Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(aulina @ 2010 01 18, 16:51)
kainos prasideda nuo 1000 Lt  todėl neskubu čiupinėti  smile.gif
Kaip tau sekasi gyventi naujame name? Ką darytum kitaip arba geriau?
Papildyta:
dėl durų žvalgausi "Duruvoje", bet dar neužsisakėme, dvejojame  ax.gif Bet daugiau nelabai yra kur žiūrinėti  rolleyes.gif Pirkti be spynų, pačiam frezuoti mb atsisakė.

Man mano svajonių durys tiesiog nuplaukė išmatavus angas: virsuj jos 2,2 - 2,3 blink.gif Tai jau standartinės atkrito. taip pat angos kai kur storesnės ax.gif Tai teko rinktis pas garazinius is baisiu graziausias verysad.gif Vakar ziauriai sunkiai sekes tai padaryti. Na tikiuos neatrodys baisiai. Tiesiog finansiškai pas kitus būtų skausminga gamintis: 11 štukių reikia. Tai su tais sutarėm po 650 su įdėjimu, plius mūsų lankstai, rankenos. Bus faneruotos.
Atsakyti
QUOTE(karolag @ 2010 01 18, 16:24)
Tai su tais sutarėm po 650 su įdėjimu, plius mūsų lankstai, rankenos. Bus faneruotos.

nepigiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(karolag @ 2010 01 18, 15:24)
Man mano svajonių durys tiesiog nuplaukė išmatavus angas: virsuj jos 2,2 - 2,3 blink.gif  Tai jau standartinės atkrito. taip pat angos kai kur storesnės ax.gif  Tai teko rinktis pas garazinius is baisiu graziausias verysad.gif  Vakar ziauriai sunkiai sekes tai padaryti. Na tikiuos neatrodys baisiai. Tiesiog finansiškai pas kitus būtų skausminga gamintis: 11 štukių reikia. Tai su tais sutarėm po 650 su įdėjimu, plius mūsų lankstai, rankenos. Bus faneruotos.

joooo, malonumas ne ispigiuju g.gif
pas mane nors ir standartines, bet mano svajoniu duris butu mums atsiejusios be istatymo apie 15 t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 01 18, 16:23)
atskirciau virtuve nuo kitu patalpu (ka ir ruosiuosi padaryti, kaip tik atsiras tam reikalui pinigeliu. nors gartraukis pakankamai galingas, vis viena jauciasi kvapai namuose ir erzina jo keliamas triuksmas (nebent turetu buti jis dar galingesnis bet ir tylesnis, kas veikiausiai itakoja ir nemazai jo kainai).

dėl šito labai dvejojome ir mes, galiausiai nusprendėme skirti, galima atskirti stikline pertvara, daug gražiau atrodo ir vizualiai nesumažina erdvės, kv. kaina apie 100 Lt
Atsakyti
as taip pat nusiziurejau stikline pertvara. stiklas dengtas ornamentu. bet tokio kaina buvo vasara 250 lt/kv.
tai dar reiktu pamastyti, kaip sis daiktas "isipiestu" i mano baldais apstatytas patalpas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 01 18, 17:00)
as taip pat nusiziurejau stikline pertvara. stiklas dengtas ornamentu. bet tokio kaina buvo vasara 250 lt/kv.
tai dar reiktu pamastyti, kaip sis daiktas "isipiestu" i mano baldais apstatytas patalpas smile.gif

įdomus variantas (ornamentas) aš kol kas masčiau tik apie matinį stiklą, kur matei ornamentą? Kas Šiauliuose siūlo?
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 01 18, 18:18)
įdomus variantas (ornamentas) aš kol kas masčiau tik apie matinį stiklą, kur matei ornamentą? Kas Šiauliuose siūlo?

Siandien buvau Stiklitoj, tai ten daug variantų ir su ornamentais ir be.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 01 18, 16:23)
na, net ir nezinau.... kazkaip sekasi  biggrin.gif

ka daryciau kitaip?  g.gif

neatsisakyciau tamburo, sandeliuko (man jo truksta).
atskirciau virtuve nuo kitu patalpu (ka ir ruosiuosi padaryti, kaip tik atsiras tam reikalui pinigeliu. nors gartraukis pakankamai galingas, vis viena jauciasi kvapai namuose ir erzina jo keliamas triuksmas (nebent turetu buti jis dar galingesnis bet ir tylesnis, kas veikiausiai itakoja ir nemazai jo kainai).

kazkaip bandyciau projektuoti  patalpas pirmame ir antrame aukste taip, kad triuksma keliantys prietaisai ir garsai  arba butui sdestyti toliau nuo laiptu, ar kad galima butu pirmame aukste patalpa atitverti pertvara (dabar to padaryti tiesiog neimanoma). kazkaip pas mus labai aidi. tai arba girdim telika visi, ir pirmame ir antrame aukste esantys (nors duris ir uzsidarom), arba jo negirdi niekas  biggrin.gif . beje girdi virsuje ir kai as kuiciuosi virtuveje...(kai barska puodai, bliudai) na kaip kokiose kalnuose  doh.gif
gal kai pasikabins portjeros ir pasities takai, tai nesigirdes  g.gif 

tai kol kas butu tiek....

Uztat as ir laikiausi isikibusi varianti, kad virtuve butu atskiriama stumdomomis durimis - nustumei ir bendrauji su tauta, jei bardakelis ar nenori triuksmauti - uzstumei. Aisku, toks sprendimas irgi papildomai kainuoja doh.gif , bet neatsisakiau jo, nors buvo kas durninio...

Janna, nepaisant visko, pasiekei savo tiksla - GYVENI SAVO NAMUKE thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O tai svarbiausia.
Atsakyti
Siandien skambinau i viena firma Kaune, kur parduoda FIBO blokelius, tai 20cm storio, butu po 275 lt uz m3.. Atvezimas i siaulius kaip ir nemokamai... thumbup.gif tik iskrovimas turetu buti paciu... verysad.gif
Taip pat del neoporo 1x0,5x0,2... kaina uz m3 butu po 135 lt.... bet, deja, patiems vaziuot ir pasiimt is kauno reiktu verysad.gif

ieskom ka nors gero toliau.... ax.gif
Atsakyti
Del aido namie, tai itariu cia todel, kad dar nepilnai apstatytas baldais. nes mums taip buvo iejus i tuscia buta gyvent. poto susistate baldai ir nebeliko to aido.
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 01 17, 23:30)
mes lauksime, tada trinkeles  smile.gif
Papildyta:
norėtųsi pamatyti konkretesnius - Tavo modelius  mirksiukas.gif

issirinkom dizaineri Pulaski, cia mano skonio baldai smile.gif

http://www.homegalle...op/pulaski_291/
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2010 01 18, 01:36)
na imetu pasiziureti gal kam bus idomu

http://www.furniturelandsouth.com/

toj nuorodoj kazkoks room planeris yra... reiks pamegint pazaisti biggrin.gif