Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(cyplius @ 2010 01 13, 15:29)
Kaip ir labai aiskiai tu cia mums viska isdestei  ax.gif  aciu tau labai  4u.gif
tik dar vienas klausimukas  blush2.gif  pries lapar dare klizma, o kaip bus per hister? Nejaugi ir vel reikes sita "malonuma" kentet?  doh.gif

Apie klizmą, tai aš girdėjau, kad jas daro, mano vyro sesei laparoskopiją darė Lazdinų ligoninėj, tai ją paguldė iš vakaro ir klizmą darė ir iš vakaro, ir iš ryto... Bet man Antakalnio klinikoj, nei prieš histeroskopiją, nei prieš laparoskopiją šios procedūros nedarė ir namie iš vakaro pasidaryti niekas neliepė, tai net ir nežinau, nuo ko priklauso, daro ar nedaro šią "malonią" procedūrą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimulytė: 13 sausio 2010 - 13:35
QUOTE(Rimulytė @ 2010 01 13, 14:35)
Apie klizmą, tai aš girdėjau, kad jas daro, mano vyro sesei laparoskopiją darė Lazdinų ligoninėj, tai ją paguldė iš vakaro ir klizmą darė ir iš vakaro, ir iš ryto... Bet man Antakalnio klinikoj, nei prieš histeroskopiją, nei prieš laparoskopiją šios procedūros nedarė ir namie iš vakaro pasidaryti niekas neliepė, tai net ir nežinau, nuo ko priklauso, daro ar nedaro šią "malonią" procedūrą  g.gif

Mane operuos Santariskiu ligonineje, tai per lapar irgi dare ir vakare, ir ryte doh.gif tikiuosi per hister nedarys rolleyes.gif gal kuri kita mergaite gales atsakyt? ax.gif
o apie jokio rinkinio N1 pirkima as negirdejau, bent jau per lapar tikrai pirkt nereikejo, o ir sikart dar nieks nieko neuzsimine unsure.gif
o jei reikes oirkti, tai uz ka tada as Sodrai kas menesi tokias sumas moku g.gif nu cia tai tik LT toki brieda gali sugalvot doh.gif
Atsakyti
Su tais rinkiniais trai idomiai yra, prieš histeroskopiją niekas nieko nesakė ir aš nieko nepirkau, o šį kartą sakė, kad reikia nusipirkt Nr. 3, tai pirkau, bet buvo mopteriškių kurios nebuvo nusipirkusios ir nieko, vis vien operaciją padarė smile.gif Šiaip , tai jei nusiperki, tai duoda pasirašyti lapuką, kad tu pirkai savo iniciatyva ir kad tu suvoki, jog jei ir nepriktum, tai neatsilieptų tau suteikto gydymo kokybei ir pan. Tai jei nenusipirksi, tikrai galvos nieks tau nenuims. Ir taip visur tik mokėk ir mokėk, pas mus su MB jau visiškas bankrotas, iš paskutiniųjų stengiamės gyvent be naujų skolų doh.gif Kad vien visus skyriamus tyrimus pasidaryt, kad ir poliklinikoj daraisi, bet didžioji dalis mokamų, tai lygioj vietoj virš 70 Lt susidaro... Tai va, žiūrėk pagal savo galimybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimulytė @ 2010 01 13, 14:48)
Su tais rinkiniais trai idomiai yra, prieš histeroskopiją niekas nieko nesakė ir aš nieko nepirkau, o šį kartą sakė, kad reikia nusipirkt Nr. 3, tai pirkau, bet buvo mopteriškių kurios nebuvo nusipirkusios ir nieko, vis vien operaciją padarė  smile.gif  Šiaip , tai jei nusiperki, tai duoda pasirašyti lapuką, kad tu pirkai savo iniciatyva ir kad tu suvoki, jog jei ir nepriktum, tai neatsilieptų tau suteikto gydymo kokybei ir pan. Tai jei nenusipirksi, tikrai galvos nieks tau nenuims. Ir taip visur tik mokėk ir mokėk, pas mus su MB jau visiškas bankrotas, iš paskutiniųjų stengiamės gyvent be naujų skolų  doh.gif Kad vien visus skyriamus tyrimus pasidaryt, kad ir poliklinikoj daraisi, bet didžioji dalis mokamų, tai lygioj vietoj virš 70 Lt susidaro... Tai va, žiūrėk pagal savo galimybes  4u.gif

Na man ir pats Mecejus pasake, kad tai nera butina, bet jie papraso ir jei kazkas gali, tai nusiperka smile.gif
Jis minejo, kad apie 230 lt. kainuoja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimulytė @ 2010 01 13, 14:48)
Tai va, žiūrėk pagal savo galimybes  4u.gif

Na tada tai tikrai geriau jau nieko nepirkti, nes pravalas kiek pinigu iseina gydymui ir vaistams doh.gif kur jie desis, vistiek operuos. As manau kad sikart net i vokeli desiu dvigubai maziau nei per lapar rolleyes.gif kaip ten butu, bet jei jau krize, tai krize visiems, daktarams irgi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2010 01 13, 14:53)
As manau kad sikart net i vokeli desiu dvigubai maziau nei per lapar rolleyes.gif  kaip ten butu, bet jei jau krize, tai krize visiems, daktarams irgi  lotuliukas.gif

O kiek planuoji vokeli deti blush2.gif
Ar duosi dar priedo anesteziologui?
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2010 01 13, 14:55)
O kiek planuoji vokeli deti  blush2.gif
Ar duosi dar priedo anesteziologui?

gydytojai duosiu 100lt anesteziologui 50lt. Ir tai dar galiu persigalvot ir visai neduot jei lieps pirkti visokius ten rinkinius ir t.t., nes cia jau akivaizdus zmoniu apiplesinejimas doh.gif kuo daugiau mazina algas, tuo daugiau uz viska reikia moket doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, mergaites, kai man Antakalnio klinikoje dare hister, tai bnieko nepirkau ir niekam nei lituko nedaviau. Dabar darys ten pat laparoskopija, ta rinkinuka nusipirkau jo kaina 186.29 lt., tai ir viskas nes as manau kad save gerbiantis gydytojas is ligonio nesieks pasipelnyti ir neims jokiu dovaneliu. Bent jau apie savo gydytoja esu girdejusi tik tokia nuomone, todel nenoredama nieko pazeminti nesiruosiu siulyti jokiu vokeliu, schmoll.gif Tai mano pozicija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikai4 @ 2010 01 13, 15:09)
Sveikutes, mergaites, kai man Antakalnio klinikoje dare hister, tai bnieko nepirkau ir niekam nei lituko nedaviau. Dabar darys ten pat laparoskopija, ta rinkinuka nusipirkau jo kaina 186.29 lt., tai ir viskas nes as manau kad save gerbiantis gydytojas is ligonio nesieks pasipelnyti ir neims jokiu dovaneliu. Bent jau apie savo gydytoja esu girdejusi tik tokia nuomone, todel nenoredama nieko pazeminti nesiruosiu siulyti jokiu vokeliu,  schmoll.gif Tai mano pozicija smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2010 01 13, 10:51)
Labas rytas  smile.gif

Mane dar turbut yra pamenanciu is anksciau mergaiciu ax.gif  laparoskopija man buvo daryta pernai kovo men., o kadangi per tiek laiko nepavyko pastoti nei naturaliai, nei stimuliaciju pagalba, nei IUI pagalba, gine nutare padaryti ir histeroskopija. Folikulai pas mane uzauga, naturaliai 1, su stimuliacijom iki 3, ovuliuoja, bet va gleivine niekaip neuzauga iki reikiamo dydzio, vat todel manau ir nepavyksta pastoti, nors aisku dar ir progesteronas labai mazas, bet geriu Duph.... Tai dabar nutare histeroskopijos pagalba pasiziureti ar nera gimdoje saaugu g.gif
Tai mane irgi domina, ar reikia nusidepiliuoti viska pilnai? Kiek laiko uztrunka pati procedura? Dariusios ir lapar ir hister gal galetu pasakyti po korios proceduros geresne savijauta, nes po lapar tai gera savaite kaip sudauzyta jauciausi doh.gif  Ir kada galima iseiti i darba, nes biuletenio siais laikais tai ziauriai nesinori imti.....

Sveikute 4u.gif apie tave vis pagalvoju paskutiniu metu kazkaip pradingai.... 4u.gif smagu kad nestovi vietoj o judi i prieki....tikiuos ir as kad suras tavo beda ir galesi pajusti visus nestumo malonumus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2010 01 13, 15:36)
Sveikute 4u.gif apie tave vis pagalvoju paskutiniu metu kazkaip pradingai.... 4u.gif smagu kad nestovi vietoj o judi i prieki....tikiuos ir as kad suras tavo beda ir galesi pajusti visus nestumo malonumus 4u.gif  4u.gif

Nepradingus, tiesiog kartais norisi atsiriboti nuo visko blush2.gif o pasiduoti negaliu, privalau isbandyti viska, kas tik yra imanoma, tam kad sulaukciau rezultato nestuke.gif ir tikrai zinau, kad as jo sulauksiu mirksiukas.gif
Kaip jus augate? gal jau zinai ka pilvelyje nesioji? bigsmile.gif nors turbut dar ankstoka matyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cyplius: 13 sausio 2010 - 14:39
QUOTE(cyplius @ 2010 01 13, 14:39)
Nepradingus, tiesiog kartais norisi atsiriboti nuo visko blush2.gif  o pasiduoti negaliu, privalau isbandyti viska, kas tik yra imanoma, tam kad sulaukciau rezultato  nestuke.gif  ir tikrai zinau, kad as jo sulauksiu  mirksiukas.gif
Kaip jus augate? gal jau zinai ka pilvelyje nesioji?  bigsmile.gif nors turbut dar ankstoka matyti  blush2.gif

jauciuosi gerai....dabar labai...nezinau kai buvau pas savo daktariuka 12-13sav jis kazkodel vyriska zenkliuka nupiese bet nesake nieko apie lyti blush2.gif o ir pati kazkodel jauciu kad bus bernas smile.gif o siaip galvoju kad tik sveikas mazius butu
Atsakyti