Aš tik antras mėnuo geriu reguloną,bet krūtinė tai vienu dydžiu tikrai padidėjo beja kaip ir aš pati
būtų visai nieko jei neskaudėtų.

as turejau krutines dydi 1 tikrai labai maza kompleksavau del to pries metus pradejau gerti yarina ir ka jus manot svoris vos pakito o krutine 3 dydzio stangri putli vyras dar dabar negali atsidziaugti

Nezinau ar tikrai nuo tableciu (manau, kad nuo ju), bet krutine isaugo iki 5 dydzio, neseniai nutraukiau vartojima, tai svoris nukrito apie 5 kilogramus, o krutine kaip liko taip liko, beje pasikeite ir apetitas, anksciau pastoviai budavau alkana, gal tai sutapimas bet yra kaip yra

oi geriau krutine nedidetu
pas mane ir taip nemazos, o dar didesniu tikrai nesinori

Geriau puse metu Mercilon.Kad padidetu krutys,tai apsidziaugciau
,bet,kad jos pasidare skausmingos,tai man visai nepatiko

QUOTE(zuikad @ 2007 03 29, 12:19)
Nezinau ar tikrai nuo tableciu (manau, kad nuo ju), bet krutine isaugo iki 5 dydzio, neseniai nutraukiau vartojima, tai svoris nukrito apie 5 kilogramus, o krutine kaip liko taip liko, beje pasikeite ir apetitas, anksciau pastoviai budavau alkana, gal tai sutapimas bet yra kaip yra 

O kokias gėrei?

Ar kam nuo yasminelle padidėjo krūtinė 1 ar 2 dydžiais, ar netapo skausmingos?
euro vaistinej uz yarina moku 39.99lt.geriu yarina jau beveik metus,bet mano krutine kokia buvo tokia ir liko.ne kiek nepadidejo

Gėriau KT 4 metus, bet man ji nepadidėjo nei vienu cm
kai as vartojau KP tai vienas is privalumu buvo tai, kad krutine buvo pilnesne ir grazesne