neanksciau 6 men ir jei jau sedi,tada tikrai nekenkia,ir aisku ne visai valandai
maniskis pradejo nuo 7men,patiko labai,lakste po buta
bet mes nepiktnaudziavom,iliau nei valanda per diena nebudavo,o stai dabr jau nenori juose buti,jam geriau dabar vaiscioti,viska asekti gali

tik uždėk batukus kietu padu, nes pripras ant pirštų galų vaikščiot.
mes nuo 7mėn. pradėjom sodinti nors masažistė sakė, kad kreivos kojos nuo vaikštukų vaikui bus, tai dabar labai trumpam įstatom į vaikštukus
kokiam pusvalandžiui

as pradejau sodinti nuo 7men. Gydytoja sake, negalima tiems vaikams, kuriems padidejusi rizika susirgti rachitu.
Vaikštukai paprastai vaikams labai patinka, bet į juos galima statyti tik tuos, kuriems nepadidėjęs raumenukų tonusas, nes juose vaikai remiasi pirštų galais. O šiais laikais raumenų hipertonusą turi beveik kas antras vaikas...
Aš irgi už vaikštukus. Pradėjom sodinti nuo 7.5 mėn.,tai akivaizdžiai paspartino vaikščiojimo (tiksliau, bėgiojimo) įgūdžius. Dabar pamačius vaikštynę net krykštauti ima, taip jai smagu tenai, be to, jaučiasi tookia savarankiška
. Beje, atradom dar vieną vaikštynės pliusą. Pradėję valgyt košes turėjom problemų dėl vidurių užkietėjimo, o pradėjus sodint į vaikštukus reikalai pasitaisė - gal pusiau stovima padėtis palengvindavo tuštinimąsi, bet praktiškai visada, pavalgius košės, leisdavau pabėgiot ir rezultatas būdavo! Netgi praminėm vaikštukus "kakojimo mašina"

Nu jo, as irgi jau ketinau pirkti, bet cia paskaicius, ir gerai pagalvojus.........o kam man ji...Manau kad puikiai apseisim ir be jos
Mano drauge savo suneli pradejo det 4 men, na deveik 5. Tai sake taip patinka jos suneliui, tai as jai pasakiau kad negerai tokiam maziukui, del stuburiuko
tai kaip supyko
Tai sakau tavo reikalas kaip nori taip daryk as tau neaiskinu
O jos lelius uz manaja jaunesnis, neisivaizduoju savo paneles vaikstynej, nes mums tik 5,5menh. As manu, jei jau det tai nuo kokiu 7 men.Mazdaug

Aš savo mažiuką į vaikštukus pradėjau dėti kokių 7 mėn, kai jau pats tvirtai sedėjo ir jau užsikabinęs atsistodavo. Nors buvau prisiskaičius skirtingų nuomonių apie vaikštukus (aišku daugiau neigiamų) ir pati buvau apsisprendus vaiko į juos nedėti, bet maniškis "batareika" mane tiesiog terorizuodavo jį vedžioti už rankų, nes pats nei šliaužiojo, nei ropojo, o judėdi visą laiką norėjo. Tai ir truko mano kantrybė ir nupirkau tuos vaikštukus, ir nesigailiu, ir manau, kad savo vaikui nepakenkiau. Jis juose per dieną būdavo apie 2-2,5 val, pats vaikščioti pradėjo 10 mėn, su eisena viskas tvarkoj, visada jam uždėdavau batukus ir pastoviai reguliuodavau vaukštukų aukštį
kalbėjau su kineziterapeute, pas kurią mažulį masažuoti vežu. Ji sakė, kad nereikėtų pypliukų į vaikštynę dėti anksčiau kaip 8 mėnesių. Nes tokių pypliukų dar kauliukai nesisiformavę, reikia, kad gerai sėdėtų ir t.t.
Nuo 6 mėn bet aš sodinau nuo 5 mėn nes jie judrus pasmane