Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Sveikos mergytes, ateinu is Vilnieciu namuciu, nes budanma ten tikejausi kad mm mane aplenks, juolab kad ir pozymiu atrodo buvo, bet verysad.gif raudonoji armija siandiena issirikiavo pas mane... unsure.gif liudna. Dabar jau prasausi pas jus irasoma i sarasiuka laparaskopijai, nes sausio 21 d. man ja atliks Antakalnio klinikoje. doh.gif jAU ISSISTUDIJAVAU SARASIUKA SIOJE TEMUKEJE KA TEN REIKIA TURETI IR ZADU STARTUOTI 21 NUO PAT RYTO, O VAKAROP MANAU JAU GALESIU JUMS VISKA PRANESTI blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikai4 @ 2010 01 14, 13:14)
Sveikos mergytes, ateinu is Vilnieciu namuciu, nes budanma ten tikejausi kad mm mane aplenks, juolab kad ir pozymiu atrodo buvo, bet  verysad.gif raudonoji armija siandiena issirikiavo pas mane... unsure.gif liudna. Dabar jau prasausi pas jus irasoma i sarasiuka laparaskopijai, nes sausio 21 d. man ja atliks Antakalnio klinikoje.  doh.gif jAU ISSISTUDIJAVAU SARASIUKA SIOJE TEMUKEJE KA TEN REIKIA TURETI IR ZADU STARTUOTI 21 NUO PAT RYTO, O VAKAROP MANAU JAU GALESIU JUMS VISKA PRANESTI blink.gif

Sveikute 4u.gif
Na, liudna, kad mmm atejo, bet turbut taip turejo buti...
As vakar skambinausi i Antakalnio klinikas uzsirasyti histeroskopijai, tai man sake, kad 7.30 ryte ten jau buciau smile.gif
O tau diagnostine laparoskopija darys?
Atsakyti
LABAS MERGYTE_82

jO MAN DARYS DIAGNOSTINE, O JEIGU KA PAMATYS NE TAIP GAL IR ,,PAREMONTUOS " schmoll.gif As taip suprantu kad ten pasakomas visoms vienas laikas, o po to jau jie ten ziuri, nes paprastai vienas gydytojas pere diena atlieka iki 2 proceduru, bent jau man taip aiskino ten registraturoje
Atsakyti
QUOTE(vaikai4 @ 2010 01 14, 14:32)
LABAS MERGYTE_82

jO MAN DARYS DIAGNOSTINE, O JEIGU KA PAMATYS NE TAIP GAL IR ,,PAREMONTUOS " schmoll.gif  As taip suprantu kad ten pasakomas visoms vienas laikas, o po to jau jie ten ziuri, nes paprastai vienas gydytojas pere diena atlieka iki 2 proceduru, bent jau man taip aiskino ten registraturoje

Sveikos mergaitės,
Jo visoms liepia atvykti į kliniką 7.30val., nes nuo tada prasideda registracija, reikia ten pateikti siuntimą, tyrimus, pasą, sodrą, užpildyt anketą, tada lauki kol ateis tavo eilė eit pas akušerį ginekologą, kuris dar užduoda keletą klausimų, sutikrina ar visi tyrimai yra, po to tave jau palydi į palatą, turi persirengti ir toliau lauki savo eilės smile.gif ateina operuojantis gydytojas pasikalbėt smile.gif ir kai ateina tavo eilė - eini į operacinę. Šiaip registracija gana ilgai užtruka, nes ten niekas per daug neskuba, o be to, nemažai ir moterų susirenka. Tai va, būtinai pasiimkit ką, paskaityt, nes jei ne pirmoms darys operaciją, tai reikia kažkaip tą laukimą pagreitint smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimulytė: 14 sausio 2010 - 13:28
noreciau buti pati pirmutine lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikrai tikrai
Atsakyti
Sveikos mergaites,
gal galite pasakyti, per kiek laiko atsigavote po lapar.? Antra diena esu po lapar., bet jauciuosi nekaip - issiputusi kaip varle, skauda visa kuna, nei atsikoseti, nei nusiciaudeti neina, skauda skrandi, peciu srityje ir t.t... Cia viskas nuo oro, kurio prileido i vidu opercijos metu. Nimesil'is nenuima skausmo. Gal kokius vaistukus vartojot, kad greiciau praeitu tie blogi pojuciai?
Atsakyti
QUOTE(svaja32 @ 2010 01 15, 11:36)
Sveikos mergaites,
gal galite pasakyti, per kiek laiko atsigavote po lapar.? Antra diena esu po lapar., bet jauciuosi nekaip - issiputusi kaip varle, skauda visa kuna, nei atsikoseti, nei nusiciaudeti neina, skauda skrandi, peciu srityje ir t.t... Cia viskas nuo oro, kurio prileido i vidu opercijos metu. Nimesil'is nenuima skausmo. Gal kokius vaistukus vartojot, kad greiciau praeitu tie blogi pojuciai?

Po paskutinės operacijos taip jaučiausi daugiau nei dvi savaites.Nepergyvenk, praeis ir tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2010 01 15, 11:56)
Po paskutinės operacijos taip jaučiausi daugiau nei dvi savaites.Nepergyvenk, praeis ir tau mirksiukas.gif

Aciu, bet oi kaip neguodzia tokia perspektyva...dvi savaites susirietus vaikscioti,
dar kazkaip i darba nuropoti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(svaja32 @ 2010 01 15, 12:28)
Aciu, bet oi kaip neguodzia tokia perspektyva...dvi savaites susirietus vaikscioti,
dar kazkaip i darba nuropoti. verysad.gif

Malonumas menkas-tai tikrai g.gif Bet aš tai mėnesį buvau namie,nėjau į darbą schmoll.gif Tada tau nepavydžiu blink.gif
Atsakyti

Noriu padrasinti tas mergaites,kuriu dar tik laukia laparoskopija.
Pries operacija as taip pat prisiskaicius bijojau,kad labai po jos skaudes,bet,pasirodo,kad tai ne taisykle. Man dare ir laparoskopij(buvo 2cistos),ir histeroskopija,tai paskaudejo tik 1 diena po operacijos(ir tai tik truputi,kad net nepavadinciau to skausmu),kai reikejo pajudet-atsikelt ir nueiti i tualeta.O ramybes busenoje is viso neskaudejo. O issitiesus vaiksciojau jau kita diena po operacijos. Tai kad tai tikrai labai individualu. Tai noriu jus padrasinti,kad is anksto nebijotumet to,ko gal net nebus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juroszuvedra: 15 sausio 2010 - 12:15
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 01 15, 13:12)
Noriu padrasinti tas mergaites,kuriu dar tik laukia laparoskopija.
Pries operacija as taip pat prisiskaicius bijojau,kad labai po jos skaudes,bet,pasirodo,kad tai ne taisykle. Man dare ir laparoskopij(buvo 2cistos),ir histeroskopija,tai paskaudejo tik 1 diena po operacijos(ir tai tik truputi,kad net nepavadinciau to skausmu),kai reikejo pajudet-atsikelt ir nueiti i tualeta.O ramybes busenoje is viso neskaudejo. O issitiesus vaiksciojau jau kita diena po operacijos. Tai kad tai tikrai labai individualu. Tai noriu jus padrasinti,kad is anksto nebijotumet to,ko gal net nebus smile.gif

Na, kiekvienas ir į skausmą reaguoja skirtingai mirksiukas.gif
Šiaip-tai yra vis tiek operacija ir savo atkentėti reikia,bet tai yra laikina,individualu ir tikrai iškenčiama.
Atsakyti
QUOTE(svaja32 @ 2010 01 15, 11:36)
Sveikos mergaites,

Nenusimink, normalu taip jaustis antrą dieną po laparoskopijos.Pagulėk, pamiegok, ilsėkis ir jokių darbų.Aš po poros savaičių grįžau į normalų gyvenimo ritmą.
Atsakyti