QUOTE(zinulė @ 2010 02 10, 22:23)
Na man tai buvo pievų pievos

Visai ne į tą pusę, net buvo kilęs noras nemokėt išeinant

Na kaip kitaip pavadint, jei sako "turi dukrą", sakau "ne", o ji "bet ir sūnaus neturi". Sakau "turiu", o ji "rodo kad neturi, tai jis tikrai įsūnytas". Na čia toks nekaltas dar nusikalbėjimas.
Sakau kai buvau pas ja ta Stasele pries mazdaug 15 metu -tai jinai man iskart net nieko neprasiziojus kai pradejo apie mane pasakoti ta Stasele-kad as tada itikejau burejom,todel,kad kas ka besakytu apie burejas ju psichologija ir pan.,tai nemanau kokia psichologe tu bebutum,kai pas tave ateina vos ant 20ies atrodanti smulkute mergaiciuke, issisiepus iki ausu be jokio liudesio akyse ,o bureja jai iskart pradeda sakyti,kad santuoka sugriuvus de facto bet ne de jure,ir kad tekejau del to kad norejau is namu issilaisvint greiciau,kad iskart buvo pasmerkta viskas griut ,ir kad vienas is mano vaiku ne nuo vyro,o nuo meiluzio(to nieks nezinojo),ir kad meiluzio irgi nera salia manes,nes jis nors ir mylejo bet per didelis bailys. O juk manes nepazistantys zmones aplamai nei kad esu istekejus,nei kad vaiku turiu net 3,nei kad vyras smurtaudavo niekada neitardavo -visiems "pacanke" atrodziau,todel nuspet tokius dalykus manau kad praktiskai neimanoma. Bet veliau sakau kad Staselei kazkas ivyko ir per velesnius vizitus jau i "pievas" man nuburdavo,bet pati yra pasakius kad geriau keisciau ja i kita,nes jai esu simpatiska todel ji tendencingai geranoriskai man burianti ir nieko negali sau padaryt

siaip man ji siltas zmogus, geros sirdies, o tai einant pas bureja ekstrasensa tas biolauku sutapimas ,manau kad svarbiausia