Pries metus vartojau kontraceptikus, (tik nepamenu kokius), tai toki negera ispudi man paliko...
vyrui taip pat!
krutine pabrinkusi buvo, bet uztat labai skaudejo...po gimdymo galvojau gal pagerti Diane35, kad oda susitvarkytu, bet kazkaip nesiryzau, o ir vyras labai priestaravo...neleido trutintis...
Visai netikėtai šią temą pamačiau
man irgi padidėjo krūtinė - dabar tokią pilna ir graži, neskausminga, žodžiu, viskas puiku. Tik aš nelabai žinojau, kad taip gali atsitikti nuo kontraceptikų, jau biskiuką išsigandus pradėjau įtart, kad gal laukiuosi (man krūtinės padidėjimas buvo pirmasis nėštumo požymis)
Geriu aš taipogi Yarina ir esu patenkinta. Nors čia pasiskaičius apie tuos krūtinės didėjimus, nejučia vis tiek peršasi mintis: ar tas visas grožis neatsilieps kaip nors blogai sveikatai ateityje?
Geriu aš taipogi Yarina ir esu patenkinta. Nors čia pasiskaičius apie tuos krūtinės didėjimus, nejučia vis tiek peršasi mintis: ar tas visas grožis neatsilieps kaip nors blogai sveikatai ateityje?
Nu baikit juokus, a irgi geriau Diane35, dabar geriu Femina, bet deja nė čiut nepadidėjo, O galėtų be problemų kokiais dviem padidėti
, nereikėtų žiemą - vasarą su superstorom vaikščioti
. O tai kam yra, tam ir didėja, o kam ne tai ir ne
. Tada didžiulė neteisybė sakyčiau.
Man taip pat niekur nieko napadidėjo, na gal milimetrą
kiek skaitau it girdžiu tai padidėja toms kurių ir taip nemažas biustas. ir jos tuom nepatenkintos. Jei man padidėtų 1.5 dydžio, tikrai nesupykčiau, bet skamba kaip iš šiuolaikinės fantastikos literatūros.
Kankinausi ir as su siuo reiskiniu
, galima sakyti del to ir nutraukiau KT vartojima
, nes nebegalejau istverti
, krutine ne tai , kad didele buvo, o labai skausminga, o dar is C i D isaugo, kai mano ugis nera aukstas, vienu zodziu siaubas. Tiesa, per nestuma irgi vaiksciojau kaip pamela , bet paskiau didelis pilvas kompensavo
. O vat po gimdymo ir maitinimo is D dydzio pasidare B
Buvo mintis smestelejus Kt vel pradet gert, bet matau , kad nepades, ech nuliudinot.......
QUOTE(Marzde @ 2006 06 14, 00:52)
Man taip pat niekur nieko napadidėjo, na gal milimetrą
kiek skaitau it girdžiu tai padidėja toms kurių ir taip nemažas biustas. ir jos tuom nepatenkintos. Jei man padidėtų 1.5 dydžio, tikrai nesupykčiau, bet skamba kaip iš šiuolaikinės fantastikos literatūros.
Na tikrai ne tik tom, kurios ir taip jau su didele krutine, gali padidet. Niekad negalejau pasigirt didele krutine, o emus vartot KT, tikrai padidejo, kaip man, gana lieknai, jau nemaza netgi jaucias, o realiai tai dabar turbut normalu viskas
QUOTE(liepsnele @ 2006 06 17, 16:06)
Na tikrai ne tik tom, kurios ir taip jau su didele krutine, gali padidet. Niekad negalejau pasigirt didele krutine, o emus vartot KT, tikrai padidejo, kaip man, gana lieknai, jau nemaza netgi jaucias, o realiai tai dabar turbut normalu viskas
)
tai isduok kokias geri?
Kai geriau femodena, ne tik krutine, bet ir pati visa gerokai papilnejau, metus vel pasidare A dydis
.......... Dabar naudoju yarina, tai vel padidejo, mazdaug iki b-c dydzio
... bet pati nepapilnejau
QUOTE(Stigma @ 2006 06 17, 17:16)
geriau Femodena, paskui nieko negeriau, bet krutine nebemazejo
Man irgi padidejo!
Ish pradziu netikejau, kad taip buna, bet pati isitikinau.
Vienu dydziu tai tikrai! Beje, niekad neturejau dideles krutines-tai kai padidejo l. nudziugau! aishku, gal ir visur truputi formos suapvalejo, bet aj!...bent krutine esu patenkinta!
Kai naudojau zieda padidejo labiau, dabar naudoju Yasminelle, tai siektiek padidejo, bet nei nuo ziedo nei nuo KT nepriaugau svorio ir krutine neskausminga,tai manau gerai,nes jei isipustu iki c ar d dydzio, o skaudetu vos prisilietus tai menkas malonumas
man irgi padidejo
geriu yarina. o kad svorio buciau priaugus tai nemanau, nes sveriu kaip ir pries vartojima 50