QUOTE(bitter-sweet @ 2010 02 17, 14:49)
nu va, sumaisei tu cia visas kortas

as irgi planavau pasilankyti pas ta Janina taip isgirtaja, bet jei ten tokie dalykai darosi, tai dabar kazkaip ir fantazija atsoko

o bent kiek tau teisybes pasake, ar tik seip beleka pripasakojo?
Man ji tik apie meiles reikalus sake,nieko nei apie darba,seima,mokslus,sveikata ir jokiu nebuvo ar ka noretum dar paklausti,sakau kas 10minuciu dukra eidavo ir ji apie save apie vaiku globa,kaip persikraustyti i savo ana buta,kad zada kalbejo

ne nu cia tai geras pagalvojau bet nutylejau

o kas del burimo tik apie ateiti kas kuris vienas salia manes man netinkama o uz kito tureciau kitais metais isteketi,tureti pinigu,namus apie kuriuos svajoju

sakau jai kad taip dievui i ausi

sitas tai tegul pildosi as niekuo pries
tik del to uzkalbejimo kazkaip nesmagu pasidare idomu ar cia yr tiesos?
Papildyta:
QUOTE(Aislanda @ 2010 02 17, 15:18)
Man ji tik apie meiles reikalus sake,nieko nei apie darba,seima,mokslus,sveikata ir jokiu nebuvo ar ka noretum dar paklausti,sakau kas 10minuciu dukra eidavo ir ji apie save apie vaiku globa,kaip persikraustyti i savo ana buta,kad zada kalbejo

ne nu cia tai geras pagalvojau bet nutylejau

o kas del burimo tik apie ateiti kas kuris vienas salia manes man netinkama o uz kito tureciau kitais metais isteketi,tureti pinigu,namus apie kuriuos svajoju

sakau jai kad taip dievui i ausi

sitas tai tegul pildosi as niekuo pries
tik del to uzkalbejimo kazkaip nesmagu pasidare idomu ar cia yr tiesos?
P.S.o gal moteriske persikraustys ir nebebus pasaliniu,gal netinkamu momentu uztaikiau visko buna

matyt