gerai,kad savo nuomone issakiai,bet man atrodo siame skyrelyje dalinames informacija ir ispudziais apie burejas.kuri labiau tiesa pasako ir pan.nereiketu musu moralizuot,kad karts nuo karto ten lankomes.dazniausiai burejos reikalingos tuo momentu,kai liudesys apemes ar tai kazkoks klausimas ramybes neduoda.protinga moteris visada atsirinks iki kokios ribos pasitiket.o kvailoka gali mokyti nemokius,vis tiek savo darys.
man pvz norisi darba pakeist,bet negaliu apsispresti ar dar laukt ar jau is karto.nuejau,pasake,kad greitu laiku keisiu darba,ir man is kart lengviau pasidare,bet dar nepuoliau strimgalviais to daryt,laukiu tinkamo momento.nemanau,kad ji man zalos padare,tiesiog ramiau jauciuosi.arba kitas pvz,mano sunus ruosiasi i uzsieni vykti.noriu as to ar nenoriu,bet jis tai darys.man neramu,bijau del jo ar pasiseks.bureja pasake,kad viskas bus gerai,ir man ramiau.bent jau iki jo isvaziavimo ramiai gyvensiu ir nestresuosiu bereikalo.
yra buve kazkada kai ta pati genute(dar tada ji prie taubuciu bure) man pasake nemalonu dalyka,tada as nusprendziau,kad ji nusisneka ir taip buti negali.ar tai sutapimas,ar as uzsiprogramavau,bet jos pranasyste neissipilde.taip,kad tik silpni zmones sugadina savo gyvenima,o ta tavo drauge gal ir taip butu nusivaziavus ir be burejos.negali zinot....
Papildyta:
QUOTE(Alexandra.R. @ 2010 02 12, 15:14)
O as noriu paklaust stai ko:
jei nueinat pas bureje, kuri jums tiksliai papasakoja apie praeiti, dabarti ir itikite tuo, ka sako apie ateiti (juk jei apie praeiti tiksliai papasakos, tai gal ir ateities nesumeluos), tai kuriu galu eiti reikia dar karta?

Juk isburta ateitis turi buti (teoriskai) tokia, kaip pasake pirmo vizito metu
ne visada burejos pasako visa gyvenima iki galo.kartais tik pora metu i prieki.tada tenka eiti dar karta.arba primirsti ka sake,o gal kokia netikus pasitaike ir niekas nesipilde,tada eini ieskai kitos.man db svetlana gal kokius tik 2-3m i prieki pasake.gal po kokiu 4m as vel pas ja eisiu.o gal ramiai sau gyvensiu ir galvosiu ko cia lakstyt,ir taip gerai