:01)
Sveikos mergyte, skatineju ir kyla klausimas:
O kodel po lapar. jus taip skubate i darbus? Na as bent jau taip issivaizduoju, kad galesiu gauti nedarbinguma? Ar cia tik mano fantazija? blink.gif O kaip yra istikruju? unsure.gif

Po lapar galima gauti nedarbinguma nuo 2-4 savaiciu. Priklauso nuo tavo savijautos ir gydytojo. O siaip manau dabar visos skuba i darba del to, kad ziauriai neapsimoka tas nedarbingumo lapelis doh.gif
Atsakyti
Man laparaskopija atlikta sausio 13d... Diagnoze endo cista 35*40mm. and desines kiausides isoperuota. Kiauside issaugota. Kaire kiauside ideali. Zidinuku nerasta. 7 men bandem pastoti, bet niekaip nesiseka... Kiausintakiai pratekami. Operavausi pas Alisauska.Labai noriu susilaukti vaikelio... ir labai tikiuosi, kad pavyks po operacijos. Vaistu neisrase ir liepe bandyt pastoti.
Atsakyti
QUOTE(Anemona @ 2010 01 16, 13:49)
Man laparaskopija atlikta sausio 13d... Diagnoze endo cista 35*40mm. and desines kiausides isoperuota. Kiauside issaugota. Kaire kiauside ideali. Zidinuku nerasta. 7 men bandem pastoti, bet niekaip nesiseka... Kiausintakiai pratekami. Operavausi pas Alisauska.Labai noriu susilaukti vaikelio... ir labai tikiuosi, kad pavyks po operacijos. Vaistu neisrase ir liepe bandyt pastoti.

tai liux, man panasiai kaip tau buvo..po lapar pastojau prejus 2savaitm wub.gif ir jau supuoju dideli vyra ant ranku wub.gif
Atsakyti
Na, saunuole... smile.gif Labai tikiuosi, kad ir man pasiseks. Taciau gydytojas patare 2i savaites ytiniu sanykiu neturet ir patare bandyt pastot po 1 men. Kaip tau pavyko taip greit?
Atsakyti
QUOTE(Anemona @ 2010 01 16, 15:16)
Na, saunuole... smile.gif Labai tikiuosi, kad ir man pasiseks. Taciau gydytojas patare 2i savaites ytiniu sanykiu neturet ir patare bandyt pastot po 1 men. Kaip tau pavyko taip greit?

ilga istorija mirksiukas.gif
man padarytas IUI wub.gif iskart po lapar prasidejo menesines ir vaistuku pagalva ivykus O atliktas IUI ir va rezultatas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2010 01 16, 15:30)
ilga istorija  mirksiukas.gif 
man padarytas IUI  wub.gif  iskart po lapar prasidejo menesines ir vaistuku pagalva ivykus O atliktas IUI ir va rezultatas  wub.gif

Kol kas pas savo ginekologe nebuvau.., bet Alisauskas siulo bandyt pastot naturaliai. Reiks eit pas savo ginekologe paziuresiu ka ji pasakys.
Atsakyti
Ar myra merginu, kurios po laparaskopijos su endometriozes diagnoze pastojo naturaliai...
Atsakyti
QUOTE(Anemona @ 2010 01 16, 11:49)

Sveikute 4u.gif pas mane isoperavo berods apie 8-9cm cista endo didele gydytoja parode kaip kumstis dydzio.

QUOTE(Anemona @ 2010 01 16, 15:43)
Ar myra merginu, kurios po laparaskopijos su endometriozes diagnoze pastojo naturaliai...

Jeigu paskaitytum kazkur rasiau, mano stadija irgi didele buvo del dideles cistos, ir nedave jokiu vaistu nes lygiai taip pat kaip ir tau kita kiauside puiki. O ir gydytoja sake kad pastosi naturaliai. Operacija dare kovo pradzioje, spalio pradzioje pastojau. Manau optimizmo tikejimo ir viskas bus gerai juk daugiau bedu nera kiausintakiai geri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anemona @ 2010 01 16, 17:43)

na galima sakyti, kad ir as po lapar. pastojau naturaliai, tik teko stimuliuotis ne del to kad buvo kazkokios problemos, o del to, kad negalejo pataisyt vieno kiausintakio, jisai nepraeinamas, tai nenorejosi kazkaip praleidinet ciklu, nes su stimuliacija didesne tikimybe, kad folikulai uzaugs is abieju pusiu, o ne bandyt kas antra menesi, kai su endo laikas ne musu draugas, pirma karta pasiseke is pirmo karto, antra karta is antro, taigi galiu pasakyt lapar. padejo, nes pries tai negalejau nestuke.gif 2 metus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akilezna: 16 sausio 2010 - 19:24
Aciu, mergaites. Tikiuosi, kad man taip pat pasiseks. Pries pora metu (tada vaikelio dar neplanavom) testas rode 2i juosteles, taciau po keliu savaiciu prasidejo menesines. Dabar, kai jau vaikelio norisi prasidejo bedos. Bet as stengiuosi ziuret i tai pozityviai ir tiket, kad Dievulis mums atsius vaikeli.
Atsakyti
QUOTE(Anemona @ 2010 01 17, 13:56)
Aciu, mergaites. Tikiuosi, kad man taip pat pasiseks. Pries pora metu (tada vaikelio dar neplanavom) testas rode 2i juosteles, taciau po keliu savaiciu prasidejo menesines. Dabar, kai jau vaikelio norisi prasidejo bedos. Bet as stengiuosi ziuret i tai pozityviai ir tiket, kad Dievulis mums atsius vaikeli.

Beabejo atsius, net neabejok mirksiukas.gif
Atsakyti