man krutine nuo B-C (priklausomai nuo svorio) su femina 35 padidejo iki D su +
Papildyta:
visiskai nesidziaugiu, nes toki svori nesiot reikia, bijau kad krutines oda nenusitampytu, liemeneliu rasti kancia, paskutini karta parduotoveje gal 30 issimatavau
QUOTE(sigitac @ 2005 12 02, 11:14)
Kai buvau nustojus gert kontr. svoris savaime krito, sveriau net maziau nei pradedama. O kai vel pradejau, tada ir prasidejo man problemos, ir menstruacijos po keliolika dienu, ir svoris augt pradejo, ir krutine, o dabar isvis problemos su krutine
mat is vienos kruties geltonas lipnus skystis bega, tai daro tyrimus, kurie nieko gero nerodo. Liko man dar dvi tabletes, nebegersiu as tu kontraceptiku, manau viskas susitvarkys savaime. Vistik daugiau nei 5metus geriau, diena is dienos, juk net vitaminu negeriam be jokios pertraukos!!! 

Klausyk man tas pats,kaip pradejau vartoti KT tai kazkoks skystis is krutines bega,jau metai ir virs taip,bet man ginekologas pasake nieko rimto,gal man kreiptis kitur??

Na man tai labai keista, kad krūtinės apimtis keičiasi, aš gėriau KT apie 5 metus ir niekas nepakito, o dar ypač kad nukara krūtinė po KT metimo

Ziuriu keiciasi dazniausiai toms, kurios nenori ir nesikeicia toms, kurios to troksta
Man padidejo krutine 1 dydziu, ko visai nenorejau. Svorio net numeciau, o krutine nemazeja ne kiek. MB patenkintas, nors man jau beveik trukdo...
Papildyta:
tikrai NEBUTINAI. Esu dariusi tarpa tarp gerimu, krutine siek tiek sumazejo, bet jokio nukarimo, nieko neatsirado. Liko tokia pat stangri, kaip ir pries ir per gerima. Nereikia kurti mitu, kad cia del KT.

Papildyta:
QUOTE(ingaalill @ 2008 05 29, 20:17)
Klausyk man tas pats,kaip pradejau vartoti KT tai kazkoks skystis is krutines bega,jau metai ir virs taip,bet man ginekologas pasake nieko rimto,gal man kreiptis kitur??
Bet tie KT krutine padidina,bet nustojus juos vartoti merginos isidemekite...krutine sumazeja lieka tik pakarusi negrazi krutine,as jau susigadinau...tad belieka tik gerti toliau arba plastine chirurgija.... 

tikrai NEBUTINAI. Esu dariusi tarpa tarp gerimu, krutine siek tiek sumazejo, bet jokio nukarimo, nieko neatsirado. Liko tokia pat stangri, kaip ir pries ir per gerima. Nereikia kurti mitu, kad cia del KT.
KT geriau du metus be jokios pertraukos, bet itakos krutines dydziui tikrai nepastebejau

QUOTE(tulpe @ 2005 11 16, 16:46)
Man nuo kontraceptiniu padidejo bet as tuom visai nesidziaugiau nes padidejo del to kad pabrinko tapo skausminga jausmas nekoks todel as ju ir negeriu 

nuo Evros pleistro, padidejo, net supanikavau, pagalvojau, kad nescia
Gal kas turi tokių gerų atsiliepimų apie Cilest?
Turiu omeny krūtinės padidėjimą

Turiu omeny krūtinės padidėjimą

QUOTE(_zuwedra_ @ 2008 06 29, 00:27)
Na va,ka tik atsakiau kitoje temoje

As esu gerusi ir Cilest ir Logest po kelis metus, jokiu zymiu pakitimu nepastebejau, tik pries mmm krutine stipriai padidedavo ir jautri budavo. O dbr zadu gerti ovysmen, kiek supratau Lietuvoje tokiu nera... nzn ar cia geros KT ar ne, o jei ir krutine padidetu, tikrai nesupykciau, nes po gimdymo liko tokia pati kaip ir pries

Ma nuo pleistro EVRA padidejo, net draugas pastebejo

aš irgi susidūriau su tuo, šiaip žiūrint tai nelabai didesnė ta krūtinė atrodo bet po trijų vartojimo mėnesių išmečiau daugumą savo liemenėlių