Įkraunama...
Įkraunama...

KT ir krūtinės dydis

Aš tik antras mėnuo geriu reguloną,bet krūtinė tai vienu dydžiu tikrai padidėjo beja kaip ir aš pati doh.gif būtų visai nieko jei neskaudėtų.
Atsakyti
as turejau krutines dydi 1 tikrai labai maza kompleksavau del to pries metus pradejau gerti yarina ir ka jus manot svoris vos pakito o krutine 3 dydzio stangri putli vyras dar dabar negali atsidziaugti thumbup.gif
Atsakyti
Nezinau ar tikrai nuo tableciu (manau, kad nuo ju), bet krutine isaugo iki 5 dydzio, neseniai nutraukiau vartojima, tai svoris nukrito apie 5 kilogramus, o krutine kaip liko taip liko, beje pasikeite ir apetitas, anksciau pastoviai budavau alkana, gal tai sutapimas bet yra kaip yra mirksiukas.gif
Atsakyti
oi geriau krutine nedidetu ohmy.gif pas mane ir taip nemazos, o dar didesniu tikrai nesinori doh.gif
Atsakyti
Geriau puse metu Mercilon.Kad padidetu krutys,tai apsidziaugciau clap_1.gif ,bet,kad jos pasidare skausmingos,tai man visai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
kažkada gėriau Logest, krūtinė padidėjo, buvo be proto skausminga, ir dar bendrai gal kokius 5 kg priaugau. doh.gif mečiau KT, dingo papildomi kg ir krutinė supliuško, bet nebeskauda, nebent prieš MMM ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikad @ 2007 03 29, 12:19)
Nezinau ar tikrai nuo tableciu (manau, kad  nuo ju), bet krutine isaugo iki 5 dydzio, neseniai nutraukiau vartojima, tai svoris nukrito apie 5 kilogramus, o krutine kaip liko taip liko, beje pasikeite ir apetitas, anksciau pastoviai budavau alkana, gal tai sutapimas bet yra kaip  yra  mirksiukas.gif

O kokias gėrei? ax.gif
Atsakyti
Ar kam nuo yasminelle padidėjo krūtinė 1 ar 2 dydžiais, ar netapo skausmingos?
Atsakyti
o kokia kaina kt yarina?
Atsakyti
euro vaistinej uz yarina moku 39.99lt.geriu yarina jau beveik metus,bet mano krutine kokia buvo tokia ir liko.ne kiek nepadidejo schmoll.gif
Atsakyti
Gėriau KT 4 metus, bet man ji nepadidėjo nei vienu cm
Atsakyti
kai as vartojau KP tai vienas is privalumu buvo tai, kad krutine buvo pilnesne ir grazesne thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti