Įkraunama...
Įkraunama...

*** Būrėjos Kaune ***

O as noriu paklaust stai ko:
jei nueinat pas bureje, kuri jums tiksliai papasakoja apie praeiti, dabarti ir itikite tuo, ka sako apie ateiti (juk jei apie praeiti tiksliai papasakos, tai gal ir ateities nesumeluos), tai kuriu galu eiti reikia dar karta? g.gif Juk isburta ateitis turi buti (teoriskai) tokia, kaip pasake pirmo vizito metu g.gif
Atsakyti
Jei nera bedu ar problemu, nera ko eiti ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

O apie būrėją Petrą iš Panemunės nesat nieko girdėjusios ? Žadu kitą savaitę su juo susisiekt ir apsilankyt.. Šiaip esu girdėjusi nemažai gero apie jį, tai mąstau, gal ir čia atsiras ką nors žinančių apie jį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AGkatulis @ 2010 02 12, 14:21)
Jei nera bedu ar problemu, nera ko eiti  ax.gif

jei bureja yra naudojama kaip patareja gyvenimo klausimais, tai atsiprasau, bet man tai atrodo kvailyste didziausia doh.gif Pvz. Paksas viena tokia turejo...
Atsakyti
Su Paksu tai gerai suskelei. drinks_cheers.gif
As eidavau keisdama darba, ar pries egzaminus. O gal ir is smalsumo, kad butu ka aptarineti prie kavos mirksiukas.gif
Bet kartais ir patareju reikia, manyciau priklauso nuo situaciju ir ko reikia zmogui.
Paziurek kaip Budraityte buria A.Valinskui, bet jis neklauso, o pildosi viskas biggrin.gif
Kiek zinau visais laikais buvo burejos ir zmones eidavo pas jas, tik dabar kiek zinau eina sniurais pas jas, gerai motereles uzsidirbs, kam krize, o kam pelnas. (Turiu pazistama bureja) tai nuo 10 val iki 19 buria is vien doh.gif
Paskambinu, kad pasikalbeti kaip einasi ir t.t., sako negaliu dirbu, ovakare jau pavargusi buna nuo zmoniu antpludzio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGkatulis: 12 vasario 2010 - 14:39
Sveikos, jau senokai skaitineju sita tema. Labai noriu apsilankyt pas bureja, bet vis neissirenku pas kuria blush2.gif Dabar svarstau tarp dvieju- Janinos is jonavos ir Zinaidos is eiguliu g.gif Gal kas lankesi ir pas ta ir pas kita. Dar noreciau paklaust kaip greitai jos priima ir kaip rasti Zinaida? Gal visgi pirma nuvaziuociau pas Zinaida, nes arciau gyvena, nes nezinau kaip is kauno dasigaut iki Jonavos be masinos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistika @ 2010 02 12, 15:27)
Sveikos  4u.gif

O apie  būrėją Petrą iš Panemunės nesat nieko girdėjusios ? Žadu kitą savaitę su juo susisiekt ir apsilankyt.. Šiaip esu girdėjusi nemažai gero apie jį, tai mąstau, gal ir čia atsiras ką nors žinančių apie jį  smile.gif

Mano sesuo buvo....sakė,kad labai įdomiai datom pasako bigsmile.gif Kiek ji pasakojo tai supratau,kad tikrai tiesos pasako....na bet kaip pati nebuvau daugiau nieko negaliu pasakyti g.gif
Atsakyti
o norejau paklausti tu, kurios buvot pas Gerda, kas pildesi ir kaip. ji man ka isbure tai viskas pamazu pradejo pildytis po 2 sav. taciau ji man daug pasake siaip is foto ir atsakydo i klausimus, kortu nemesdama. ir galvoju, ar ji cia kortose mate ir toki ispudi padare, kad daug mato is foto ar is tikro pildosi viskas ka ji sako, nes kaip minejau, ka is kortu isskaite, tas pildos 100%.
Atsakyti
as mergainos savo nuomone apie burejas pasakysiu. Buvo pas mane pries kokius gerus metelius tokia bendradarbe. Nu nekaip jai sekes finansiskai, nutare moterele pas bureja apsilankyt, kazkur aleksote. Nu tiesiog nuo jos priklausoma pasidare vazinet pradejo kas kelis men. O pradejo nuo to kad paklaust norejo kada zeme parduos. Tai sake rugseji, po to ziemos pradzioj ir t.t. o moterele vis paskolas eme ir tikejo kad tuoj jas atiduos. Atseit apie vaikus gerai kalbejo, gyvenimus susitvarkys. O ivyko po metu baisus dalykai dukra du draugu susipyko ir darbo netko, sunus pasikore, paciai teko darba palikt nes apsivoge (is bendradarbiu piniginiu). Matyt lauke, lauke tu pinigu, va tau ir sulauke. Skolos baisines, elektros vos neatjunge, kaimynai padejo. Tiesiog baisu.
Taip kad geriau mano manymu visai neit ir leist gyvenimui teket sava vaga. Nes jei per silpna busi gali paveikt, jei netikesi tai ko is viso ten eit. Nu cia mano subjektyvi nuomone. Kiekvienas turbut zino kas jam geriau. rolleyes.gif
Atsakyti
gerai,kad savo nuomone issakiai,bet man atrodo siame skyrelyje dalinames informacija ir ispudziais apie burejas.kuri labiau tiesa pasako ir pan.nereiketu musu moralizuot,kad karts nuo karto ten lankomes.dazniausiai burejos reikalingos tuo momentu,kai liudesys apemes ar tai kazkoks klausimas ramybes neduoda.protinga moteris visada atsirinks iki kokios ribos pasitiket.o kvailoka gali mokyti nemokius,vis tiek savo darys.
man pvz norisi darba pakeist,bet negaliu apsispresti ar dar laukt ar jau is karto.nuejau,pasake,kad greitu laiku keisiu darba,ir man is kart lengviau pasidare,bet dar nepuoliau strimgalviais to daryt,laukiu tinkamo momento.nemanau,kad ji man zalos padare,tiesiog ramiau jauciuosi.arba kitas pvz,mano sunus ruosiasi i uzsieni vykti.noriu as to ar nenoriu,bet jis tai darys.man neramu,bijau del jo ar pasiseks.bureja pasake,kad viskas bus gerai,ir man ramiau.bent jau iki jo isvaziavimo ramiai gyvensiu ir nestresuosiu bereikalo.
yra buve kazkada kai ta pati genute(dar tada ji prie taubuciu bure) man pasake nemalonu dalyka,tada as nusprendziau,kad ji nusisneka ir taip buti negali.ar tai sutapimas,ar as uzsiprogramavau,bet jos pranasyste neissipilde.taip,kad tik silpni zmones sugadina savo gyvenima,o ta tavo drauge gal ir taip butu nusivaziavus ir be burejos.negali zinot....
Papildyta:
QUOTE(Alexandra.R. @ 2010 02 12, 15:14)
O as noriu paklaust stai ko:
jei nueinat pas bureje, kuri jums tiksliai papasakoja apie praeiti, dabarti ir itikite tuo, ka sako apie ateiti (juk jei apie praeiti tiksliai papasakos, tai gal ir ateities nesumeluos), tai kuriu galu eiti reikia dar karta?  g.gif Juk isburta ateitis turi buti (teoriskai) tokia, kaip pasake pirmo vizito metu  g.gif

ne visada burejos pasako visa gyvenima iki galo.kartais tik pora metu i prieki.tada tenka eiti dar karta.arba primirsti ka sake,o gal kokia netikus pasitaike ir niekas nesipilde,tada eini ieskai kitos.man db svetlana gal kokius tik 2-3m i prieki pasake.gal po kokiu 4m as vel pas ja eisiu.o gal ramiai sau gyvensiu ir galvosiu ko cia lakstyt,ir taip gerai
Atsakyti
Sveikos aš buvau pas Genutę iš Šančių, tai nusivyliau, bet buvau prieš einant atsiliepimų čia pasiskaičius. Manau dėl sveikatos bando spėliot arba taikyt bendrais bruožais.
Prieš kokius 5- 4 metus esu buvus Rotušės aikštėj pas tą moterį, tai po to karto sakiau niekur niekada neisiu. Bet ji bent jau įdomiau pasakojo, kažkokius metus fizinius ir protinius nustatė unsure.gif
Bet smalsumas nugalėjo, nes prieš kelias dienas mama buvo pas šančių Genutę, jai labai pataikė apie sveikata, bet manau kiekvienas jai pataikytų.
Mano atveju, kaip ir skaičiau, kad daugelio tas pats mažas spaudimas, kojos rankos šąla, paskui slankstelis kažkoks, nu išvis nepataikė, būtu sakius, kad laikysena bloga tai dar atspėjus būtų biggrin.gif sako sportuot reikia, aš 6 kart per savaitę sportuoju lotuliukas.gif , liepė pieno produktus valgyt, paskui sako skydliaukė tinginiauja jūros kopūstus valgyk. Dar pamatė rūgštingumą padidėjusį, tai išvis nesiskundžiu jokiu rūgštingumu. o va, kad gerklę ištisai skauda ir neramu jau man dėl to, nepamatė schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pauksciukas: 16 vasario 2010 - 11:04
QUOTE(pauksciukas @ 2010 02 16, 11:02)
Dar pamatė rūgštingumą padidėjusį, tai išvis nesiskundžiu jokiu rūgštingumu. o va, kad gerklę ištisai skauda ir neramu jau man dėl to, nepamatė  schmoll.gif

Gerkle gali skaudeti jei padidejes rugstingumas. As kazkada pas gerkles gydytojus irgi vaiksciojau vaiksciojau, kol vienas pagaliau pasake - susitvarkyk skrandzio bedas, rugstinguma, ir nebeskaudes gerkles. Ir akurat. O jau skausmas ir iki uzkimimo buvo nuejes... Taip kad su tuo rugstingumu sunku pasakyti - gal ir pataike ax.gif
Atsakyti