Įkraunama...
Įkraunama...

*** Būrėjos Kaune ***

QUOTE(linabalt @ 2010 02 16, 11:20)
Gerkle gali skaudeti jei padidejes rugstingumas. As kazkada pas gerkles gydytojus irgi vaiksciojau vaiksciojau, kol vienas pagaliau pasake - susitvarkyk skrandzio bedas, rugstinguma, ir nebeskaudes gerkles. Ir akurat. O jau skausmas ir iki uzkimimo buvo nuejes... Taip kad su tuo rugstingumu sunku pasakyti - gal ir pataike ax.gif

Čia tik mano įspūdžiai iš šios būrėjos. O gerklė pas mane ne nuo rūgštingumo smile.gif
Mano vaikas kelios dienos po operacijos, o ji išvis net neužsiminė apie tai.
Apie asmeninį gyvenimą išvis nepataikė.

Žodžiu man ji nepatiko ir tiek.
Atsakyti
Buvau pas Janiną neseniai iš Jonavos tai ką galiu pasakyti net nzn visos taip gyre gyre ją,o man tokio išgirtojo įspūdžio nepaliko.Vos įleidus mane pradėjo kalbėti apie savo bėdas kiek daug už šildymą ji moka ir taip 10min bemaišant kortas doh.gif apie praeitį nieko tik apie du stovinčius šalia manęs vyrus užsiciklinus varė ir kaip viskas bus su vienu iš jų čiki ax.gif ir spėliojimas tik pvz. su teveliais gyveni(mano tevai išsiskyrę) arba kl tai name gyveni? sakau nea bute,tai pati tada name gyvensi doh.gif dar gale kad man apsivalyti reikėtų pamatė,jus tikit kad tai tiesa? ax.gif plius viso seanso metu duktė girta kišosi duok 3 lt ir taip gal kokius 3kartus ėjo blush2.gif teko šeimynines dramas išklausyti nu atsiprašau biggrin.gif ir dar 30lt kad praktiškai jos asmeninių bėdų išklausymą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aislanda: 17 vasario 2010 - 11:04
nu va, sumaisei tu cia visas kortas biggrin.gif as irgi planavau pasilankyti pas ta Janina taip isgirtaja, bet jei ten tokie dalykai darosi, tai dabar kazkaip ir fantazija atsoko schmoll.gif o bent kiek tau teisybes pasake, ar tik seip beleka pripasakojo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bitter-sweet @ 2010 02 17, 14:49)
nu va, sumaisei tu cia visas kortas biggrin.gif  as irgi planavau pasilankyti pas ta Janina taip isgirtaja, bet jei ten tokie dalykai darosi, tai dabar kazkaip ir fantazija atsoko schmoll.gif  o bent kiek tau teisybes pasake, ar tik seip beleka pripasakojo? g.gif

Jei moteris nesugeba savo problemų išspręsti, tai ko pas ją važiuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bitter-sweet @ 2010 02 17, 14:49)
nu va, sumaisei tu cia visas kortas biggrin.gif  as irgi planavau pasilankyti pas ta Janina taip isgirtaja, bet jei ten tokie dalykai darosi, tai dabar kazkaip ir fantazija atsoko schmoll.gif  o bent kiek tau teisybes pasake, ar tik seip beleka pripasakojo? g.gif
Man ji tik apie meiles reikalus sake,nieko nei apie darba,seima,mokslus,sveikata ir jokiu nebuvo ar ka noretum dar paklausti,sakau kas 10minuciu dukra eidavo ir ji apie save apie vaiku globa,kaip persikraustyti i savo ana buta,kad zada kalbejo doh.gif ne nu cia tai geras pagalvojau bet nutylejau smile.gifo kas del burimo tik apie ateiti kas kuris vienas salia manes man netinkama o uz kito tureciau kitais metais isteketi,tureti pinigu,namus apie kuriuos svajoju ax.gif sakau jai kad taip dievui i ausi lotuliukas.gif sitas tai tegul pildosi as niekuo pries biggrin.gif
tik del to uzkalbejimo kazkaip nesmagu pasidare idomu ar cia yr tiesos? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Aislanda @ 2010 02 17, 15:18)
Man ji tik apie meiles reikalus sake,nieko nei apie darba,seima,mokslus,sveikata ir jokiu nebuvo ar ka noretum dar paklausti,sakau kas 10minuciu dukra eidavo ir ji apie save apie vaiku globa,kaip persikraustyti i savo ana buta,kad  zada  kalbejo doh.gif ne nu cia tai geras pagalvojau bet nutylejau  smile.gifo kas del burimo  tik apie ateiti kas kuris vienas salia manes man netinkama o uz kito tureciau kitais metais isteketi,tureti pinigu,namus apie kuriuos svajoju  ax.gif sakau jai kad taip dievui i ausi  lotuliukas.gif sitas tai tegul pildosi as niekuo pries  biggrin.gif
tik del to uzkalbejimo kazkaip nesmagu pasidare idomu ar cia yr tiesos? ax.gif

P.S.o gal moteriske persikraustys ir nebebus pasaliniu,gal netinkamu momentu uztaikiau visko buna ax.gif matyt
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2010 02 17, 12:51)
Jei moteris nesugeba savo problemų išspręsti, tai ko pas ją važiuoti? g.gif

vat ir zinok zmogau, turi ji tu problemu ar neturi, nes manau tariantis del priemimo nepasake-zinai, tu atvaziuok ir as tau issiliesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bitter-sweet @ 2010 02 17, 14:25)
vat ir zinok zmogau, turi ji tu problemu ar neturi, nes manau tariantis del priemimo nepasake-zinai, tu atvaziuok ir as tau issiliesiu lotuliukas.gif

Bet jus turite ivairiu LT miestu bureju temas bigsmile.gif Butu kurkas vertesne informacija,jeigu pasakotumete ne apie kam ka sake ir kaip pildesi (nes tokia informacija nepasako nieko apie "burejos" sugebejimus), o kaip zmogus gyvena,kokia jos aplinka,kaip priima zmones,kiek ir kaip laiko skiria,kas gali per konsultacija laisvai sliauzioti ir blaskyti tiek pacia "bureja" tiek klijenta (minetu atveju girta dukra doh.gif )......ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 02 17, 16:35)
Bet jus turite ivairiu LT miestu bureju temas bigsmile.gif Butu kurkas vertesne informacija,jeigu pasakotumete ne apie kam ka sake ir kaip pildesi (nes tokia informacija nepasako nieko apie "burejos" sugebejimus), o kaip zmogus gyvena,kokia jos aplinka,kaip priima zmones,kiek ir kaip laiko skiria,kas gali per konsultacija laisvai sliauzioti ir blaskyti tiek pacia "bureja" tiek klijenta (minetu atveju girta dukra doh.gif )......ir t.t.

matai o as dar pateisinti zmogu bandau lotuliukas.gif na ta dukra nebuvo iki zemes graibymo girta biggrin.gif bet sutinku su Chiromante del issakytu pastabu drinks_cheers.gif tikrai jei buciau zinojus kad taip bus tai buciau nejus schmoll.gif
Atsakyti
gal dar kuri buvo pas ta bureja paskutiniu metu? rolleyes.gif idomu ar cia visom ji savo bedas pasakoja, ar tik ta diena buvo tokia nelabai vykusi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bitter-sweet @ 2010 02 17, 17:07)
gal dar kuri buvo pas ta bureja paskutiniu metu? rolleyes.gif  idomu ar cia visom ji savo bedas pasakoja, ar tik ta diena buvo tokia nelabai vykusi bigsmile.gif

Pukė buvo prieš kokias 3 savaites, tai nesakė, kad guostųsi ar pan:hm Jai viskas patiko ir tiko g.gif
Atsakyti
na uzsirasiau ir as pas Janina, bet eile tai ohoho, dviem savaitem i prieki uzimta blink.gif bet ka padarysi, kai smalsumo daugiau nei proto lotuliukas.gif
Atsakyti
Ta Janina is Jonavos ''gryba'' pjauna kaip turi but! Ji vienai pazistamai taip sugadino gyvenima su savo burimais,kad ji jau gyveno taip,kaip jai buria doh.gif as pas ja kai buvau,tai tik vaiku amziu normaliai pasake o visa kita tai nesamoniu nesamones.... doh.gif kad pas ja vis kas nors trukdo tai tikra tiesa!as pas ja daugiau neiciau.Geriau turbut pacios issiburtumete...
Atsakyti