Įkraunama...
Įkraunama...

*** Būrėjos Kaune ***

QUOTE(zinulė @ 2010 02 09, 20:20)
Paskambink, papasakos, kaip rast.

drinks_cheers.gif ,nes du kartus buvau ir skirtingose vietose ji buvo g.gif
Atsakyti
Mielosios, kam Staselė nepatiko? Man net siaubas ima, kaip ji tiksliai viską pasako.Net iki smulkmenų.Man ji- viršūnė, iki tiek viskas pildos.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.P @ 2010 02 10, 20:14)
Mielosios, kam Staselė nepatiko? Man net siaubas ima, kaip ji tiksliai viską pasako.Net iki smulkmenų.Man ji- viršūnė, iki tiek viskas pildos.

Na man tai buvo pievų pievos doh.gif Visai ne į tą pusę, net buvo kilęs noras nemokėt išeinant doh.gif Na kaip kitaip pavadint, jei sako "turi dukrą", sakau "ne", o ji "bet ir sūnaus neturi". Sakau "turiu", o ji "rodo kad neturi, tai jis tikrai įsūnytas". Na čia toks nekaltas dar nusikalbėjimas.
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2010 02 10, 21:23)
Na man tai buvo pievų pievos doh.gif Visai ne į tą pusę, net buvo kilęs noras nemokėt išeinant doh.gif Na kaip kitaip pavadint, jei sako "turi dukrą", sakau "ne", o ji "bet ir sūnaus neturi". Sakau "turiu", o ji "rodo kad neturi, tai jis tikrai įsūnytas". Na čia toks nekaltas dar nusikalbėjimas.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nut* @ 2010 02 10, 21:23)

tongue.gif Man tada nejuokinga buvo, ėjau, nes turėjau problemą rimtą. Po kelių dienų jau su drauge juokėmės, kad reikia dar sugebėt taip nusikalbėt. Ateitis irgi nieko nesipildė, jau 6 metai praėjo. Net nepasakė, kad antro vaiko susilauksim, kaip tik sakė, kad daugiau vaikų nebus, nes tipo aš nenoriu doh.gif

na turbūt kiekvienai reikia savo būrėją susirast, nes man netiko nei Genutė, nei Svetlana, nors ir labai daug kas jas giria. Genutei priskambinau iš pirmo karto, nors daug kas jai neprisiskambina, tik pagalbos ar patarimo kažkaip realaių nesulaukiau. Kai kurie žmonės jau turėtų būt mirę arba sirgt nepagydomom ligom pagal ją, čia pažiūrėjus nuotraukas taip susakė.
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2010 02 10, 22:49)
tongue.gif Man tada nejuokinga buvo, ėjau, nes turėjau problemą rimtą. Po kelių dienų jau su drauge juokėmės, kad reikia dar sugebėt taip nusikalbėt. Ateitis irgi nieko nesipildė, jau 6 metai praėjo. Net nepasakė, kad antro vaiko susilauksim, kaip tik sakė, kad daugiau vaikų nebus, nes tipo aš nenoriu doh.gif

na turbūt kiekvienai reikia savo būrėją susirast, nes man netiko nei Genutė, nei Svetlana, nors ir labai daug kas jas giria. Genutei priskambinau iš pirmo karto, nors daug kas jai neprisiskambina, tik pagalbos ar patarimo kažkaip realaių nesulaukiau. Kai kurie žmonės jau turėtų būt mirę arba sirgt nepagydomom ligom pagal ją, čia pažiūrėjus nuotraukas taip susakė.

Zinule mane juokas paėmė,kad labai jau stiprus nusikalbėjimas buvo moteriškės....
O kad kiekvienas turi susirasti savo būrėją,tai tiesa...Nors kai buvau Vilniuj pas Vaivą Budraitytę,parvažiavus galvojau ilgai kokių vėjų ji pripaistė....visai lankos.Vienžo,tuo metu laukiausi,bet ji pasakė,kad man negalima pastoti...tik dabar supratau kodėl nebuvo galima,nors pas ją kortos rodė,kad turiu dukrą ir sūnų(tuo metu laukiausi).
Atsakyti
QUOTE(bitter-sweet @ 2010 02 09, 21:15)
sveikutes, gal galit papasakot kur tiksliau galima rast ta Janina is Jonavos?  rolleyes.gif  kurioj mazdaug vietoj ji ten randasi, labai noriu pas ja nueit pabandyt ax.gif

Rasti nesunku, jei vaziuosi su masina tai paziurek maps.lt kad aiskiau butu,o siaip ivaziavus i Jonava prie to pirmo rato-sankryzos,vaziuoji kairiausiai praleidus pagrindine gatve,tada visalaik tiesiai tiesiai ant kalniuko uzlipi ir po desine pirmas posukis yra "Iki" iskart matosi aikstele,ten pasistatyk masina ir eik "Iki" nugara atsukus link tokios aptvertos masinu stovejimo aiksteles,uz jos palei takuti pirmas 5aukstis namas ir bus Chemiku 15
As buavau pas ja,man ji paprasta moterele,aisku patiko labai,nes labai miela geranoriska is jos sklinda gera energija,jinai paprasta bobulyte bet man paliko gera ispudi, na jei jos visas geras ,ka susake i ateiti, issipildys -tai sakiau nezinau tikrai vaziuosiu dar karta atsilyginti koki pyraga iskepus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2010 02 10, 22:23)

Sakau kai buvau pas ja ta Stasele pries mazdaug 15 metu -tai jinai man iskart net nieko neprasiziojus kai pradejo apie mane pasakoti ta Stasele-kad as tada itikejau burejom,todel,kad kas ka besakytu apie burejas ju psichologija ir pan.,tai nemanau kokia psichologe tu bebutum,kai pas tave ateina vos ant 20ies atrodanti smulkute mergaiciuke, issisiepus iki ausu be jokio liudesio akyse ,o bureja jai iskart pradeda sakyti,kad santuoka sugriuvus de facto bet ne de jure,ir kad tekejau del to kad norejau is namu issilaisvint greiciau,kad iskart buvo pasmerkta viskas griut ,ir kad vienas is mano vaiku ne nuo vyro,o nuo meiluzio(to nieks nezinojo),ir kad meiluzio irgi nera salia manes,nes jis nors ir mylejo bet per didelis bailys. O juk manes nepazistantys zmones aplamai nei kad esu istekejus,nei kad vaiku turiu net 3,nei kad vyras smurtaudavo niekada neitardavo -visiems "pacanke" atrodziau,todel nuspet tokius dalykus manau kad praktiskai neimanoma. Bet veliau sakau kad Staselei kazkas ivyko ir per velesnius vizitus jau i "pievas" man nuburdavo,bet pati yra pasakius kad geriau keisciau ja i kita,nes jai esu simpatiska todel ji tendencingai geranoriskai man burianti ir nieko negali sau padaryt ax.gif siaip man ji siltas zmogus, geros sirdies, o tai einant pas bureja ekstrasensa tas biolauku sutapimas ,manau kad svarbiausia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bet nepamirskit, kad mes patys galime pakeisti bureju pasakytus ivykius, man taip buvo. Paskutiniai burimai (pries 2m neissipilde ne trupuciu) suku galva ka pakeiciau, kad niekas neivyko. Nei kas liete mokslus nei darbus g.gif
O vienai draugei Janina (is Jonavos) neturejo ka pasakyti, nes pas ja nieko blogo gyvenime nebuvo, tai ir sako viskas pas tave gerai, turi megiama darba, namus, pinigus, o draugo dar ilgai neturesi nes susirandi tik tpkius kuriemsreikia tavo pinigu. Ir taip jau yra 10m.jai. Tai galiausiai drauge nusipirko suni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AGkatulis @ 2010 02 11, 18:09)
Bet nepamirskit, kad mes patys galime pakeisti bureju pasakytus ivykius, man taip buvo. Paskutiniai burimai (pries 2m neissipilde ne trupuciu) suku galva ka pakeiciau, kad niekas neivyko. Nei kas liete mokslus nei darbus g.gif
O vienai draugei Janina (is Jonavos) neturejo ka pasakyti, nes pas ja nieko blogo gyvenime nebuvo, tai ir sako viskas pas tave gerai, turi megiama darba, namus, pinigus, o draugo dar ilgai neturesi nes susirandi tik tpkius kuriemsreikia tavo pinigu. Ir taip jau yra 10m.jai. Tai galiausiai drauge nusipirko suni mirksiukas.gif

Kartais ivykius gali pakeisti vien tuo, jog suzinojai kas gali ivykti. Tiesiog mintimis modeliuoji ivairius variantus ir pakoreguoji tolimesne eiga, nes ivyksta samoningas veiksmas, tikriausiai tai galima ivardinti Kuriamaja vizualizacija - mintimis pakreipi ivykius kitaip. Ne visada i geraja puse - cia jau ir emocijos ir jausmai, ir nusistatymai turi itakos - daug kas...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
as irgi noreciau nuvaziuoti pas cia isgirtaja Janina i Jonava,bet be automobilio manau sunku butu rasti blush2.gif gal kuri is jusu paimtu pakeleive pas ja vaziuodamos? uz benzina sumokeciau mirksiukas.gif

jei kuri galetu,tai parasykite i az 4u.gif

kaangi pas janina reikia registruotis,gal su kazkuria mamyte galim susitart kuria diena tiktu ir paskambint jai mirksiukas.gif kad butume viena po kitos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Celeste: 11 vasario 2010 - 23:23
As tai dazniausiai pamirstu ka pasako, kaip ivyksta tada prisimenu, o si karta kazkaip labai uzsifiksavo ir niekas neissipilde g.gif
Bet va kaip buvau burimo salone "Pas Liudmila" tai viska taip pat sudeliojo man ta bureja , na cia pagal gimimo data. Viena mama buvo ikelusi is SM tai as atkeliu cia, nes man atitiko tai gal ir jums merginos pravers. Siaip idomu mirksiukas.gif
http://www.sveikas-z...agoro-kvadratas
Atsakyti